Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) Papież to pontyfik Wy mówicie chyba o biskupach ;-) Pontiff to biskup a sobór watykanski to diakoni i tam jest papież hehe Edytowane 24 kwietnia 2016 przez _Be_ Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Musisz iść do cathedral of the deep z jakiej lokacji tam się dostać? błądzę i błądzę Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 tylko idziesz w lewo do kościoła a nie w prawo na bagna Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 w ithryll dungeonie był sobie gigant, a nad miejscem, gdzie był jest sobie daszek z trupem z fantem, jak się do niego dostać? Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jak zeskoczysz na dół do rowu ze szczurami, stamtąd już znajdziesz drogę. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 W miarę pozwiedzałem Undead Settlement, zatłukłem pod koniec Vordta młodszego i dostałem się do Road of Sacrifices bodajże, nie jestem pewien czy dobrze nazwę pamiętam czy przekręciłem czytając temat i zapamiętując coś niewłaściwego... Spotkałem też Bazuso i ten mały event z nim zrobiłem, wlazłem też na wierzę wtłuc temu miotaczowi oszczepów i trochę się zdziwiłem jego reakcji... Bić czy nie? No i jedyny boss jakiego tam znalazłem to drzewiec, coś ominąłem? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jak zeskoczysz na dół do rowu ze szczurami, stamtąd już znajdziesz drogę. rowu? chodzi ci o ten tunel, gdzie na końcu jest mimik, a potem zeskakuje przez dziurę w suficie gang bazyliszków? tam już wszystko zwiedziłem, a dalej nie wiem jak można się dostać na ten daszek - była pod nim jaszczurka dropiąca twinkling titanite Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Drugi koniec tego tunelu, czyli pewnie droga którą się do niego dostałeś. Popatrzysz w dół i zobaczysz sporo szczurów, można tam zeskoczyć tylko uważaj bo idzie stracić sporo hp. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 tylko idziesz w lewo do kościoła a nie w prawo na bagna mówimy o lokacji Ofiarna Droga? Mam polską wersje, a te tłumaczenie jest jakieś lipne. W lewo czyli tam gdzie miedzy innymi latają potwory z krzyżem na plecach? Chodziłem tam już kilka razy Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Drugi koniec tego tunelu, czyli pewnie droga którą się do niego dostałeś. Popatrzysz w dół i zobaczysz sporo szczurów, można tam zeskoczyć tylko uważaj bo idzie stracić sporo hp. no to tam na dole już byłem, bo jakoś musiałem zabić tego giganta, mam tam pomieszczenie z mimikiem z jednej strony, a z drugiej wąskie przejście do windy i tyle Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 tylko idziesz w lewo do kościoła a nie w prawo na bagna mówimy o lokacji Ofiarna Droga? Mam polską wersje, a te tłumaczenie jest jakieś lipne. W lewo czyli tam gdzie miedzy innymi latają potwory z krzyżem na plecach? Chodziłem tam już kilka razy Tak tam, musisz znaleźć bossa Crystal sage i jak go zaje.biesz to będziesz miał dostęp do katedry. Zmień sobie dash na angielski to będziesz miał grę po angielsku Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 tylko idziesz w lewo do kościoła a nie w prawo na bagna mówimy o lokacji Ofiarna Droga? Mam polską wersje, a te tłumaczenie jest jakieś lipne. W lewo czyli tam gdzie miedzy innymi latają potwory z krzyżem na plecach? Chodziłem tam już kilka razy Tak, mówimy o ofiernej drodze, sam gram w polską wersję skocz do ogniska zwanego bodajże lasu ukrzyżowań czy jakoś tak, obróć się o 180* względem dużego kraba na wodzie, przejdziesz dosłownie 5 sekund prosto i wchodzisz do budynku. tam nie ma żadnych ukrzyżowanych, tylko parę zwykłych mobków. paru ukrzyżowanych chodzi dookoła tego budynku, więc może siętam kręciłeś nawet ale nie pomyślałeś, żeby wejść do środka Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Drugi koniec tego tunelu, czyli pewnie droga którą się do niego dostałeś. Popatrzysz w dół i zobaczysz sporo szczurów, można tam zeskoczyć tylko uważaj bo idzie stracić sporo hp. no to tam na dole już byłem, bo jakoś musiałem zabić tego giganta, mam tam pomieszczenie z mimikiem z jednej strony, a z drugiej wąskie przejście do windy i tyle Tam gdzie mimik jest drabina z prawej strony pomieszczenia. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 to tego bossa rozwaliłem już dawno, jak ta lokacja z lalką będzie po polsku? może już tam byłem tylko jej nie zebrałem Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Tam gdzie mimik jest drabina z prawej strony pomieszczenia. dzięki Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 to tego bossa rozwaliłem już dawno, jak ta lokacja z lalką będzie po polsku? może już tam byłem tylko jej nie zebrałem Ale byłeś w katedrze? po drodze masz kryształowego czarodzieja, ale musisz isc dalej do katedry pokonać sobór papieski. jak ich pokonasz, to dostajesz lalkę. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Ta gra Pytanko - przydaje się potem parry? Bo od czasu rycerzyków z początku to właściwie rol + backtab wystarcza żeby ogranąć 90% towarzystwa. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 ok dotarłem do Katedry Głębin, dziękuje Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Ta gra Pytanko - przydaje się potem parry? Bo od czasu rycerzyków z początku to właściwie rol + backtab wystarcza żeby ogranąć 90% towarzystwa. jak umiesz robić to tak, a jak nie umiesz, to nie. small shield ma większe okno, normal ma większe. a największe mają buckler i target shield - najlepsze tarcze do parowania. katany mają parry w stance, ale nie tak dobre jak z małych tarcz Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 parry pomaga z tym bossem, którego niektórzy nazywają papiezem. jego pierwszy atak można sparować (co jest dość łatwe akurat) i sobie mega ułatwić potyczke z samego startu, pozbawiając go ponad 1/4 life. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Czempion okazał się jak do tej pory najtrudniejszym przeciwnikiem. Walił te ciosy niczym z Tekkena. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) dla mnie tancerka była najlepszym bossem, walka świetnie zbalansowana, nie za latwa, ale i nie przegięta, mega skilowa, do ogarnięcia na chłodno. trzeba było z nią poprostu pięknie zatanczyć abyss watcher drugi w kolejności, bardzo przyjemna i porządna potyczka. za to dragon slayer armour i nameless king to był dla mnie niesprawiedliwy ból w okolicach dolnej części pleców. Edytowane 24 kwietnia 2016 przez Andżej 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) Tancerka i Abyss Watchers - pełna zgoda. Jedne z najlepszych walk. Dragonslayer padł u mnie za drugim, bo otrzymał pomoc w pierwszym podejściu, czego się nie spodziewałem. Wciąż jednak mam przed sobą m.in. kalekiego księcia i NK. Edytowane 24 kwietnia 2016 przez Bigby Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi