bokser 63 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Coś im ta zasadzka nie wyszła:D Ładny ring swap wszedł https://youtu.be/Kc6vxnYBt8s Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dodatek można już zamówić w sklepie. Jego koszt to nieco ponad sześćdziesiąt zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jak na razie największy Gank Spank w Dark Souls 3. Ubiłem 11(!!!) przeciwników podczas inwazji:) Byłem bardzo zmęczony dlatego końcówka niezbyt udana. Plus lag hosta mnie zmylił. Enjoy 1vs11 https://youtu.be/QTJuy3_9fpk Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Został mi ostatni boss. Jak na razie najwięcej męczyłem się z Gundyrem i teraz z tym Władcą Burz przez jego 3 fazy i spyerdoloną kamerę w pierwszej. Serio, nie wiem, kto to przepuścił w fazie produkcji gry. Jutro albo pewnie dzisiaj skończę grę i po tym co rozegrałem twierdzę, że gra łatwiejsza od BB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 A co jest s(pipi)onego z kamerą? Wystarczy nie używac lock ona Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 A co jest s(pipi)onego z kamerą? Wystarczy nie używac lock ona No lock on właśnie. Nie wiem po wuj gra pozwala lockować się na jeźdźcu skoro nie zadaje się mu obrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Trochę parry/ripost plus ring i weapon swap'y. https://youtu.be/fvXE9q7nD0s Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Gameplay z dlc obejrzałem i spoilery w (pipi), ale nie mogłem się powstrzymać Edytowane 21 Września 2016 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 W sensie trzech(dwóch?) bossów? Możliwe, że stanowią oni połowę całośći, więc trochę średnio z tajemnicą. Jeśli zaś chodzi o ich srol... Wilka komentować nie będę, jedynie zakryję dłonią twarz na komentarze w stylu "Sif". Pani z kosą niby ubrana jak Velka na posągach, ale lód raczej nie był jej atrybutem(mylę się?). Postać która za długo siedziała na krześle to wg niektórych komentarzy Bóg Ognia Flann, czemu by w takim razie był na arenie z tamtą kobietą? No i ten Nito pod koniec... Klimat wikingów, tego chyba w serii nie było... Całkiem nieźle wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jak po trailerze myślałem że pewniakiem jest Painted World albo chociaż lokacja na której podstawie namalowano obraz z anor londo to teraz sam nie wiem. Sif nie ma raczej żadnych koneksji z Painted world, kobieta z kosą nie ma ogonka jak crossbreed Dobrze że już niedługo do wypuszczenia dlc i się przekonamy co nam from wysmażyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Szkoda, że te DLC to Skyrim. Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ds3 kupiłem na premierę na pc, laptop spełniał wymagania, zadowolony, instaluję. Kilka godzin później odpalam - 10fps... jest patch, ok biorę. Gra niby już działa normalnie. Do czasu większej lokacji (Ściana) - tam gra od ok 40 do 5 klatek przy próbie gry wieloosobowej. Każde połaczenie z graczem po chwili zostało rozłączone. Mega wściekły wale minimalne ustawienia - bez zmian. Laptop 95 stopni i tylko patrzę kiedy się zapali. Odpuściłem temat rozczarowany z wykorzystanym bezużytecznym kodem. Kupiłem na xone i realnie ze strachem odpalam i czekam. Przywitało mnie w miarę stałe 30fps, zero problemów z połączeniem i dopiero teraz mogę się bawić beztrosko. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby nie sprawdzić na zaś...Co do samej gry - zaliczyłem całkiem niedawno Bloodborne który szalenie mi się podobał, ale mimo wszystko tu jest coś takiego, taki magnes, każda śmierć nakręca, jeszcze raz, jeszcze raz! Wszystko poszło w odstawkę, walimy z flaszki byle do dlc! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) czy bedzie mozna to DLC kupic osobno, czy tylko jako czesc season passa? chcialem teraz zerknac na cene na XBL i pokazuje mi ze jest dostepny w pakiecie season pass no chyba ze bedzie mozna kupic dopiero po premierze. Edytowane 6 Października 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Na pss jest dostępne też osobno, pytanie tylko po co brać rozdzielnie skoro w pakiecie wyjdzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Rozumiem, ze w to DLC nie da sie pograc bez plyty z podstawka w napedzie? Gry po sprzedaniu nie odinstalowywalem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 @Czezare na 100% się nie da. @messer no niby tak... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Bierz SP i nie marudź, drugie dlc dopiero w 2017 ale będziesz miał gotowe. Nie wiem jak to wygląda na xbl ale w przypadku ps season pass zawiera jakiś theme dla konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Za duzo zawartosci pve to nie ma, za to fani pvp beda mieli co robic. Ja chyba poczekam az wyjda wszystkie dlc. https://youtu.be/IDUuLtxrWzM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Też się wstrzymuję, 3h zawartości dla doświadczonych graczy? wole kupic oba dlc na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Za duzo zawartosci pve to nie ma, za to fani pvp beda mieli co robic. Ja chyba poczekam az wyjda wszystkie dlc. https://youtu.be/IDUuLtxrWzM Wszystkie, czyli dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 #skill Uwielbiam jego filmiki, polecam zerknac inne Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jak ktoś ma zakupiony season pass i się zastanawia czemu typka od dlc nie ma przy ognisku w cleansing chapel, trzeba jeszcze wejść na pss i pobrać dlc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi