Ukukuki 6 992 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Już się bałem ,że to gra wideo a tu proszę klasyczna karcianka. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Po słabym AoA (jedynie finałowa walka daje radę) wziąłem się za Ringed City. Co tu dużo pisać Świetne lokacje, przeciwnicy, patenty (anioły, summonerzy), bossowie (wyjątek to przedostatni szefo). Jest wyzwanie i satysfakcja - wszystko uczciwie podane, jak za starych dobrych czasów. Od Bloodborne'a tak przednio się nie bawiłem 1 Cytuj
meave 34 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Mam dziwne wrażenie, że albo zrobienie calaczka w tej odslonie jest mega czasochlonne, frustrujące i dość... tanie. Ten chamski grind po itemy dla covenantow np - po Scholarsach gdzie farma medali byla upierdliwa, ale wykonalna, tak tutaj to samo, tylko x6 <facepalm>. Oczywiście offline, bo online to można czekać do rana i się zesr.ać a żadnego sign'a nie będzie xD 107 ringow i questy z gestami przemilcze, głupi błąd i widzimy sie w kolejnym ng. Spędziłem tu jakieś 150h łącznie od premiery, dlc jeszcze nie ruszone (lol), ale chyba dam sobie siana na jakiś czas, żeby nie popsuć sobie nic. Gra nadal 10/10 na równi z Bloodborne, mam nadzieję, że dlcki sa niezłe, nie czytam i nie oglądam nic póki sam ich nie obadam. Cytuj
Plaut 0 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 Czy jest możliwość ustawienia się na farmienie klamotów potrzebnych do awansów w przymierzach? Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 (edytowane) Ktoś spotkał się z przypadkiem resetu Estusów ? Zalogowałem się po paru miesiącach by dokończyć D3 , jestem już Anor Lando a patrze , że flaski mam na zerowym upgradcie . Fragmentów Estusa też w inventory nie mam , więc nie mam jak teraz podbić....uprzedzę pytanie tak zbierałem fragmenty i ulepszałem flaski.....Jak odpalałem D3 po przerwie pościągały się jakieś patche i chyba któryś rozwalił mi Estusy :( Edytowane 1 listopada 2017 przez mmatys85 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Dzisiaj ukończyłem Dark Solus 3. Wszyscy oprócz Nameless Kinga ubici. Ta część to moja druga gra od FS, pierwszy był Bloodborne. Prawdopodobnie to, że splatynowałem BB i przywykłem do tego systemu miało wpływ na to, że DS3 wydawał mi się łatwy, a przynajmniej łatwiejszy niż BB. Zanim zacząłem grę czytałem, że seria DS jest nieco mniej dynamiczna i myślałem, że to w sumie lepiej dla mnie, ale jednak tak przywykłem do szybkiej rozgrywki, że ciągle musiałem grać z lekkim pancerzem i lekką bronią. Jak poprzednie części były jeszcze bardziej ociężałe to pewnie było nieciekawie. W każdym razie tu na początku mamy tutorialowego bossa, kolejni też trudni nie są. To na pewno jest spore uproszczenie bo jak sobie przypomnę pierwszego Gascoina który agresywnie szarżuje i napier.dala to niebo a ziemia. Walki które mi się podobały to Abyss Watchers, Pontif Sullyvan, Twin Princes. Wszystkie bardzo klimatyczne a dwie ostatnie stosunkowo trudne i zajęło mi trochę czasu opracowanie taktyki. Tutaj w odróżnienu od BB na pewno trzeba było mieć jakąś taktykę praktycznie na każdego, nie można wbić mu w dupę i ciąć mieczem i jakoś to będzie. Na szczęście nie było żadnego losowego bossa trudnego do wyczucia. Subiektywne odczucie ale jak dla mnie za dużo broni jest w tej grze. Wolałem BB gdzie jest ich kilka i są zbalansowane. W DS3 broni jest cała masa i mam wrażenie że jedne są wyraźnie słabsze od innych. Całą grę ciąłem Dark Swordem. Klimat i lokacje bardzo fajne, chociaż mógłby być trochę cięższy i bardziej mroczny. Jak dla mnie gierka 9/10, już obmyślam NG+, sprawdzę jak wygląda farmienie itemów dla covenantów i jeżeli będzie znośnie to zrobię platynę. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Trójka jest świetna. Jeszcze dodatki zostały mi do ogrania. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Oba dlcki są świetne mimo dwóch słabych bossfightów (gravetender, halflight) za to pozostali to rekompensują, szczególnie finałowa walka z AoA robi mocno. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 Czy ktoś ma grę na xbox one i posiada koksa? Zastanawiam się nad ponownym przejściem z dodatkami na xbox one ale nie wiem czy wersja na koksa działa dobrze. Mam na steam podstawkę ale dlc jeszcze nie zakupiłem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 Ludzie piszą, że trzyma stabilne 30 na koksie i loadingi są krótsze od zwykłego one. Powinni wypuścić patch i odblokować 60. Cytuj
meave 34 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 (edytowane) Dobra wiadomość ze stałymi klatkami, chociaż na yt np widać, że dalej trochę szarpie, ale średnio to oceniać po video. Gdyby dali stałe 60fps i lepsze assety, to biegnę po xox Na pc jednak robi to dużą różnicę dla mnie przynajmniej i takie Soulsy czy Bloodborne by ogromnie zyskały. Edytowane 23 listopada 2017 przez meave Cytuj
japco 275 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Nikt już w to nie gra? Nie mogę znaleźć żadnych summonów na dancera (pipi)ę (pipi)aną. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 No to cóż zostaje jedynie git gud bo ten boss jest relatywnie łatwy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 1 godzinę temu, japco napisał: Nikt już w to nie gra? Nie mogę znaleźć żadnych summonów na dancera (pipi)ę (pipi)aną. To przywołaj NPCków. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 A możecie mi powiedzieć dlaczego u mnie odkąd zacząłem grać to miałem dopiero jedną możliwość przywołania pomocnika? Jestem na bagnach. Jak oglądałem na yt to tam koleś co chwilę mógł przywołać kogoś sterowanego przez konsolę Cytuj
meave 34 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Godzinę temu, Rozi napisał: To przywołaj NPCków. Nie da rady już tego zrobić. Na poczatku jak gra wyszla byl jakis glicz na ta walke. Teraz pozostaje ubić ja samemu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 8 minut temu, Tomek P. napisał: A możecie mi powiedzieć dlaczego u mnie odkąd zacząłem grać to miałem dopiero jedną możliwość przywołania pomocnika? Jestem na bagnach. Jak oglądałem na yt to tam koleś co chwilę mógł przywołać kogoś sterowanego przez konsolę A użyłeś Żaru? Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 A to nie wiedziałem, że trzeba Żaru użyćAle po pokonaniu bossa też się żar rozpala i wtedy też nie mam nikogo do przywołania Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Jak zabijesz bossa w danej lokacji już nie możesz tam summonować. Cytuj
japco 275 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 2 godziny temu, Rozi napisał: To przywołaj NPCków. Tam nie ma żadnych NPC. W ogóle za mało ich jest. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Do czasu bagien miałem jedną możliwość przywołania npc. Czy to przed bossem czy po. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Kogo już pokonałeś? Do gundyra ani drzewa nie ma npc summonów, tylko do vordta tak z początku gry byli npc, chociaż do crystal sagea też chyba jakiś jest. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Pokonałem Gundyra, Vordta, drzewko i mędrca Są jakieś książki w tym świecie lub coś w podobnej tematyce? Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opcja zjednocz plomien prowadzi od razu do nowej gry?. Bo chcialbym jeszcze dodatek przejsc. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Nie prowadzi, bo dopiero przy ognisku wybieramy New Game +. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi