Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Okładka wer goty imo lepsza niż Bloodborna. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Obydwie fajne, ale ten (pipi)itny napis Game of the Year mogli dać na tym samym tle. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Figaro na grupie FB znalazł Japońską Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 To już ostatni dodatek, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Chyba sobie kupię wersję japońską jeszcze do kolekcji, bez kitu... @Papaj: Ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacperdd 4 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Japońska dużo lepiej moim zdaniem. Skąd będzie można ją ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Japońska dużo lepiej moim zdaniem. Skąd będzie można ją ogarnąć? Z Japonii może się uda. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
kacperdd 4 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Japońska dużo lepiej moim zdaniem. Skąd będzie można ją ogarnąć? Z Japonii może się uda. Brawo! A teraz serio - nigdy niczego nie ściągałem z Japonii i tym podobne - jakieś wskazówki? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Japońska dużo lepiej moim zdaniem. Skąd będzie można ją ogarnąć?Z Japonii może się uda. Brawo! A teraz serio - nigdy niczego nie ściągałem z Japonii i tym podobne - jakieś wskazówki? :) ebay.com najprościej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ds3 skończony. Nie chce mi sie rozpisywać bo juz wcześniej nieco swoich opinii tu udzieliłem. W zasadzie wrażenia z pierwszych 2-3 godziny gry pozostały niemal takie same do samego konca. Tak wiec BB nie pobił, klimat troche bezpłciowy i jakos nie czułem tego czegoś co miało miejsce przy krwistych ale z pełnym sumieniem daje takie 8+/10. Moze grałoby mi sie przyjemniej gdybym zrobił sobie dłuższa przerwę po BB, ale było sie napalonym to i po kolejna serie sie sięgało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 A bo ty nie grałeś w DkS 1 i 2 ? No to nie dziw się, że dla ciebie bezpłciowy ominął cię dobry fan serwis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 A bo ty nie grałeś w DkS 1 i 2 ? No to nie dziw się, że dla ciebie bezpłciowy ominął cię dobry fan serwis. Z fan service przegięli moim zdaniem, grze zabrakło charakteru. DkS II miał swoje problemy, ale wprowadzał sporo nowości w stosunku do jedynki. DkS III to z kolei taka jedynka w ładniejszej oprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 DkS III to z kolei taka jedynka w ładniejszej oprawie. I za to właśnie uwielbiam Dark Souls 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Moja pierwsza gra od fs był BB. Zachwyciłem sie nia i kupiłem ds3. W tym czasie moich 2 kumpli kupiło tez dsa i tak jak mi po BB podszedł troche mniej to dzis koleś wlasnie leci po BB wersje goty a drugi kumpel szuka dla siebie tez w dobrej cenie;) dodam ze to raczej niedzieli gracze co pykają od czasu do czasu w bf w multi albo raz na rok w jakaś nowość ;p jest nadzieje dla ludzi ;d Edytowane 25 Stycznia 2017 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Limit Breakers znowu dostarcza xd Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Odkladalem DS3 na nie wiadomo kiedy i w koncu zabralem sie za najnowsza czesc. Tego mi bylo trzeba. Piekny klimat. Pierwszy boss na rozgrzewke padl za pierwszym podejsciem. Troche zdziwilem sie. W pierwszych DarkS zginalem jak szmata przy pierwszym bossie. Mam nadzieje, ze ta czesc poziomem trudnosci bedzie chociaz lepsza niz 2ka. Nic na temat 3 Soulsow nie czytalem, zeby sobie nie zdradzac. Ryderzykiem juz naparzalem w DeS i DS1. DS2 peklo przy udziale pudziana z mega mieczem "Berserk". Tym razem zrobie sobie "Wikinga" z tarcza i toporkiem. To bedzie piekny weekend. Bede machal toporkiem. Edytowane 3 Lutego 2017 przez decoyed Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dwa zakończenia za mną, wszyscy bosowie ubici solo i ... biorąc pod uwagę małą różnicę trudności w ng+/++ oraz to że poza pierścieniami i gestami jest mało do odkrycia w kolejnych przejściach to trochę mi się nie chce dokończyć tej platyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Pierwszy raz jakiś przeciwnik dał mi w kość w DS3, a raczej z dodatku. Siostra Friede i jej poyebane 3 trzy fazy. Druga i pierwsza były proste, ale trzecia z jej agro to była makabra. Ogólnie walka mocno przypominała mi tą z Lady Marią z BB, przez ilość faz i coraz większy dystans jej ataków. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Fretka imo najlepszy bossfight z trójeczki jak na razie, w ogóle to niezły myk z tymi trzema etapami, no nie spodziewałem się za pierwszym razem takiej niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Koledzy, czy moment robienia covenantów ma znaczenie dla fabuły (może mi zepsuć jakiś quest) ?Wrzućcie w spoiler jeżeli tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Przystąpienie do niektórych wyklucza pewne watki fabularne. Samo farmienie itemów możesz robić w dowolnym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Zaraz zaraz, przystąpienie nie psuje. Psuje oddawanie przedmiotów dla jednego z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Fretka imo najlepszy bossfight z trójeczki jak na razie, w ogóle to niezły myk z tymi trzema etapami, no nie spodziewałem się za pierwszym razem takiej niespodzianki.Walka ogólnie super, ale denerwujące jest ciągłe walenie trzech pasków. Klimat w czasie walki mega. To połączenie ognia i lodu w tej delikatnej ciemności jest świetne. W drugiej fazie miałem ochotę po prostu stać i patrzeć na poruszające się w pomieszczeniu płatki śniegu i ogniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi