kanabis 22 470 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Panowie ale bądźmy obiektywni. Zasady sa, chyba ktos wspominal ze nalezy do jakiegos wieliego gangu klalna. Leczyc sie wypada przecietnym graczom. Ale byc legenda, najlepszym , no iw rzucac filmiki? No to wypadąłoby w tych filmikach cos jednak prezentowac. Pamietajcie nie badzcie jak Janusz, lepiej zginąc ale jak facet, niz wygrac jak piz.da. Ten filmik to tak jakby arnold schwarzenegger wrzucił filmik jak wyciska 100 na klate. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Nie wiem czemu z nim dyskutujecie. Przecież te wszystkie cursed clany i wymyślony styl bez zasad są tylko po to żeby lać noobów jak noob. Chwalenie się filmikami gdzie spamuje się estusy lub wbija się kosę z zaskoczenia jest żałosne. Dlaczego nie wrzuca filmików kiedy walczy w FC z normalnymi zasadami wraz ze swoimi czołowymi graczami? Wczoraj miałem kilka starć pvp ale w jakiś dziwnych miejscach i zastanawiam się czy są jakieś dogodne areny do walki bez mobów? Teraz dobijam do 50lv i idę to twierdzy Farrona. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Strefa za pontiffem jest najlepsza do pvp 1 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Kurcze to jeszcze chwilę mi zajmie zanim tam dotrę. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Odkąd mam dzieciaka to gram okazjonalnie, jestem noobem, nie to co kiedyś.Ale jak oglądam te filmiki wrzucone przez Jerome to okazują się strasznie lamerskie Człowieku robisz siebie na niewiadomo jakiego mistrza a klepiesz bułę.... wrzuć wreszcie coś dobrego. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Nie wiem czy duzo invadujecie ale serio najezdzajac kogos i widzac ze ma 2 pomocnikow i wiedzac ze ma 2x wiecej estusow i 30% hp wiecej nie uciekacie sie wyleczyc jak was leja tylko honorowo padacie na ryj? Bo wygrac takie 3vs1 jako phantom to albo trzeba trafic na absolutnych idiotow, albo trzeba walnac hostowi takiego nuka zeby nie byl w stanie zareagowac. Ja jedyne czego unikam to wjezdzania w typa jak widze ze jest sam i sie leje z mobami, chyba ze to jakis kasztan co zalazl za skore wczesniej Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Sorry ale po co robić invade w środku jakiegoś lochu czy innego miejsca gdzie jest masa mobów? Są miejsca na pvp w normalnych warunkach i jak ktoś chce się bić to powinien tam to robić. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Nie wiem czy duzo invadujecie ale serio najezdzajac kogos i widzac ze ma 2 pomocnikow i wiedzac ze ma 2x wiecej estusow i 30% hp wiecej nie uciekacie sie wyleczyc jak was leja tylko honorowo padacie na ryj? Bo wygrac takie 3vs1 jako phantom to albo trzeba trafic na absolutnych idiotow, albo trzeba walnac hostowi takiego nuka zeby nie byl w stanie zareagowac. Ja jedyne czego unikam to wjezdzania w typa jak widze ze jest sam i sie leje z mobami, chyba ze to jakis kasztan co zalazl za skore wczesniej No jak sie chce być legenda to niema zmiłuj sie . 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 (edytowane) Ktoś tam kiedyś wrzucił filmik jak młóci 1v1 na arenie 5 kolesi pod rząd, fajna walka, dobre zasady, nieźli wojownicy.A tutaj ?Jerome chowa się za słupek aby zaraz potem skoczyć niczego nie spodziewającemu się przeciwnikowi na łeb, jak małpiszon Chętnie pooglądam, ale jak filmy będą ciekawsze. Edytowane 13 maja 2016 przez giger_andrus Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Wlacha. Zinedine dark soulsow powinien lac i 3 typow spokojnie. Z 3 problem to moge miec ja, zwykly smiertelnik Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Szykuje sie do NG+. Cala gre przeszedlem z Uchigatana/Washing Pole, ostatnio z tymi dwoma mieczykami biegam. Ciuchy leciutkie - Undead Legion set z innym kapeluszem. W NG+ chcialbym troche czar dodac, more zmienic staty (40/40 str/dex i reszta w Vigor/Endurance), ale nie wiem jaka bronia moznaby pograc. Teraz sobie robie Dark Sword na +10. Myslalem jeszcze, zeby wrzucic pierscionek po ktorych mamy wiecej klatek na dodge'a i Prisoner's Chain jak juz go zdobede i po prostu grac ala Bloodborne. Z drugiej strony wymyslilem, zeby pakowac w INT/Faith i bawic sie tylko czarami. Z trzeciej moze cos w stylu Dex/Faith? Co byscie poradzili. Bede mogl jeszcze wymaksowac dwa item na +10 w tym przejsciu. Cytuj
shinian 629 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 (edytowane) Oprocz Heavy Dark Sword+10 moge polecic Fume Ultra Greatsword +5. Swietnie bije sie nim mobkow Edytowane 13 maja 2016 przez shinian Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 (edytowane) Teddy jedyny ogarnięty, tomaszek jak zwykle bez rozumu. Juz tłumacze po co najeżdżać tam tomaszku. Bo karva mapa klimatyczna i uwielbiam randomiwe najazdy bez zasad. Są imo ciekawsze niż w fc w których tz gram i wrzucałem ostatnio filmik. Jeśli ktoś sie dziwi, ze sie ludzie lecza w randomowych to jest noobem który nie ma pojecia o Soulsach. Nie leczymy sie w fc tylko. Reszta to wolna amerykanka. I to mi sie podoba. Teddy propsy za wiedzę i rozum, bo reszta nie łapie ze niszczyć bez zasad 4v1 to większy skill niż walki w fc. Kolejna sprawa ze gosc tam sie leczył, na koncu przestał bo używał hyper mode wy noobki Edytowane 13 maja 2016 przez Jerome 1 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Ultra Greatsword troche za wolna kategoria dla mnie. Odkad mam te dwa miecze to nawet katany sa dla mnie bardzo wolne. Mam slaby refleks i potrzebuje czegos co bije w miare szybko Jaram sie jeszcze strasznie Twin Princes Greatsword w NG+, ale to dopiero pod koniec dostane. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Jeśli ktoś sie dziwi, ze sie ludzie lecza w randomowych to jest noobem nie dziwimy sie że "ludzie sie lecza" tylko że ty sie leczysz a cały czas udajesz jakiegoś trubo mistrza co ma nabite miliard godzin. serio nie umiesz roz(pipi)ać grupki 3 noobów które nie potrafią samotnie przejść gry? w dodatku jeszcze sie chwalisz filmikami. z leczeniem sie to każdy leszcz może takie filmiki zrobić jak zabija coop-noobów Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Rusz łepetyna. Rozpierdalam wszystkich w walkach z zasadami na fc i w randomowych bez zasad. Co ma leczenie do tego? Myślisz ty trochę? Walczyłeś 4v1? I pomocnicy są zawsze ogarnięci. Nie trafiasz z hejtem i sie kompromitujesz yano. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Nagraj filmik jak bierzesz strzała 0.7 za każdym razem jak twoja postać się leczy wtedy będzie przynajmniej co oglądać. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 (edytowane) Nie pije w realu, jedynie popijam czasami koniak Yano jutro ci napisze jak to działa itd żebyś wiedział na przyszłość. Spokojnie wytłumaczę Edytowane 13 maja 2016 przez Jerome Cytuj
CzłowiekTornister 0 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Rusz łepetyna. Rozpierdalam wszystkich w walkach z zasadami na fc i w randomowych bez zasad. Co ma leczenie do tego? Myślisz ty trochę? Walczyłeś 4v1? I pomocnicy są zawsze ogarnięci. Nie trafiasz z hejtem i sie kompromitujesz yano. Wszystkich powiadasz? Śmiem mocno powątpiewać... Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Popijanie koniaczku to takie samo picie jak każde inne. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 jerome chwalisz sie że jesteś kozak, więc zamiast mi coś tłumaczyć nagraj filmik jak rozwalasz noobów bez potrzeby leczenia bo jak narazie to jesteś kozak w necie pizda w dark souls świecie 4 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Dobra po co z nim dyskutujecie? Przecież wiadomo że to klaun co stoi za kolumną. Anyway - Stulejman padł za 3 razem i teraz iść dalej w górę czy lochy pozwiedzać? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Yano ci trzeba tłumaczyć, bo sam nie myślisz. Na moim kanale masz takie rownież. Nawet wczoraj ci tutaj jeden dałem. Mazi leszczyku ciebie jak i cała resztę tutaj rozwaliłyby zawsze nawet 4v1 wiec do budy noobku 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Pytanie: Jak rozwalę tych gigantów w katedrze głębin to oni się ponownie zrespią? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi