KOMARZYSKO 373 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Nie, dzisiaj psn się wyebał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Udało się wyrwać w Japonii za jakieś 40% ceny dedykowanej. Po przewalutowaniu wyszło jakieś 650 cebul. Czyli grosz nie piniondz biorąc pod uwagę jak ten zestaw się prezentuje. Fota podglądowa - jak mi przyjdzie to wrzucę do zakupów growych i cykne fotki z każdej strony :* Edytowane 14 Lipca 2018 przez Ryo-San 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Coś pięknego. Gratki Ryjku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Nie wrzucaj zdjęć tego, bo cię zabiję Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 No pany, w końcu zacząłem swoją przygodę z tą wspaniałą gra. Przyznam że póki co jest rewelacja chociaż bagna w farron keep mnie trochę zmeczyly tym powolnym poruszaniem:-/ śmigam z claymore +3 i pluje sobie w brodę ze czysty kamień wy(pipi)alem w kosę:-/ ale dmg jest i tak bardzo miły, gram typowym tankiem. Gra jest trudniezzja zdecydowanie od ds ks1 ale póki co latwiejsza od dks2, mialem już pierwszy moment wk.ur.wu gdy po kolei tluklem te wielkie (pipi)ie syny aby zdobyć łuk phaarosa, z każdym razem ostatni mnie ubijal:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 14 minut temu, standby napisał: bagna w farron keep mnie trochę zmeczyly tym powolnym poruszaniem wyekwipuj sobie dagger jako drugą broń i dashuj jego weaponartem przez bagna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Doszedłem do Illeryth czy jak się nazywa to lodowe miasto i jak póki co to był spacerek to tam naprawdę przeciwnicy robia z nas bigos. Postanowiłem że wrócę do snoludering lake i to wypełnie aby się wzmocnić. Idiotyczne są questy dotyczące noc, tak jak w poprzednich częściach kur.wa nie wiadomo co, z kim i jak i gdzie pogadać i w którym momencie. Ultra debilizm. Bez solucji ni (pipi)a ich zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Pany, wiem że debilne pytanie, ale dawno nie grałem w DSIII, więc nie chciałbym się wymądrzać bez upewnienia się (choć w głowie mi się nie mieści, żeby coś takiego miało miejsce)... Jakiś śmieszny ludzik na facebooku upiera się, że Dark Souls III ma poziomy trudności do wyboru, a także obszary na któych pokazuje poziom zalecany. Do tego po kilku zgonach gra pyta, czy zmniejszyć poziom trudności. Tak, wiem jak to brzmi, więc mam pytanie (na które oczekuję tylko jedngo rodzaju odpowiedzi, może być coś w stylu "chyba Cię poyebało"). Czy From Software wprowadził do swojej gry tak rakowe rozwiązania jakimś patchem? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 4 minuty temu, Wredny napisał: chyba Cię poyebało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Poziomy trudności... NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO Janku Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 No koorva ja to wiem, ale typ swoją zawziętością i przekonaniem sprawił, że dopuściłem do siebie zwiątpienie i mówię - upewnię się, bo grałem niewiele i bardzo dawno temu... Aczkolwiek brzmiało to tak nieprawdopodobnie, że i tak mu odpisywałem dość złośliwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 ok, nameless king jest dla mnie nie do rozpykania. pierwsza faza przez kamere - nie wiem skad napier.dala we mnie ogniem albo dzidą. ale ok, smok ma malo zycia i na ogol pada (czesto jednak umieram z 15 estusami bo najpierw spoza ekranu zieje ogniem a zanim wstane poprawa wlocznia). potem w drugiej jest tak agresywny, ze okno na zadanie ciosu to jakies 2 sekundy, nie stageruje sie wiec czesto zanim uciekne dostane po du,pie. chcialem nawet wspomoc sie innymi graczami, ale nie ma zadnego znaku nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Najtrudniejszy boss w serii Souls, nie wyobrażam sobie go pokonać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jak chcesz to wieczorem mogę pomóc o ile platforma to ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 @KOMARZYSKO dzieki, ale to byl akt desperacji mam do konca tygodnia urlop, jak nie padnie to chetnie sie przypomne. najgorsze jest to, ze albo na luzaku ubijam smoka a potem krol mnie ubija z palcem w du,pie, albo mecze sie ze smokiem, dochodze do krola z dwoma estusami i gine jak zostaje mu centymetr zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Na smoku graj bez locka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) No to jak zostaje mu cm życia to dużo nie brakuje. Walcz będzie satysfakcja. Pocieszę że bossowie z dodatków są dużo bardziej po(pipi)ani. Midir, Siostrzyczki + tata to tak ~30-40 razy każda walka zanim pykło. Najlepszy jest moment w walce z Friedami: Spoiler konczysz starego a tu 3 faza :> Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jak Ci idą ciężko uniki, to weź tarczę z dużym % n as pieruny. W fazie ze smokiem, trzymaj sie przed jego łbem, jak będziesz wbiegał pod niego to często wzlatuje i zionie ogniem, a wtedy jest krucho powodzenia bo ta gnida to niezłe wyzwanie, dlatego mało kto tam pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 jak się pozbędziesz smoka to trzeba rolować i to sporo, i bardzo metodycznie go kąsać. No ale jak mu zostaje już jakiś ułamek paska to kwestia czasu aż go u(pipi)iesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 najbardziej mnie meczy to, ze gre przeszedlem i tylko on mi zostal zanim pojde na dodatki. a nie chce isc zanim go nie ubije. sprobuje ze smokiem bez locka, ale najpierw musze troche odpoczac bo chyba pada rozje.balem Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Fajnie się czyta te posty, obejrzałem walkę na jutubie, i mam z głowy. Ciezka walka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 KOMARZYSKO Ci pomogl czy sam dales rade obejrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ten tutaj to bez rolla robi https://youtu.be/1WagY0KJ7dc Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Rozi napisał: Najtrudniejszy boss w serii Souls, nie wyobrażam sobie go pokonać samemu. Jak dla mnie to Midir jest zdecydowanie trudniejszy. Z Bezimiennym pocisnąłem jak z furą gnoju a od Midira się odbijam jak ostatni nOOb. Jak dla mnie to każdy boss z DS3 nie ma startu do Midira i może mu zrobić gałe po same bile : D Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 19 minut temu, Ryo-San napisał: Jak dla mnie to Midir jest zdecydowanie trudniejszy. Z Bezimiennym pocisnąłem jak z furą gnoju a od Midira się odbijam jak ostatni nOOb. Jak dla mnie to każdy boss z DS3 nie ma startu do Midira i może mu zrobić gałe po same bile : D Popieram. Z Bezimiennym też się męczyłem, ale to Midir nadszarpnął moją psychikę na poziomie Ebrietas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi