DaN3000 80 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) Powaznie? Możesz spróbować odkupić grzechy u Velki, chociaż sam tego nie testowałem: http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Velka+the+Goddess+of+Sin Soulsy generalnie nie są jakoś przesadnie trudne. Raczej zyskały taką "sławę", która wynika z tego, że w tej grze często się ginie jak ktoś leci na pałę do przodu. Jak się podchodzi na spokojnie to nie ma większego problemu. Edytowane 6 maja 2016 przez DaN3000 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ok dzieki, bo tak to bez sensu jak mam latac z dark knight swordem +2 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) bleed wydaje się bardzo viable w tej grze. potrzeba tylko mieć dużo farta i brzydką cerę w skrócie - bronki hollow scalują się z luck ALE i jednocześnie ze STR/DEX - luck podnosi bleed proca - broń infusowana na hollow można buffować - potrzebne minimum 15 hollow meter - każda założona broń/tarcza wymaksowana na hollow daje +5 do luck, czyli potencjalnie 10 free luck - bossowie w większości łapią bleed, a moby dropią itemy jak poyebane i fajnie.niestety wygląda na to, że poison ssie mocno Edytowane 6 maja 2016 przez Kazub Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) Przed chwila wbilem 4 proof of concord w jednym summonie. Ubilismy dwoch czerwonych i patrze ze mnie nie odsyla, a za chwile kolejni dwaj wyskakuja xD Jeden sprytnie siedzial na hidden body w waskim korytarzu i jak wbieglismy to zaczal magia nawalac, ledwo sie udalo zwiac. Zrobilem sobie wczoraj build pod bleedy i gra sie swietnie, nie jest jakis OP, ale daje rade i potrafi ladnie nukowac jak koles sie troche zagapi e: dokladnie tym gram teraz Kazub xD Edytowane 6 maja 2016 przez teddy Cytuj
bokser 63 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Zapraszamy na FC SL120-125 Hasło: dupa https://www.twitch.tv/fighterpl Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Czempion dosyć agresywny w swojej drugiej fazie, czterech podejść potrzebowałem na unicestwienie go. Rozkminiam gdzie iść i mam pytanie odnośnie Zamku Lothric/Smoczych Koszar chodzi o miejsce gdzie nad przejściem siedzą dwa smoki i zieją ogniem, trzeba tam się dostać? jest tam coś? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Zeskocz z kładki i po prawej stronie znajdziesz wejscie. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 byłem tam już i w sumie chyba nic tam nie ma. Teraz muszę dostać się gdzieś pod Zamek Lothric i zawalczyć z jakimś mrocznym duchem. Ziomek w Kapliczce dał mi klucz do celi. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 No akurat z tego niewiele będziesz miał jesli chcesz ruszyć progress do przodu Widocznie cos przeoczyłes w zamku. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 ok odnalazłem się, srogi wpie.rdol od Zabójcy smoków, jutro go zniszczę. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 (edytowane) Co to sie dzis dzieje na FC :o Nawet z Figlarzem walczylem :o Edytowane 7 maja 2016 przez Jerome Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Racja. Mega kosmos Karva bylem od poczatku do konca Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Wczoraj porobiłem trochę wiecej pvp (wyfarmowałem cały Darkmoon i Aldtritch Faithul + połowe watchdogs) i muszę przyznać, że te bleedy naprawdę dają radę. Szybkie combo dual katanami i jak typ wieje na estusa to zmiana i dobicie washing pole. Jedyny wiekszy problem mam z typami ktorzy graja halabardy (chyba black knight halberd, sądząc po wyglądzie). Koleś raz mnie trafia, odpala to 'spin to win' i nie jestem w stanie nic zrobić, gine w stun locku Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Da sie wyrwać jak masz poise ale idealnie musisz wyczuć bo szybko padają kolejne hity. Vita na 50 z ligę ring +3 i rofap ring +2 i bedzie dobrze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 oo jeebaaaaaaanyyyyy pierwszy raz w DkS3 mam problem z bossem ;_; jakaś pomoc na bezimiennego? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Tyle to już ogarnąłem, ale w drugiej fazie nie mogę mu zjechać więcej niż 1/20 paska życia, bo mnie prawie na samym początku na(pipi)i combosem Cytuj
Aes 5 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Pytanie: czy można zmienić język gry na angielski? Mam wersję Deluxe (cyfrową). Przeszukałem całe menu i nic nie znalazłem... Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Musisz wyczuć jego combosy i luki kiedy możesz zadać cios, polecam trzymać się bardzo blisko niego. Też zaczynałem od etapu ze zadawalem mu 1 cios i ginalem ale za każdym podejściem było lepiej. Jedyny boss który jest coś wart w tej grze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Pytanie: czy można zmienić język gry na angielski? Mam wersję Deluxe (cyfrową). Przeszukałem całe menu i nic nie znalazłem... zmien jezyk konsoli. Musisz wyczuć jego combosy i luki kiedy możesz zadać cios, polecam trzymać się bardzo blisko niego. Też zaczynałem od etapu ze zadawalem mu 1 cios i ginalem ale za każdym podejściem było lepiej. Jedyny boss który jest coś wart w tej grze. no tak robie zobaczymy, poki co 4 razy umarlem w 2 fazie, moze sie uda dzis go pokonac poki co przerwa Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Ja miałem ciężej w 1szej fazie niż drugiej bo mnie często one hitował jak smok zaczynał ziać ogniem będąc w powietrzu, roluj roluj i czekaj aż się otworzy na atak, uważaj tylko jak ciska błyskawicami. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 blyskawice akurat mi niewiele robia, ubralem wszystko co moglem co ma duzego defa na thunder i mi prawie nic tym nie robi. Tylko, ze przez set pana cebuli jestem wolny i tu pewnie tkwi moj problem no nic, jak wroce z jazdy rowerkiem to sprobuje na spokojnie. Cytuj
Aes 5 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 (edytowane) Pierwsza faza nie sprawiała mi większego problemu. Wszystkie ataki przewidywalne i dość proste do uniknięcia lub zablokowania. Co innego druga. Skończyłem z pięknym wynikiem 52 podejść. ;] Co do ziania ogniem w powietrzu - odbiegamy od smoka, bo on daje ogniem pod nogi i nic nam nie grozi. Nawet nie trzeba jakoś specjalnie daleko, więc można jeszcze wrócić i zadać mu obażenia. Także w żadnym przypadku między nogi - zawsze od niego. ;] Co do fazy drugiej, moja rada jest taka - zachować spokój. W moim przypadku pomogła ciężka tarcza (przy zachowaniu szybkiego rolowania oczywiście). Dzięki temu mogłem go blokować 2-3 razy i jeszcze miałem staminę na cios lub odskok. Trzeba się trzymać ciągle przy nim. Na odległość jest trudniejszy, zwłaszcza w drugiej fazie. Także nakierowanie, otaczamy non-stop i czekamy na odpowiedni moment, żeby zadać cios (jeden lub dwa; po trzech zwykle dostajemy strzała albo nie mamy już staminy na obronę). ;] Edytowane 7 maja 2016 przez Aes Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 (edytowane) No z eq load ponad 70% to bym nawet nie podchodził do tej walki. Aes, w końcu to ogarnąłem i nie prowokowałem go do tego ataku. Na odległość też nie ma tragedii, póki robił te ataki ze wzbiciem się do góry i szarżą można było zrolować raz i pięknie go po plecach ładować. Edytowane 7 maja 2016 przez messer88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi