Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Pięknie season pasik zakupiony. Liczę jutro na jakiś trailer, choć trochę nakreślający kim lub czym jest Ariandel.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l O (pipi)ości Dobrze, że już Season Pass kupiony i gotowy do ogrania. Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez Bigby
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l W sumie to wale konia ale tym trailerem to się nie popisali za bardzo, po co te migawki bossów z podstawki?
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l W dniu 24.08.2016 o 14:07, Rayos napisał(a): W dniu 24.08.2016 o 15:04, ornit napisał(a): Poczekam aż wersja GOTY pojawi się na PTT... Też tak chciałem zrobić... Nie wytrzymałem.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Jest! https://youtu.be/pKBCl-wr_wg Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l W dniu 24.08.2016 o 18:01, bokser napisał(a): Jest! https://youtu.be/pKBCl-wr_wg Sent from my iPhone using Tapatalk Patrz wyżej lub poprzednia strona
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l W dniu 24.08.2016 o 14:46, messer88 napisał(a): W sumie to wale konia ale tym trailerem to się nie popisali za bardzo, po co te migawki bossów z podstawki? To samo zrobili przy The Old Hunters. Pewnie żeby nie pokazywać bossów z DLC, to wstawili tych z podstawki aby zapchać czymś trailer.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Natknąłem się na teorię że jeśli faktycznie będzie jakiś wątek królowej lothric aka Pokaż ukrytą zawartość Gwynevere to pokazanie tych bossów może być uzasadnione. No i przynajmniej jednego co na(pipi)ia tą miską (lordvessel?) pokazali.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Ploty mówią że start dodatku poprzez "nasz" grób w untended graves, pewnie ten kawałek szmaty/płótna co nam chopek daje na trailerze też ważny. Ja chyba polecę z nową postacią i zaparkuje gdzieś koło tancerki przed wyjściem dodatku.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Obejrzałem trailer. Nie mieli co pokazać w dynamicznych scenach pod koniec to wkleili starych bossów? W dodatku będzie pewnie dwóch lub trzech, a trailer musiał być epicki.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Ja mam pierwszą postać już przelevelovaną, ale jest jeszcze druga na 45 levelku pod dexa i ją trochę dokokszę i będzie prawie idealnie na Ashes Of Ariandel.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l jak to teraz będzie z tym dodatkiem skoro skończyłem na NG+ i chcę dalej tą samą postacią grać to dodatek też będzie na NG+? do kupienia oczywiście tylko w wersji cyfrowej?
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Tancerka za mną. Gdybym miał więcej flaszek niż 3 po walce z Aldrichem to rozwalił bym ją za pierwszym razem, a tak pfff i dopiero za około 10 przez kilka głupich błędów.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Znalazłem sposób jak naprawić Blade of the Darkmoon Covenant:D Od teraz farmienie "uszu" będzie przyjemniejsze dla wszystkich https://youtu.be/wIgJdFIaW4w Sent from my iPhone using Tapatalk