Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Yhorm, który zabił mnie ze 2 razy i Tancerka, która padła na raz. Nie pomyliło ci się i nie na odwrót ? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Drzewo 50 razy? Ku,rwa to chyba mój pies by mniej razy podchodził. Co cię tam tak niszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Akurat drzewo banalne, bo wielkie toto, nieruchawe i te jajka łatwo mu ubijać. Później rąsia i dziękuję do widzenia - zero wyzwania, coś jak Rotten w DSII. Mnie bardziej przerażają te wszystkie humanoidy z mieczami, bo szybkie, długie kombosy i nieprzewidywalne strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Na bycie cieniasem nic nie poradzisz xD Ja na NG miałem problemy z Abbysami i Pontifem na których poszło z 7/8 podejść oraz Bezimiennym którego po 30 próbach zabiłem z pomocą. Dziwne że na NG+ i NG++ pękali wszyscy jak gumy z kiosku. Może potrzeba było mi więcej czasu żeby przestawić się z mechaniki unikow w każdym momencie na They see me rollin they hating Hehe ja na razie z 8 razy poległem na Bezimiennym Pierwszą fazę przechodzę perfekcyjnie, drugą zamierzam przelevelować (na razie stanąłem w miejscu i farmię pomagając ludziom przy bossach) bo nie chce mi się męczyć poza tym najgorzej też wspominam Pontiffa (ale walka swietna) i Champion Gundyra. edit: a i graty za platynę! Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No właśnie nie wiem, ta ostatnia faza jak tą łapą napier.dalał, zawsze mi parę szlagów brakowało, by go ubić. W końcu się wkur.wiłem, bo już nie mam czasu tyle przy grze siedzieć i przyzwałem jakiegoś panopka, co odwracał uwagę i jakoś poszło. W ogóle te gry od From Software jak ktoś pomaga - choćby jakiś słaby NPC są o wieeeeeele łatwiejsze, niż przechodzenie ich samemu. A przechodzenie tego z jakimś ogarniętym znajomym już w ogóle nie powinno stanowić żadnego wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Yhorm, który zabił mnie ze 2 razy i Tancerka, która padła na raz. Nie pomyliło ci się i nie na odwrót ? xd Za pierwszym razem źle zrollowałem i mnie ostro zgwałcił swoim tasakiem. Za drugim podniosłem ten miecz, ale przełączenie się na niego w ekwipunku pełnym różnych gratów nie poszło po myśli. Jak się już do niego zabrałem na poważnie, to ino roz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ku,rwa ten pontiff sulyhvan taki mocny czy mi się wydaje? Cienias, nawet Masorz go za pierwszym razem zaoral. @ornit Bezimienny to wg mnie najtrudniejszy boss w grze [reszta bez szalu], mi pomoglo trzymanie sie na dystans w drugiej fazie i czekanie az bedzie robil te charge'owane ataki, wtedy szybko doskakiwalem na jeden czy dwa ciosy i sayonara. K*RWA XD 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Zjedzcie se trawkę jak Pontiff sprawia problemy. Szczególnie można go wtedy dojechać jak się zacznie klonować. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Gra zakończona - na liczniku 41 godzin, 93 poziom. Pod koniec użyłem wszystkie dusze jakie miałem w ekwipunku i dzięki temu podbiłem chyba z 10 poziomów. Ja tam znawcą buildów nie jestem więc pakowałem w swoje od lat uznawane statystyki. Ostra Czarna Klinga +10 jest kozakiem w tej grze i od momentu jej odnalezienia, była moim podstawowym orężem zagłady. Wizualnie również nie stawiam na sety i statystyki, a na wygląd postaci więc praktycznie każda część ubioru jest z innego zestawu. Gdyby nie przepiękny steelbook to gra już lądowałaby na pchlim targu. Nie mam w zwyczaju chomikować gier (jedyny wyjątek to Wiedźmin). Jak dla mnie jest to najlepszy Dark Souls ever. Nawet pokuszę się o stwierdzenie, że gra jest (w mojej ocenie) tak wybitna jak mesjasz Demon's. P.S. (dla tych co skończyli) Jesteście również niesamowicie zawiedzeni ostatnią walką?? Tak słabego bossa kończącego grę jeszcze chyba nie było w tej serii. Straszny zawód Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 polska wersja to jest dramat. nie chodzi tylko o niemożność przełożenia literackiego języka tych gier, ale zwyczajnie o nietrafione tłumaczenia i źle przetłumaczony sens zdań. kiedyś sam pogram w polską żeby przekonać się jak bardzo jest zła skrypt na gwarantowany symbol of avarice ma chyba buga. powinien wypaść po ostatnim zabitym mimicu, ale nie wypadnie, jesli ostatnim zabitym nie będzie ten ostatni w grze (pomijając random dropa). jest sposób, żeby farmić JEDNEGO mimica do skutku nameless ma największy ruch w coopie ze wszystkich bossów. wbiłem dziesięć medali na nim, a wzywany byłem średnio 2 sekundy po postawieniu znaku.....w środku nocy/bliżej rana. we czterech mozna mu spuścić taki wpyerdol na drugiej fazie, że zwyczajnie szkoda chłopa. doyebać > pada na kolana > więcej wpyerdolu > > front stab > leży na plecach > jeszcze więcej wpyerdolu jak wstaje > koniec paska. wygląda to jakby czterech dresów kopało biednego chłopaka wracającego z kółka rózńcowego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W 4 to praktycznie każdemu można taki w(pipi) dać można dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Kratos Cosplay skończony Zrobiłem z niego quality build czyli 40 str i 40 dexa Mam nadzieję, że się spodoba. Walki z randomkami. Enjoy! https://youtu.be/1uHX9V0clMI Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) P.S. (dla tych co skończyli) Jesteście również niesamowicie zawiedzeni ostatnią walką?? Tak słabego bossa kończącego grę jeszcze chyba nie było w tej serii. Straszny zawód Nie no Gwyn a już na pewno ten czarny glut na końcu Demons'ów byli dużo łatwiejsi. Mi tam nawet trochę problemów narobił Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) dziś miałem trochę najazdów , że nie mogłem się ruszyć w eksploracje. Przyzywałem inne upiory i kopaliśmy dupska 2vs1, sami szukali zaczepki Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 przez takich jak Ty najeżdzanie ludzi jest w(pipi)iające :[ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 zapraszam gdzie użyje klucza kupionego u wiedźmy za 20 tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Można gdzieś potem kupić gałązkę do zamieniania się w elementy otoczenia? Cooper- w Firelink Shrine idziesz na górę i po prawej stronie 'do pola'. Kawałek wyżej masz drzwi. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Masorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Drzwi do wieży w Firelink Shrine. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Do wieży na zewnątrz firelink shrine. A juz mnie uprzedzono z odp ;p Masorz - jak dasz sklepiarce w firelink xanthous ashes. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Dr.Czekolada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 2v1 idzie jeszcze ogarnąć zwłaszcza jak grają takie typowe lamusy wzywajace pomocnika już na starcie danej miejscówki. Ale to też trzeba być w miarę ogarnietym Invaderem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Fajny, przejrzysty poradnik dotyczący questów. https://zkjellberg.github.io/dark-souls-3-cheat-sheet/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W 4 to praktycznie każdemu można taki w(pipi) dać można dać. praktycznie to nie wiem, bo nie testowałem na nikim innym i nie wiem, czy każdy ma taką podatność na staggera z tak długimi animacjami. zreszta bajer polega na tym, ze nie kazdy jest takim mocnym sku.rwysynem znowu zapomniałeś zacząć zdanie od "wydaje mi się" RNGesus mnie znowu kocha. uszka z silver knightów lecą lepiej niż wczoraj, a przed chwilą miałem 3 uszka POD RZĄD Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja od godziny farmie uszka i tylko dwa polecialy Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (pipi)a mogliby rozwiązać problem Darkmoon Blade jak to było w jedynce. Dostajesz niebieską kulę i napierdalasz panie policjancie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 A ja karva dalej offline, bo mi od wczoraj maila nie wyslali do wypelnienia. Konsola sama z siebie pierwszy raz od ladnych kilku lat wylogowala mnie i hasla nie moglem trafic. Co gorsza do tego konta uzywam nie glownego maila tylko rezerwowego a tam dane fikcyjne, wiec opcja zapomnialem hasla itd nie weszla w gre. Dobre kilka dni bez online w DkS3. Booooli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi