[InSaNe] 2 477 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Nie da się tej dzi.wki tancerki rozwalić. Nie da się. Wszystkie żary wykorzystane - lamusy giną po 30 sekundach, a sam w drugiej fazie wymiękam. Robi te młynki, ataki z każdej strony bez sygnalizacji. Najbardziej po.pier.dolony boss w serii. Jeszcze kur.wa walczy się te parę minut i nagle odpala się jej randomowy chwyt, pier.dolnie postacią o glebę i cały wysiłek na marne. Edytowane 5 maja 2016 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Zmienisz zdanie po poznaniu bossa w smoczej krainie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 ziom, mi padła za 1 razem. Wcześniej jako sunbros walczyłem z nią z 15-20 razy, więc wszystko wymaga praktyki w tej grze. jaki masz lvl, bron? moze trzeba trochę pofarmić/dorobic się lepszej broni? ewentualnie tu zajrzyj http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Dancer+of+the+Boreal+Valley weak to lighting, moze to coś pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Niby to najłatwiejsi bossowie w serii Souls, dla mnie najtrudniejsi :potter: Żadnych problemów nie miałem w dwójce, łącznie ze Scholarem, tutaj prawie każdy jest dla mnie wymagający. O ile jakoś sobie dałem radę wcześniej, to z tą kur.wą naprawdę już mnie szlag trafia. Mam ten pierwszy miecz +7 wzmocniony jakimś klejnotem, chyba 250 szlagów zadaje. W tym bossie najbardziej wkur.wiające są te tanie ciosy! Robi skok, podbiegasz, a ta szmira nagle ciacha mieczem wyciągniętym z d.u.py i zgon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Tancerka jest mega klimatyczna i ma zajeibsta muzyke podczas walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Staraj się unikając jej ciosów wychodzić na jej tyły. W 1 fazie walki tyn sposobem nie miałem większych problemów z unikaniem jej ciosów. Trzeba się jedynie nauczyc jak wyglada przygotowanie do rzutu. Wtedy trzeba spierdzielać do tyłu. 2 faza trochę trudniejsza. Przed piruetami trzeba uciekać jak najdalej. Resztę ciosów dawało radę uniknąć po chwili praktyki. Najważniejsze że nie jest jakaś super szybka i agresywna- leczenie nie stanowi jakiś większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
raf1ki 2 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 No ja własnie pokonałem tancerkę na ng+, świetna walka:) Ale nic, czas wrócić do farmienia w Anor Londo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Biłem ją po (pipi)e tak mocno, jak moją byłą i szybko padła. Jej combosów w 2 fazie nawet nie analizowałem przerolowałem się na drugi koniec za jedną z kolumn i wyczekiwałem momentu by poczuła moją twardą męską rękę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 @[inSaNe] zjedz sobie trawkę, szybszy regen staminy zawsze pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Niby to najłatwiejsi bossowie w serii Souls, dla mnie najtrudniejsi :potter: Żadnych problemów nie miałem w dwójce, łącznie ze Scholarem, tutaj prawie każdy jest dla mnie wymagający. O ile jakoś sobie dałem radę wcześniej, to z tą kur.wą naprawdę już mnie szlag trafia. Mam ten pierwszy miecz +7 wzmocniony jakimś klejnotem, chyba 250 szlagów zadaje. W tym bossie najbardziej wkur.wiające są te tanie ciosy! Robi skok, podbiegasz, a ta szmira nagle ciacha mieczem wyciągniętym z d.u.py i zgon. Może po prostu nie umiesz grać. Nie wiem jakim nieogarem trzeba być żeby nieporadzic sobie z nią. Weź no tarcze w łapę trzymaj się od niej na dystans i co jakiś czas sprzedawaj szlagi i uciekaj za kolumny. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 (...) Weź no tarcze w łapę trzymaj się od niej na dystans i co jakiś czas sprzedawaj szlagi i uciekaj za kolumny. Hyc za kolumnę, a tam Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 przecież tancerka idealnie pokazuje kunszt twórczy designerów bossów FROM. Jest idealnie wyważona, jej design jest świetny, każdy jej atak jest łatwy do odczytu, kiedy się je już ogarnie, ma masę świetnie skonstruowanych okienek do ataku, no cudo po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 No spoko, od czterech godzin próbuję ją ubić, z przerwą na obiad :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Im dłużej próbuje się bez przerwy tym gorzej idzie, normalka. Zrób sobie dłuższą przerwę od niej. Idź w jakieś nieodwiedzone miejsca, pobaw się covenantami itp, zapomnij o niej. Wrócisz rozluźniony i ubijesz ją pewnie za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 A nie prosciej wezwac kogos do coopa, no chyba ze masz postanowienie żeby ubic ja samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Pisał że wzywał jakiś gamoni co ginęli non stop po jej 2 atakach i poleciały mu wszystkie Embery. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Nie mam Plusa, ani żaru - przyzywane randomy ginęły po 10 sekundach Dobra, bo nie chcę spamować w temacie - po prostu podleveluję postać, bo coś tej staminy mało. Wieczorem kolejna próba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 podklepcie bajere jak wezwac pomagiera online? bo (pipi) mnie szczeli na tym drugim bosie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 No już bez przesady kolezko. Stój mu w nogach i nie będzie przypału, a w drugiej fazie unikaj jego szarzy. Zawsze 3 razy szarżuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Ten High Lord Wolnir to dość spory wzrost w poziomie trudności, czy tylko ja mam z nim problemy? Jak na razie bossowie prawie w ogóle mi nie sprawiali trudności, poszedłem nawet dalej i ten Old Demon King /chyba przekręciłem nazwę/ w Slumbering Lake też był dość łatwy, a Wolnir taki trudny. Odkryłem też wreszcie tego 'tancerza' w pierwszej lokacji po zabiciu NPC i też byłby w miarę łatwy gdyby nie jego grab attack. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Wolnir jest prosty, wal w pierścienie i unikaj rzygów/mgły. Graba tancerki łatwo uniknąć, poza tym, nie musiałes nikogo zabijać, zrushowałeś trochę do niej ALSO nie miales czekac do GOTY wersji? Edytowane 5 maja 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Wolnir jest prosty, wal w pierścienie i unikaj rzygów/mgły. Graba tancerki łatwo uniknąć, poza tym, nie musiałes nikogo zabijać, zrushowałeś trochę do niej ALSO nie miales czekac do GOTY wersji? Dzięks, nie zwróciłem uwagi na to, że przy atakowaniu pierścieni więcej się zadaje, a właśnie z tą mgłą to dwa razy już miałem tak, że cofałem się maksymalnie do tyłu areny, a i tak mnie sięgało, spróbuję znowu. No i w każdych soulsach zabijam część NPCów, ta właśnie wydawała się fałszywa, więc... No miałem czekać, ale co poradzić, słaby jestem i kupiłem. Ale cieszę się bo gra mi się podoba, Bloodborne postawił poprzeczkę cholernie wysoko i DS3 jej nie dorównało, ale to dalej świetna giera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 pro tip: najpierw zacznij walic w bling bling na lewej rece, dzieki temu potem bedzie latwiej, zaufaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Dzięki. Cholera, podchodziłem do niego już ze cztery razy i albo ani razu nie walnąłem w pierścienie, albo zrobiłem to, ale byłem ślepy i nie zauważyłem że to coś zmienia. Aha, pewnie to już się przewinęło w temacie wiele razy, ale motyw z mostem w katakumbach jest fantastyczny. Jeszcze jedno pytanie, w Cathedral of the Deep można podnieść 3 takie jakby akwedukty / ściany. Jeden z nich umożliwia szybsze przedostanie się do miejsca jednej części lokacji, ale do czego służą pozostałe dwa? W ogóle nie dostrzegłem zastosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Dojście do covenantu tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi