Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

parry pomaga z tym bossem, którego niektórzy nazywają papiezem. jego pierwszy atak można sparować (co jest dość łatwe akurat) i sobie mega ułatwić potyczke z samego startu, pozbawiając go ponad 1/4 life.

chodzi o Pontyfikanta Svyylvanutha? 

Opublikowano

Swoją drogą wytworzyłem tarczę Dragonslayera - zatrzymuje wszystko, czego nie uda mi się zrollować. Swoje waży, ale chyba lepszej tarczy nie widziałem.

Opublikowano

parry pomaga z tym bossem, którego niektórzy nazywają papiezem. jego pierwszy atak można sparować (co jest dość łatwe akurat) i sobie mega ułatwić potyczke z samego startu, pozbawiając go ponad 1/4 life.

chodzi o Pontyfikanta Svyylvanutha? 

Stulejmana he he he

Swoją drogą myślałem, że swoją górną granice na obrzydlistwa w tej serii widziałem w Bloodbornie ale to co jest Irityhll dungeonie przebija nawet świnie z tysiącem oczu z Bloodborne.

Opublikowano

Dla mnie najobrzydliwsze to były te pajęczakowate ku.rwy. Te pajączki z dwójki czy afrykańskie muchy z jedynki to się chowają jak ja się cieszyłem że gówna szybko padały.

Te w kanale przed Anal Rondo?

Opublikowano

Roz(pipi)alo mnie przed chwila. W NG+ lize sciany jak tylko sie da, ale teraz chodzilem znowu po calym Izalith szukajac czegos o ukochanej mamie i siostrach, bo uwielbiam je i caly ich klimat. Zrobilem sobie przerwe i poszedlem dalej robic dokladnie NG+ i wyladowalem w Archiwach. Znalazlem tam (w pierwszej grze nie) cos co podnioslo mojego penisa w ciagu 0,5 sekundy... Power Whithin i cos pieknego jeszcze, cos pod co bede robil build - co wyglada pieknie i nawiazuje do mamy i siostr :) Dzieki Ci FROM!!

Opublikowano

Dzisiaj mam zamiar wybrać się na Sobór Watykański, katedrę wczoraj zacząłem i jak na razie najlepsza lokacja. Ten design i złożoność projektu poziomu, co chwilę mam tam "o ja (pipi)ę o_O".

Opublikowano (edytowane)

Panowie z(pipi)ałem i 

zabiłem to coś w klatce, co trzeba z nim pogadać i poźniej można się gdzieś przenieść.W osadzie Nieumarłych

Co straciłem?

Edytowane przez bid0n
Opublikowano (edytowane)

Panowie z(pipi)ałem i 

zabiłem to coś w klatce, co trzeba z nim pogadać i poźniej można się gdzieś przenieść.W osadzie Nieumarłych

Co straciłem?

czary tj fireballa bo koleś mógł cię tego nauczyć

Raczej nie ma na myśli

piromanty

, a mobka,

który umożliwia dołączenie do covenantu. Tak przynajmniej zrozumiałem, chociaż on w klatce nie siedzi :P

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Ale wydaje mi się, że ten mobek się respi normalnie i możesz wejść, dopóki

drzewa nie zabijesz, bo wtedy mob robi sie hostile.

Ale możliwe, że się mylę

Opublikowano

To jeszcze będziesz miał szansę się dostać do tego covenantu, ale dużo później w grze i będziesz musiał trzymać się konrektnego schematu działań z niektórymi NPC :D imo lepiej zostawić na NG+ po prostu