Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

Tam, gdzie cię ubiła (na przeciwko mroźnego piesa).

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 433,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Pisałeś, że idziesz do Anor Londo, a teraz piszesz o tancerce? o.O Pokonałeś Aldricha? 

Tancerke znajdziesz tam gdzie walczyłeś z tancerką. Centralnie naprzeciwko po schodach do góry od Vordta. 

Opublikowano

Po walce z aldrichem przenioslo mnie do walki z tancerka. No chyba aldrich w anor londo byl no nie

Opublikowano

Dobra juz ubita. Byla tak jak bansai pisal tam gdzie sztandar sie dostawalo.

Opublikowano

U mnie od kopa po walce z Aldrichem przeniosło do tancerki, jak tego nie zrobiłeś jeszcze to przenieś się do ogniska Aldricha i pozwiedzaj bo jest tam ring do podniesienia. 

Opublikowano

Mam pytanie czy parry różni sie w zależności od tarczy? Bo mam wrażenie ze mniejsza jest łatwiej.

Opublikowano

No oczywiście co to za pytanie w ogóle

Opublikowano

Mam pytanie czy parry różni sie w zależności od tarczy? Bo mam wrażenie ze mniejsza jest łatwiej.

różni się, a niektóre tarcze nawet parry nie mają.

Opublikowano

No tak ale te co maja parry to im mniejsza tym łatwiej czy jak?

Opublikowano

a jak myślisz, łatwiej macha się mniejszą czy większą tarczą?

Opublikowano

Nawet nie wiedzialem ze tu parry jest. Jade na dwa estoci i klikam r1/l1 na zmiane i wszystko ubijam

Opublikowano

havels shield to chyba najlepsza broń na pvp xd

Tak to jeden z silniejszych 1on1 buildow 50 poise Vigor Vit Esurance i co zostanie w Str ten build kontruje Estoca idealnie.

Największe (pipi)ostwo to 2 rękawice do Pyro xD ale z drugiej strony Pyro jest kontrowane Estociem przy dobrym timingu

Opublikowano

nvm

Edytowane przez mozi

Opublikowano

żeby być fair, to pytanie o wagę tarcz nie było wcale bez sensu

na parry tarcz wpływa ogólnie ich klasa, a waga jest bez znaczenia. małe mają większe okno i szybszy startup, średnie odpowiednio gorzej. dwie małe tarcze - buckler i target shield, mają lepsze pary od pozostałych małych tarcz

Najlepiej się robi Parry Great Shieldami.

a zebyś wiedział. bierzesz farrona do prawej, great shielda do lewej i masz parry z greatshieldem

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Mozi spoko na pewno masz jeszcze mase idiotycznych pytan. Wal smialo.

:shieeet: zapomniałem że tu sama elyta

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Zboostowali patchem Yhorma - dzisiaj go pokonalem i jest duuza roznica vs filmiki sprzed patcha. Nie jest to pontiff ale satysfakcjonujacy win - z 7 podejsc do niego mialem. Ma wiecej hp i na moje oko wiekszy dmg niz przed patchem

Opublikowano

Nie zauważyliscie jakby te DS3 było troche łatwiejsze niz pozostałe? Jak sie ładuje w stamine i strenght to szerokim mieczykiem chlastam wsyzstkich jak szmaty. A wlasnie jestem po lothricu wiec raczej duzo do konca nie zostało.

Opublikowano

Tez mi sie wydaje w miare latwe. Chociaz niektorzy przeciwnicy kopali mi dupe jak malo kto. Glownie pontiff knighty i ich kolecy ogniowi czarodzje. Dodatkowo jezusy z krzyzami na bagnach i ich agresja. Ale ogolnie sytuacja jest pod kontrolą.

Co do dlugosci gry to zdziwilo mnie ze kilka miejscowek jest strasznie mała. Pare kroków i boss.

No ale ogolnie gierka swietna. Chyba moje ulubione soulsy.

Obecnie jestem pod koniec. Zostaly mi jeszcze tylko chyba 3 lokacje z czego dwie opcjonalne

Edytowane przez Yano