Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

W sensie trzech(dwóch?) bossów? Możliwe, że stanowią oni połowę całośći, więc trochę średnio z tajemnicą. Jeśli zaś chodzi o ich srol...

Wilka komentować nie będę, jedynie zakryję dłonią twarz na komentarze w stylu "Sif". Pani z kosą niby ubrana jak Velka na posągach, ale lód raczej nie był jej atrybutem(mylę się?). Postać która za długo siedziała na krześle to wg niektórych komentarzy Bóg Ognia Flann, czemu by w takim razie był na arenie z tamtą kobietą? No i ten Nito pod koniec...

Klimat wikingów, tego chyba w serii nie było... Całkiem nieźle wypada.

Jak po trailerze myślałem że pewniakiem jest Painted World albo chociaż lokacja na której podstawie namalowano obraz z anor londo to teraz sam nie wiem. 

Sif nie ma raczej żadnych koneksji z Painted world, kobieta z kosą nie ma ogonka jak crossbreed :) Dobrze że już niedługo do wypuszczenia dlc i się przekonamy co nam from wysmażyło.

Ds3 kupiłem na premierę na pc, laptop spełniał wymagania, zadowolony, instaluję. Kilka godzin później odpalam - 10fps... jest patch, ok biorę. Gra niby już działa normalnie. Do czasu większej lokacji (Ściana) - tam gra od ok 40 do 5 klatek przy próbie gry wieloosobowej. Każde połaczenie z graczem po chwili zostało rozłączone. Mega wściekły wale minimalne ustawienia - bez zmian. Laptop 95 stopni i tylko patrzę kiedy się zapali. Odpuściłem temat rozczarowany z wykorzystanym bezużytecznym kodem. Kupiłem na xone i realnie ze strachem odpalam i czekam. Przywitało mnie w miarę stałe 30fps, zero problemów z połączeniem i dopiero teraz mogę się bawić beztrosko. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby nie sprawdzić na zaś...Co do samej gry - zaliczyłem całkiem niedawno Bloodborne który szalenie mi się podobał, ale mimo wszystko tu jest coś takiego, taki magnes, każda śmierć nakręca, jeszcze raz, jeszcze raz! Wszystko poszło w odstawkę, walimy z flaszki byle do dlc!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...