D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 pokonałem te wielkie drzewo za drugim razem, za pierwszym podejściem nie mogłem tych "bąbli" namierzyć. Starczy na dziś Soulsów, w sumie nie wiem gdzie teraz iść. Pewnie coś przeoczyłem, trzeba będzie pokręcić się po rejonie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 jak drzwi do drzewa masz po lewej stronie, to teraz idziesz w prawo tylko najpierw musisz od bossa się teleportować Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 w prawo właśnie najpierw skręciłem Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 A ja dzis dostalem w(pipi) w katakumbach. Chyba cos znowu z(pipi)alem bo żadnego bossa nie bylo na koncu. Tylko ten ognisty pies i po tym nowa lokacja. Kuzwa piekna gra. Podpowiedzi duzo ulatwiaja i juz nie czytam. Brak zaskoczenia. Juz mnie reka boli od pada Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 w prawo właśnie najpierw skręciłem to inaczej xd: jak stoisz przed wejściem do drzewa, to zwrot o 180 stopni Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 :exact: gdy gram w to. Na liczniku 12h, ale po ~5h na dzikusie z pałą się wkurzyłem, bo nie jestem przyzwyczajony do tego stylu gry i stworzyłem nową postać z klasą taliba i to jest coś, szabelki szybkie i jak się bierze w obie ręce to wyciągam drugą o_O Fajnie wygląda, ale z punktu widzenia dmgu niepraktyczne, plus wolę mieć tarczę w pogotowiu. Lvl 35, najdalej do drzewca doszedłem i go zabiłem(bossa pierw samemu trza utłuc, choć nie obrażę się, jeśli jakiś mnie w przyszłości skoryguje, mogą próbować) a potem przez półtora godziny stawiam znak pod bonfirem najbliższym i mnie przyzywają, czasami sekundę po, czasami 15, rzadko dłużej. Parę razy go znów ubiłem, parę razy ja trupłem, raz host, raz wszyscy naraz. No i często jakieś inwazje były, nie znam się na tym i stosuję taktykę ciąć aż wytrzymałości na unik zostanie, co przy mej szabelce daje niezłe wyniki. Brakuje mi jakiegoś dobrego źródła shardów, raz drópł z czerwonych rycerzy w Lothric, a potem tylko znajdywane w kątach i czuję się jak noob latając z bronią ledwo ulepszoną na +2, ale z drugiej strony mój obecny czas gry tą postacią nie ma odniesienia do postępu. Trza wymyślić jak wyequipować ten medal Sunbrosów, bo jeszcze w żadnych soulsach nie czułem takiej chcicy na jolly co-operation. No i zdawało mi się, że gra trochę przyśpieszyła, ale to jednak ja trochę się zapuściłem w serii i już jest git, i ręce się nie trzęsą na na samą myśl o zakręcie. Przerwa, jutro przeczeszę drugą ścieżkę od Undead Settlement, tę z mostem przy drzewie z pierwszą grubaską, jeśli tam nie będzie żadnego bossa, to znów pofarmię drzewca z randomami. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 (edytowane) Do osób które robiły trofik za wszystkie ringi - w jaki sposób sprawdzaliście czy macie wszystkie i nie pomineliście któregoś? Macie jakiś link ze spisem gdzie jakie są ukryte? Edytowane 23 kwietnia 2016 przez Fanek Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Podczas 2 pierwszych minut w Irythyll Dungeonie, zdążyłem: -zes,rać się ze strachu jak mi zaczęło coś się drzeć w słuchawkach -być zepchniętym w dół przez nieumarlaka zza ściany -zostać zgankowanym przez 3 umarlaków w celi Zapowiada się świetna zabawa. Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 (edytowane) Podczas 2 pierwszych minut w Irythyll Dungeonie, zdążyłem: -zes,rać się ze strachu jak mi zaczęło coś się drzeć w słuchawkach -być zepchniętym w dół przez nieumarlaka zza ściany -zostać zgankowanym przez 3 umarlaków w celi Zapowiada się świetna zabawa. Zabawa zacznie być jeszcze świetniejsza jak Ci strażnicy zjadą pasek życia do jakiś 20% ;-) Edytowane 23 kwietnia 2016 przez Ptasiek Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Podczas 2 pierwszych minut w Irythyll Dungeonie, zdążyłem: -zes,rać się ze strachu jak mi zaczęło coś się drzeć w słuchawkach Miałem tak samo. Gra skończona, 10/10. Trochę odpocznę i wezmę się za NG+ lub zrobię nową postać. Uparłem się że grę przejdę bez żadnych summonów i się udało, w spoiler daję bossów z którymi miałem najcięższe przeprawy - Nameless King > Abyss Watchers > no i Soul of Cinder na końcu. DLC ponoć ma być parę? Po cichu liczę że w jakimś pojawi się Painted World. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Ragus same here jak ten pokur,wieniec mi zawyl w słuchawkach to myślałem że zejdę xd Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Dzięki za ostrzeżenia chłopcy, będę wiedział, że mam ubrać pampers przed wejściem do tej lokacji Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Uparłem się że grę przejdę bez żadnych summonów i się udało, w spoiler daję bossów z którymi miałem najcięższe przeprawy - Nameless King > Abyss Watchers > no i Soul of Cinder na końcu. Ja tak po głębszym zastanowieniu i własnych doświadczeniach wybrałbym: 1. Nameless King 2. Dancer of Boreal Valley 3. Abbys Watchers Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Deacons of the Deep boss battle: 6 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 dotarłem do Katakumb, wesoło sobie machałem mieczykiem dopóki mnie coś nie rozjechało. Jutro tam wrócę. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Wczoraj trochę pobiegalem po Dungeonie i Peaku z Estoc'iem było śmiesznie. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Uparłem się że grę przejdę bez żadnych summonów i się udało, w spoiler daję bossów z którymi miałem najcięższe przeprawy - Nameless King > Abyss Watchers > no i Soul of Cinder na końcu. Dobrze wiedzieć, że ubiłem jednego z najtrudniejszych bossów Abyss Watchers bo już się trochę bałem, że od tej pory następni już tylko co najmniej tak porąbani będą. Również zwiedzam katakumby, bardzo klimatyczna lokacja. Pułapki oznaczałem świecącymi kamykami, niestety okazało się, że po śmierci znikają, kicha. Muszę w końcu chyba looknąć gdzie jest drzewiec; widzę, że wiele osób co jest względnie wcześnie w grze już go miało, ja na niego nie trafiłem więc pewnie jest idąc lewą ścieżką w Undead Settlement . Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jak nazywa sie zweihander w polszy edycji ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Uparłem się że grę przejdę bez żadnych summonów i się udało, w spoiler daję bossów z którymi miałem najcięższe przeprawy - Nameless King > Abyss Watchers > no i Soul of Cinder na końcu. Dobrze wiedzieć, że ubiłem jednego z najtrudniejszych bossów Abyss Watchers bo już się trochę bałem, że od tej pory następni już tylko co najmniej tak porąbani będą. Również zwiedzam katakumby, bardzo klimatyczna lokacja. Pułapki oznaczałem świecącymi kamykami, niestety okazało się, że po śmierci znikają, kicha. Muszę w końcu chyba looknąć gdzie jest drzewiec; widzę, że wiele osób co jest względnie wcześnie w grze już go miało, ja na niego nie trafiłem więc pewnie jest idąc lewą ścieżką w Undead Settlement . :pawel: Tak jest w tej lokacji drzewiec Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 ja nadal nie wiem jak można na drzewca nie trafić, ja grając normalnie i zwiedzając to miasteczko tam trafiłem Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jak nie masz strzałeczki mówiącej jak przejść 100 metrów z A do B to się Casuale gubią i motaja jak we mgle. Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jak nazywa sie zweihander w polszy edycji ? Miecz dwuręczny. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 w sumie to wystarczy być osrany i nie wchodzić do kanałów lub olać eksploracje undead settlement i pójść prosto do windy (bo drzwi do bossa są zamkniete z drugiej strony) no ale wiadomo różnie to bywa hehe Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) https://media.giphy.com/media/10OOWNqy9fBcDS/giphy.gif xd Edytowane 24 kwietnia 2016 przez Andżej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi