Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Pan Piec też był fajny. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 No i gra ukończona. Ogółem spędziłem przy niej ponad 50 godzin, zbierając wszystko co się tylko da, eksplorując każdy zakamarek. Ostatnich dwóch bossów padło za pierwszym razem. Teraz kilka dni przerwy i będzie można ruszyć NG+. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Jam by były pierścienie +3,4,5 itd to grał bym dalej a tak to mam w tej grze wszystko i troche brakuje marchewki na końcu kija Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Planuje zmienic swój build - dzis pokonałem tancerkę. Latam z uchi. Chciałbym zrobic albo pyromancera albo jakis zayebisty build z włócznią/lancą. Polecacie cos? w sieci są juz "poradniki"? Z drugiej strony ciekawe ile mi gry zostało, by sie pobawić innym buildem. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Tez mi sie wydaje w miare latwe. Chociaz niektorzy przeciwnicy kopali mi dupe jak malo kto. Glownie pontiff knighty i ich kolecy ogniowi czarodzje. Dodatkowo jezusy z krzyzami na bagnach i ich agresja. Ale ogolnie sytuacja jest pod kontrolą. Co do dlugosci gry to zdziwilo mnie ze kilka miejscowek jest strasznie mała. Pare kroków i boss. No ale ogolnie gierka swietna. Chyba moje ulubione soulsy. Obecnie jestem pod koniec. Zostaly mi jeszcze tylko chyba 3 lokacje z czego dwie opcjonalne trudno mi się wypowiadać o poziomie trudności, bo znam tą serię jak własną kieszeń i gram całkiem nieźle. ale.... bossowie w większości wydają się łatwiejsi niż wcześniej, dają wiecej miejsca, mają bardziej sygnalizowane i przewidywalne ataki.....prócz trzech, może czterech, dających solidne wyzwanie. przeprawianie przez levele to inna bajka. AI jest w tej części wyraźnie lepsze, rozstawienie przeciwników i konstrukcja leveli dają w kość bardziej Dokładnie to co pisałem. Dlatego zdecydoanie bardziej niz w poprzednich czesciach jara mnie eksploracja niz walki z łatwymi bossami. Lol grac z npc albo pomoca w soulsy. Tylko raz sie tak shańbiłem przez wszystkie 3 czesci i bb. No ale burnt ivory king z dlc ds2 to była kur.wa przeokrutna Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Planuje zmienic swój build - dzis pokonałem tancerkę. Latam z uchi. Chciałbym zrobic albo pyromancera albo jakis zayebisty build z włócznią/lancą. Polecacie cos? w sieci są juz "poradniki"? Jakie poradniki? Do buildow? Jak juz grales to powinienes umiec zrobic build pvp na wlasne potrzeby Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Dwójka ze swoim potrójnym dlc to jak dla mnie najtrudniejsza cześć z serii Soulsborne. Najłatwiejszy jest zdecydowanie BB, nawet to dlc nie zrobiło na mnie wrażenia a taki niby trudny Laurence poszedł przy pierwszej próbie na niskim levelu mojej postaci. imo poza FL, Maneatarami i przedostatnim przeciwnikiem Demonsy miały łatwiejszych bossów niż BB. choć najwięcej zrobiło tu odstawienie ciężkich zbroi i tarcz, zapomnienie o magii oraz łuku, oraz o pomyśle na profilaktyczny blok. wOH walczyłeś na ng czy ng+? ja i mate5 wystartowaliśmy na ng++ na wysokim levelu i obaj bossowie na literkę "L", to był (pipi)y koszmar. ;/ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 No ta gra jest prosta Całą lokacje do tego bossa sobie ułatwiłem łukiem z ognistymi strzałami ale i tak do bossa doszedłem z 6 ectusami i skończyło się tak Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Wiadomo w ogóle z jakiego powodu armor robił niektórym samobója ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Witam wszystkich fromsoftwarowiczów, dzisiaj zakupiłem swoją kopię gry Dark Souls Trzy. Udało mi się pokonać pierwszego bossa w tutorialu, jestem pijany, nie grałem w żadne Soulsy, jestem wychowany na Bloodborne, ale już kocham tę grę, a z samouczka nie wyszedłem. Chciałem tylko powiedzieć, jak się cieszę tą grą. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Bug Wiadomo ale ciekawe czy coś konkretnego go powodowało. Zrozumiałbym gdyby sobie spacerował po tym moście i nie było tych obramowań, to nawet byłoby całkiem zabawne a tak to z niezidentyfikowanego powodu sobie po prostu umiera. Może te smoko-paprochy mu przepaliły kondensator xd Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Dwójka ze swoim potrójnym dlc to jak dla mnie najtrudniejsza cześć z serii Soulsborne. Najłatwiejszy jest zdecydowanie BB, nawet to dlc nie zrobiło na mnie wrażenia a taki niby trudny Laurence poszedł przy pierwszej próbie na niskim levelu mojej postaci. imo poza FL, Maneatarami i przedostatnim przeciwnikiem Demonsy miały łatwiejszych bossów niż BB. choć najwięcej zrobiło tu odstawienie ciężkich zbroi i tarcz, zapomnienie o magii oraz łuku, oraz o pomyśle na profilaktyczny blok. wOH walczyłeś na ng czy ng+? ja i mate5 wystartowaliśmy na ng++ na wysokim levelu i obaj bossowie na literkę "L", to był (pipi)y koszmar. ;/ Co wy wiecie o bossach BB jak nie byliscie w CRF kielichach na 5 glebokosci. Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 (edytowane) Miałem to samo napisać. Edytowane 1 maja 2016 przez Gość Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Witam wszystkich fromsoftwarowiczów, dzisiaj zakupiłem swoją kopię gry Dark Souls Trzy. Udało mi się pokonać pierwszego bossa w tutorialu, jestem pijany, nie grałem w żadne Soulsy, jestem wychowany na Bloodborne, ale już kocham tę grę, a z samouczka nie wyszedłem. Chciałem tylko powiedzieć, jak się cieszę tą grą. Jak ci radzilismy zebys jednak zagral w soulsy skoro bb tak ci sie podobało to było "Ne, ne bede grał zupelnie mi nie podeszly, soulsy fe" Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 (edytowane) Dwójka ze swoim potrójnym dlc to jak dla mnie najtrudniejsza cześć z serii Soulsborne. Najłatwiejszy jest zdecydowanie BB, nawet to dlc nie zrobiło na mnie wrażenia a taki niby trudny Laurence poszedł przy pierwszej próbie na niskim levelu mojej postaci. imo poza FL, Maneatarami i przedostatnim przeciwnikiem Demonsy miały łatwiejszych bossów niż BB. choć najwięcej zrobiło tu odstawienie ciężkich zbroi i tarcz, zapomnienie o magii oraz łuku, oraz o pomyśle na profilaktyczny blok. wOH walczyłeś na ng czy ng+? ja i mate5 wystartowaliśmy na ng++ na wysokim levelu i obaj bossowie na literkę "L", to był (pipi)y koszmar. ;/ Demony podobnie jak BB nie sprawiły mi problemów. Jak pierwszy raz przechodziłem to Gargulce i Old King Allant padli za pierwszym razem. Najtrudniejszy przeciwnik do pokonania w Demons to nie boss a sub boss tzn. Old King Doran. Ja do niego poszedłem od razu na początku n+ bo zapomniałem o nim a trofeum trzeba było wbić i trochę miałem kłopoty, no ale jakoś znalazłem na niego super sposób, którego nawet w sieci nie ma. Jakby nie to, to byłby najtrudniejszy przeciwnik w historii soulsborne. Ja nie uznaje lamerskiej magii, pomagierów, łuków a czasami to nawet bez tarczy gram. Walka z tym królem była prawdziwym wyzwaniem, bo byłem praktycznie na jeden strzał. BB jest grą szybką a ja jestem miłośnikiem bijatyk Virtua, Tekken, Street itp. Być może dlatego też owa giera była dla mnie łatwa, powiedzmy poziom hard z God of War 3. Z przeciwników w BB to chyba najtrudniejsze były te rekiny w wiosce rybackiej gdzie poszedłem do nich po broń aby mieć 100% na trofeach. Edytowane 1 maja 2016 przez Kyokushinman Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Dobra ale skur,wiajcie z tymi rozkminami do innego tematu Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Mam pytanie gdzie iść dalej - jestem bossie w road of sacrifices i teraz pytanie czy ogarniać farron keep czy katedrę? Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 (edytowane) od 5min mam pobieranie najnowszych kalibracji,tak ma byc? nie idzie tego pobrac szybko pomozcie Edytowane 1 maja 2016 przez Tommo Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Nie. A może nie miałes ostatniego patcha, który pojawił się kilka dni temu? Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 pierszy raz gre odpalilem, wersja cyfrowa Cytuj
bokser 63 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Deadpool cosplay:D Filmik dodam za chwilę Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj
bokser 63 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 (edytowane) Panie i Panowie. Dziś wieczorkiem znowu spotykamy się na FC( Fight Club) Lokacja ta sama co ostatnio High Wall of Lothric SL(level postaci) nie ma znaczenia. Ściągamy się po haśle : dupa Tylko czerwone znaki. Jest jeden warunek. Gramy cosplayami bossów, npc lub innych postaci. Jeśli nie macie sprzętu zawsze można wam coś zrzucić Można nawet zrobić cosplay zwykłego mobka z DKS3. Start godz. 20-21 czasu PL Będzie strim. Będzie alkohol i będzie pijany Foreścik czyli wrażeń sporo ZAPRASZAMY Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 1 maja 2016 przez bokser Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Zrobiłem montaż z dwóch dni pojedynków. Jak ktoś jest zainteresowany jak sprawuje się piromanta z wielkimi toporami i maczugami w PVP to zapraszam do rzucenia okiem. Od połowy filmu zamiatam maczugą. Staty builda pokazane są na końcu: 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi