Opublikowano 18 maja 20168 l Dobra, platynka wpadła, czas na trochę przerwy (czyli W3), a potem Bloodborne raz jeszcze (pod względem klimatu mój nr 1)
Opublikowano 18 maja 20168 l Za pierwszym. Szczerze to spodziewałem się, że będzie trudniej. Ten z jedynki napsuł mi zdecydowanie więcej nerwów, a tutaj z racji dużej ilości butelek i mobilności mojej postaci rollowałem się za bossa i bez problemu mogłem oddać 2-3 ciosy. Build na zręczność to był zdecydowanie dobry pomysł.
Opublikowano 18 maja 20168 l Zdecydowanie lepsza od dwójki, ale nie tak dobra jak jedynka. Jedynka to dla mnie absolutna dycha, trójka to mocne 9, a dwójka niestety tylko 6.
Opublikowano 18 maja 20168 l Oks Dla mnie IMO DkS3 najlepsze, ale oryginalne Demon's najlepsze, ale może dlatego ze w DkS1 gralem dawno temu w sumie. W wakacje bede platynowal wszystie soulsy to wydam ostateczny werdykt, ale poki co to Demon's Souls> DkS3 > DkS > DkS2
Opublikowano 18 maja 20168 l Oks Dla mnie IMO DkS3 najlepsze, ale oryginalne Demon's najlepsze, ale może dlatego ze w DkS1 gralem dawno temu w sumie. W wakacje bede platynowal wszystie soulsy to wydam ostateczny werdykt, ale poki co to Demon's Souls> DkS3 > DkS > DkS2 Dla mnie Demony to gra wybitna, jedna z najlepszych o ile nie najlepsza gra poprzedniej generacji. Tak mi się podoba, że mam wszystkie trzy wersje i każdą zaliczoną na 100%. 10/10. Pierwsze Mroczne początkowo zawiodły. Raz, że grafika nie ta, dwa - durne rozwiązania - vide walka na gzymsach z potężnymi rycerzami, nawiasem mówiąc ich odpowiednik w DkS III również jest. Niemniej później gra wręcz uwodzi, zachwycając zależnościami, licznymi sekretami i generalnie frajdą z rozrywki. Mocne 9/10 wg mnie. Platyna również zaliczona. Kontynuację dorwałem na PS Trzy jeszcze, ale często jadąc po grę, kończy się na zakupie kilku, a że do DkS II należy się przyłożyć i poświęcić jakieś 69 godzin na platynę, gra grzecznie czeka na swój czas i czeka już tyle, że niedawno do kolekcji dołączyło Scholar of the First Sin i teraz dwie dwójki mam na głowie. DkS III jest świetne. Sumienne podsumowanie dokonań serii. Często zapożycza elementy z poprzedniczek (zarówno Darków, jak i Demonów, a nawet Bloodborne), jednak nazwałbym to ukłonem w stronę fanów, niż bezczelnym kopiuj - wklej, jak niektórzy psioczą. Do tego dochodzi znakomita sfera A/V, co nie jest oczywiste w serii (mowa o grafice). Również uważam, że średnia światowa jest wyjątkowo sprawiedliwa. Ciekawe tylko co dalej. Ciężko uwierzyć, że to koniec serii, szczególnie po wybornej sprzedaży DkS III i uznaniu graczy/recenzentów. Z drugiej strony wyśmienite Bloodborne pokazało, że lekko skostniałą formę, można przedstawić światu w sposób świeży i szalenie grywalny zarazem. Osobiście chętnie zagrałbym w DS4, ale niekoniecznie w przyszłym roku.
Opublikowano 18 maja 20168 l Xtomash jak grasz na ps4 to z iritihyll poczekaj do 16 00 Idę najpierw do jeziora z resztą ja gram wieczorami tylko. Mam jeszcze pytanie odnośnie podnoszenia levelu do 120. Czy lepiej poczekać z tym na ng + czy może farmić za pierwszym podejściem?
Opublikowano 18 maja 20168 l Nie ma znaczenia. Na ng+ jest po prostu latwiej level podbijac bo zdobywasz wiecej dusz e: wyciekł screen z bossa w DLC Edytowane 18 maja 20168 l przez teddy
Opublikowano 19 maja 20168 l Ten boss w bibliotece z siostra na plerach ej ty no ja... Teleportuje sie za plecy z rownoczesnym odpalaniem jednego ze specjali zanim przekrecisz kamere czesto konczy sie na loteryjce z twoja reakcja bo czasu juz nie ma na normalne ogarniecie ciosu i riposte. Unga bunga w chooj z nim Edytowane 19 maja 20168 l przez Zetta
Opublikowano 19 maja 20168 l z bratem na plecach za plecy akurat rzadko się teleportuje, chyba, że akurat robi charge'a, najlepiej biegać wokół niego i rollować przez ciosy, a potem zwykłe r1 w plecy czymś co bije horyzontalnie, poza tym w drugiej fazie lepiej nie atakować dopóty wszystkie namierzające projectile nie odpalą
Opublikowano 19 maja 20168 l W tym wypadku trzeba wyczuc jego teleport i to sie udaje, wtedy nie ma problemu. Tutaj reakcja musi byc przed, nie chwile po
Opublikowano 19 maja 20168 l Ma ktoś na zbyciu pyro flame? Ja swoje gdzieś przesiałem (sprzedałem chyba niechcący ) a chciałem zrobić buffa pyro i ni ma jak. Nie chcę zaczynać nowej gry narazie, bo nie wszystko jeszcze odblokowałem więc jak by mi ktoś odpalił swojego flame'a to był bym wdzięczny. A i w zamian bym odpalił coś co jest mi zbędne Jeśli kto chętny pomóc to czekam na pv. Mój lv to jakoś 90-100 (nie pamiętam).
Opublikowano 19 maja 20168 l sprawdźcie to. jedno wielkie WTF. O kurde pierwsza myśl King's Field bym pograł w jakiegoś nowego.
Opublikowano 19 maja 20168 l Paczcie jakich prawilniaków można spotkać, a nie jakieś tanie leszczyki jak Jerome.
Opublikowano 19 maja 20168 l Champion Gundyr na SL1 nie miał za dużo do powiedzenia:) https://youtu.be/cKp6nvRA27g Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 19 maja 20168 l W sumie ciekawe, na dole nie ma żadnej przepaści i Wolnir ma drugą animacje śmierci.
Opublikowano 20 maja 20168 l Za 10min streamek jakby kogos. Randomowe najazdy w Irithyll Dungeon https://www.twitch.tv/raikoh81 Edytowane 20 maja 20168 l przez Jerome
Opublikowano 20 maja 20168 l Wcześniej ktoś wklejał moda do widoku z pierwszej osoby. Ktoś poszedł krok dalej, podłączył to do Oculusa i mamy DkS3 w VR. Ponoć jest to całkiem grywalne:
Opublikowano 20 maja 20168 l Chciałbym zobaczyć pvp z tym i grających z tym modem i motion controllerem xd
Opublikowano 21 maja 20168 l No no, dobry set, lekka zbroja w postaci koszuli w krate, wąs +20 do inteligence. Moim zdaniem piromanta hydraulik