Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 433,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Jak na razie największy Gank Spank w Dark Souls 3. Ubiłem 11(!!!) przeciwników podczas inwazji:)

Byłem bardzo zmęczony dlatego końcówka niezbyt udana.

Plus lag hosta mnie zmylił.

Enjoy

1vs11

https://youtu.be/QTJuy3_9fpk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Został mi ostatni boss. Jak na razie najwięcej męczyłem się z Gundyrem i teraz z tym Władcą Burz przez jego 3 fazy i spyerdoloną kamerę w pierwszej. Serio, nie wiem, kto to przepuścił w fazie produkcji gry. Jutro albo pewnie dzisiaj skończę grę i po tym co rozegrałem twierdzę, że gra łatwiejsza od BB.

Opublikowano

A co jest s(pipi)onego z kamerą? Wystarczy nie używac lock ona :)

Opublikowano
  W dniu 4.09.2016 o 14:23, Rayos napisał(a):

A co jest s(pipi)onego z kamerą? Wystarczy nie używac lock ona :)

No lock on właśnie. Nie wiem po wuj gra pozwala lockować się na jeźdźcu skoro nie zadaje się mu obrażeń.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gameplay z dlc

obejrzałem i spoilery w (pipi), ale nie mogłem się powstrzymać :)

Edytowane przez messer88

Opublikowano

W sensie trzech(dwóch?) bossów? Możliwe, że stanowią oni połowę całośći, więc trochę średnio z tajemnicą. Jeśli zaś chodzi o ich srol...

Pokaż ukrytą zawartość

Klimat wikingów, tego chyba w serii nie było... Całkiem nieźle wypada.

Opublikowano

Jak po trailerze myślałem że pewniakiem jest Painted World albo chociaż lokacja na której podstawie namalowano obraz z anor londo to teraz sam nie wiem. 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Ds3 kupiłem na premierę na pc, laptop spełniał wymagania, zadowolony, instaluję. Kilka godzin później odpalam - 10fps... jest patch, ok biorę. Gra niby już działa normalnie. Do czasu większej lokacji (Ściana) - tam gra od ok 40 do 5 klatek przy próbie gry wieloosobowej. Każde połaczenie z graczem po chwili zostało rozłączone. Mega wściekły wale minimalne ustawienia - bez zmian. Laptop 95 stopni i tylko patrzę kiedy się zapali. Odpuściłem temat rozczarowany z wykorzystanym bezużytecznym kodem. Kupiłem na xone i realnie ze strachem odpalam i czekam. Przywitało mnie w miarę stałe 30fps, zero problemów z połączeniem i dopiero teraz mogę się bawić beztrosko. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby nie sprawdzić na zaś...Co do samej gry - zaliczyłem całkiem niedawno Bloodborne który szalenie mi się podobał, ale mimo wszystko tu jest coś takiego, taki magnes, każda śmierć nakręca, jeszcze raz, jeszcze raz! Wszystko poszło w odstawkę, walimy z flaszki byle do dlc!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy bedzie mozna to DLC kupic osobno, czy tylko jako czesc season passa? chcialem teraz zerknac na cene na XBL i pokazuje mi ze jest dostepny w pakiecie season pass :/ no chyba ze bedzie mozna kupic dopiero po premierze.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Rozumiem, ze w to DLC nie da sie pograc bez plyty z podstawka w napedzie? Gry po sprzedaniu nie odinstalowywalem...

Opublikowano

@Czezare na 100% się nie da. 

@messer no niby tak...

Opublikowano

Bierz SP i nie marudź, drugie dlc dopiero w 2017 ale będziesz miał gotowe. Nie wiem jak to wygląda na xbl ale w przypadku ps season pass zawiera jakiś theme dla konsoli. :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też się wstrzymuję, 3h zawartości dla doświadczonych graczy? wole kupic oba dlc na raz. 

Opublikowano
  W dniu 20.10.2016 o 20:15, Shen napisał(a):

Za duzo zawartosci pve to nie ma, za to fani pvp beda mieli co robic. Ja chyba poczekam az wyjda wszystkie dlc.

https://youtu.be/IDUuLtxrWzM

Wszystkie, czyli dwa...
Opublikowano

#skill

Uwielbiam jego filmiki, polecam zerknac inne :)

Opublikowano

Jak ktoś ma zakupiony season pass i się zastanawia czemu typka od dlc nie ma przy ognisku w cleansing chapel, trzeba jeszcze wejść na pss i pobrać dlc :kaz: