Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest żaden łata tylko Patches.

Musisz pogadać z typem w studni wcześniej i wejść do katedry od strony wielkich wrót które na początku są zamknięte. 

A jak go nie będzie to będzie w firelink shrine jak wejdziesz na wierzę po zakupie klucza i potem będziesz wracał.

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem DK 3 w sklepie dla idiotów za 179 zł, mimo że na pudełku była cena 259 zł. Już którys raz zdarza mi sie taka sytuacja w MM. Nie powiem, miła niespodzianka przy kasie tylko jakbym wiedział  jaka jest faktyczna cena to gre bym juz kupił w ubiegłym tygodniu. A tak przez równy tydzień dzwoniłem, jezdzilem po roznych mniejszych sklepach i jedyne co mieli to remaster 2 częsci. No nic, rada na przyszłość, jesli cena jakiejs gry w MM Was odstrasza to przepusccie ją dla pewnosci przez czytnik.

Edytowane przez Marczello
Opublikowano

Jakoś na początku przyszłego roku chyba. Luty, marzec?

Ja się pytam kiedy GOTY, bo wolałbym całość na płycie.

Długo w jedynce biegałem z kataną i ucieszyłem się, że tu można ją zdobyć tak szybko, ale jednak jak dorwałem się do klejmora, to przypomniałem sobie, dlaczego w jedynce też się na niego przerzuciłem.;)

Opublikowano

Takie czasówki wypadają świetnie. Nie żadne wyskakiwanie za plansze i bieganie po gołej teksturze omijając przy tym 96% gry.
1:16:44 godz. zaliczone DkS III wraz z ubiciem wszystkich bossów. Aż miło się to ogląda. Pierwsze DLC zaliczył w ok 16min.
Opublikowano

Myślałem, że opcja z wieżą jest alternatywna, jeśli ominie się go w katedrze. Tak to wynika z tego, co jest napisane. A że klucz do wieży miałem już sporo wcześniej, to i tam więcej nie zaglądałem.

Opublikowano

w dlc jest dwóch bossów? W sumie żadnego specjalnego  "zakończenia" nie było i nie wiem czy to koniec. 

Wku.rwiają mnie te drugie, piąte i dziesiąte fazy bossów. Człowiek cieszy się ze zwycięstwa, a tu przychodzą koledzy i jest pozamiatane. Oczywiście nie chodzi mi o fazy w trakcie walki tylko, że pasek zdrowia się cały odnawia. Nie można dać paska zdrowia na cały telewizor? W pierwszej i drugiej części chyba tego nie praktykowano. 

Opublikowano (edytowane)

Bieda to DLC, sama walka z bossem fajna, natomiast to tak naprawdę tylko jeden boss, bo tego drugiego opcjonalnego to nawet nie ma co liczyć...

Co do zakończenia to możesz sobie pogadać z malarką, z NPC z wioski (to ci coś da), i tyle w temacie.

Edytowane przez sakiu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To chyba uzbieram najpierw po trzydzieści i potem oddam.

Te ogary Farrona w ogóle działają? Jak sam przechodziłem przez las, to mnie atakowali, a jak w końcu doszedłem do wilka, to lipa - zero inwazji.

Opublikowano

Kupiłem 3 na XOne. Lepiej grać samemu, czy poszukać kogoś do coopa? Jeśli to drugie to ma ktoś ochotę pograć od początku?

Opublikowano

Lepiej grać z kimś, pomagać i szukać pomocy.

filthy casul