Bansai 11 198 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Chyba musisz z Sirris zrobic quest zeby miec kolejna szanse na ten covenant. btw. bicie bossa w coopie xD 1 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 (edytowane) Za jakiś czas bedzie nowy patch: App Ver 1.04 Regulation Ver 1.05 Rough translation: Fixed a bug where you might not get items properly while accessing a covenant when a player joins your game. Some NPCs questline events have been made easier to trigger. Made the requirement for joining the Rosaria's Fingers less strict. Fixed a bug when teleporting to Untamed Graves. Amended an issue where kicks were being parried. Fixed a bug where Crystal Sage would not re-appear after warping in. Fixed a bug where Dragonslayer Armour would die on its own before you fight. Fixed a bug where Knight Slayer Tsorig would continue to gesture. Fixed a bug where Siegward would fail to save Greirat even though the conditions have been met. Fixed a bug where, when wearing a ring that increases Max HP, the change would not be reflected in some menus. Fixed a bug where the voice chat icon would show (or not show) according to the settings. Fixed a bug where the voice chat icon would continue to display when HUD display is set to AUTO. (Xbox One) Fixed a bug where you can't access the functions Quit Game, access bonfire, or use online play items when failing to connect to an online session. (Xbox One) Fixed a bug where the game would crash to the title screen when you fail to connect to an online session. Fine tuned various other things, fine tune performance, and corrected various bugs. Pogrubione imo najwazniejsze, cieszy naprawa buxa na X1 bo mi się 2 razy zdarzyło. Za to ciekawi, jak niby będzie łatwiej ogarniać questy NPCów i Co to za zmniejszenie wymagań, żeby dołączyć do Rosarii, przecież nie miała ona specjalnych wymagań chyba ?? Edytowane 25 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 To covenant Rosarii mial jakies wymagania? Dobrze wiedziec Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Przemodeluja Katedre tak że nie będzie trzeba spadać z tak wysoka albo dodadzą do niej normalne schody bo innych wymagań tam nie ma xD Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 jest już jakiś dobry poradnik co do questów npców? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Przemodeluja Katedre tak że nie będzie trzeba spadać z tak wysoka albo dodadzą do niej normalne schody bo innych wymagań tam nie ma xD jakby dali tam drabinę z żeber albo jakieś schody/windę z dołu to śmiechnę głośno Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Panowie z(pipi)ałem i zabiłem to coś w klatce, co trzeba z nim pogadać i poźniej można się gdzieś przenieść.W osadzie Nieumarłych Co straciłem? zaraz zaraz bo tu chyba nikt sie nie zrozumiał tak jak trzeba zabiłeś wielkiego faceta z klatką na plecach czy grupkę trupków w środku klatki która coś tam gadała/śpiewała? te 2 postacie są bardzo blisko siebie w tej lokacji, obok tego samego budynku tylko że z dwóch jego stron do covenantu wprowadzi cię ten facet z piłą który ma klatke na plecach (zamiast deski) - musisz do niego podejść i nacisnąć X żeby wejść do klatki i przenieść się do covenantu obok za budynkiem jest dziwny pseudo-npc który wygląda jak ta gromada zdechlaków w środku klatki (jest wielu takich przeciwników) - ci goście w klatce coś tam gadają i śpiewają ale oni nie prowadzą do tego covenantu, ja też ich przypadkiem zabiłem, chyba do tej pory nikt nie wie po co oni wogole są i co można z nimi zrobić Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Ci w klatce to dają właśnie takiego tipa żeby wejść do klatki tego z piłą. 1 Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Panowie z(pipi)ałem i zabiłem to coś w klatce, co trzeba z nim pogadać i poźniej można się gdzieś przenieść.W osadzie Nieumarłych Co straciłem? zaraz zaraz bo tu chyba nikt sie nie zrozumiał tak jak trzeba zabiłeś wielkiego faceta z klatką na plecach czy grupkę trupków w środku klatki która coś tam gadała/śpiewała? te 2 postacie są bardzo blisko siebie w tej lokacji, obok tego samego budynku tylko że z dwóch jego stron do covenantu wprowadzi cię ten facet z piłą który ma klatke na plecach (zamiast deski) - musisz do niego podejść i nacisnąć X żeby wejść do klatki i przenieść się do covenantu obok za budynkiem jest dziwny pseudo-npc który wygląda jak ta gromada zdechlaków w środku klatki (jest wielu takich przeciwników) - ci goście w klatce coś tam gadają i śpiewają ale oni nie prowadzą do tego covenantu, ja też ich przypadkiem zabiłem, chyba do tej pory nikt nie wie po co oni wogole są i co można z nimi zrobić grupke małych trupków w klatce, i duży z klatką na plecach już się nie pojawia... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 dziwne ja po zdobyciu covenantu zabiłem go i potem i tak sie respił, tylko klatka sie nie respiła Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Przemodeluja Katedre tak że nie będzie trzeba spadać z tak wysoka albo dodadzą do niej normalne schody bo innych wymagań tam nie ma xD jakby dali tam drabinę z żeber albo jakieś schody/windę z dołu to śmiechnę głośno Dadzą cutscenkę - Nasza postać patrzy w dół i smyra się po brodzie nagle wybiega Patches zasadza nam od tyłu i lecimy mordą na posadzkę, potem nas przeprasza bo myślał że te skurcze bez nóg nas załatwią i daje tiatnite slaba (tak bym chciał). Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 (edytowane) Przemodeluja Katedre tak że nie będzie trzeba spadać z tak wysoka albo dodadzą do niej normalne schody bo innych wymagań tam nie ma xD jakby dali tam drabinę z żeber albo jakieś schody/windę z dołu to śmiechnę głośno Dadzą cutscenkę - Nasza postać patrzy w dół i smyra się po brodzie nagle wybiega Patches zasadza nam od tyłu i lecimy mordą na posadzkę, potem nas przeprasza bo myślał że te skurcze bez nóg nas załatwią i daje tiatnite slaba (tak bym chciał). brzmi fajnie, ale to nie ma sensu, bo musieliby usunąc patchesa podszywającego się pod cebulę, ew. jakoś to inaczej rozwiązac. wątpię, że zrobiliby 2 eccountery z patchesem w jednym miejscu Edytowane 25 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Nie no jak łate nową dają to Łata musi być ;/ Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 (edytowane) Honorowo, nie ma co. Nie licząc finałowego, wszyscy bossowie oddali swe dusze. Walka z Bezimiennym Królem to cyfrowa poezja. Niby najcięższy, ale udało się go za pierwszym podejściem pokonać. Najmilej wspominam jednak batalię z młodszym księciem Lothricem. Wg mnie najlepszy szef w Mrocznych i jeden z najciekawszych bossów w serii.Niektóre lokacje z miejsce mają angaż w Krwistych Dwa. Efekt żaru prezentuje się wybornie. Edytowane 25 kwietnia 2016 przez Sylvan Wielki Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 (edytowane) To covenant Rosarii mial jakies wymagania? Dobrze wiedziec Ma. Pierw trzeba pogadac z kobieta z Cursed Clan ktora nazywa sie Asana, siedzi w Mrocznej wersji Firelink Shrine, ale pierw trzeba zabic Shrine Handmaid. I postawic dusze na tronach wlasnie w mrocznym Firelink. Kobieta siedzi na pietrze blisko pierwszego wyjscia Wtedy idziemy do Rosarii i ona do nas przemawia jako, ze jestesmy prawdziwymi czlonkami Rosaria's Fingers. I daje nam oko do najazdow, a takze Dark-Gold Finger. Edytowane 25 kwietnia 2016 przez Jerome Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Pytanko, po ostatnim bossie gra z automatu odpala się w ng+, czy jest jakiś inny trigger, np. w bonfire? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Nie odpala sie z automatu. Przy ognisku decydujesz czy idziesz czy jeszcze nie 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 (edytowane) 80lvl , 43h gry. Ornstein za(pipi)any i śmigam po Great Archives. Boziu.. Jak ja tę Grę lovciam <3. @Żerom To ten, musze ubić Shrine Handmaid i polecieć do Mrocznego Fire Linku i bedzie siedziała tam inna pani? Edytowane 25 kwietnia 2016 przez Plamek Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 @Jerome, dzięki za info:) nie chciałem nieopatrznie zbyt wcześnie przejść do ng+, bez skończenia wszystkiego co się da, ale widzę że nie ma strachu;) Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Praise the Cursed Clan Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Ej serio sie na to zlapaliscie? Czyzby "trzeba pogadac z kobieta z cursed klałn" nie bylo wystarczajacym znakiem ostrzegawczym? 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 W Ithryll Dungeon jest jakiś boss? Bo właśnie stamtąd wyszedłem (albo może i uciekłem) i nie chce za szybko się cieszyć, bo coś szybko poszło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi