golab 1 670 Opublikowano 24 października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
jogos 16 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 W dniu 24.07.2019 o 19:58, Figaro napisał: Niezły chuyek z tego Nameless King. Warto te DLCki brać? Jak trudne one są dla pojedynczego gracza? Na tym trainerze co masz dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 W niecałe 2 tygodnie nabiłem 50h xD a myślałem ,że nie mam czasu na granie a tu po prostu nic mnie od dawna tak nie wciągnęło. A gierkę przechodzę któryś raz, właśnie rozpoczynam po raz pierwszy DLC bo w 2016 zanim się ukazały to ja już miałem dosyć gierki. Fajna sceneria tego zimowego ale początek mega trudny a dalej znowu jest prosto i pierwszy z bossów mega łatwy. Fajny ten pomysł z tymi arenami do PVP ale to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
jogos 16 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) The Old Hunters The Ringed City Artorias of the Abyss. Edytowane 2 listopada 2019 przez jogos Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 Jak jest nowy nick na forum i zaczyna się udzielać w temacie o DS - to wiedz, że coś się dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 Ten łuk z pierwszego DLC to jest taki kozak Pięknie to wchodzi w przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Łukiem grasz? Jak jakiś Legolas bez honoru z dystansu, jak jakiś łotrzyk z podstępem, to nie godne jak na dziedzica popiołu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Nie no umówmy się łuk w tej grze nadaje się tylko do zabawy. Zresztą nie zarobi to na siebię jak jedna strzała kosztuje 800 dusz. Jednak gdyby się dało pograłbym takim bandytą bez honoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
jogos 16 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 Skończywszy Nioh i włączający DS3 mam wrażenie jakby wszystko było w zwolnionym tempie, Bloodborne nie sprawdzałem, ale pewnie to samo a DS2 to już w ogóle umierający na raka ślimak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 Ringed City jest w mega trudne w porównaniu do Ashes of Ariandel. Bardziej się umordowałem niż z Kos z BB. No ale udało mi się zmęczyć bez przyzywania kogokolwiek na pomoc. Jak zwykle świetny klimat. Uwielbiam Dark Fantasy, chętnie w tych klimatach zobaczyłbym jakiś inny gatunek gierki. Albo typowego RPGa albo coś szalonego jak RTSa. Chciałbym też żeby From zrobiło coś na licencji Warhammera obojętnie którego. Ale to byłby sztos Ogólnie moje ulubione studio tej generacji, ogram jeszcze Sekiro i czekam na Elden Ring. Cytuj Odnośnik do komentarza
jogos 16 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 @Ukukuki Ja właśnie rozpocząłem Sekiro, pierwszy Boss czy tam mini boss pokonany za drugim razem, uczę się sterowania, mechanik i walki, pierwsze wrażenia bardzo dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Ringed City jest w mega trudne w porównaniu do Ashes of Ariandel. Bardziej się umordowałem niż z Kos z BB. No ale udało mi się zmęczyć bez przyzywania kogokolwiek na pomoc. Jak zwykle świetny klimat. Uwielbiam Dark Fantasy, chętnie w tych klimatach zobaczyłbym jakiś inny gatunek gierki. Albo typowego RPGa albo coś szalonego jak RTSa. Chciałbym też żeby From zrobiło coś na licencji Warhammera obojętnie którego. Ale to byłby sztos Ogólnie moje ulubione studio tej generacji, ogram jeszcze Sekiro i czekam na Elden Ring. Midira rozpykałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 Jeszcze nie całkiem bo nie wiem gdzie on jest xd Spadł mi gdzieś a staram się w tą serię grać bez poradników. Na razie po ostatnim bossie relaksuje się pomagając innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
jogos 16 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 @Ukukuki Droga do Midira Mój ulubieniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Dopiero zacząłem DS3. Klimatem i wyglądem lokacji to zdecydowanie najlepsza gierka Miyazakiego. Póki co kończę zwiedzanie osady Nieumarłych. Kapitalnie tam jest po prostu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 No dokładnie, moje ulubione Soulsy. Klimat i projekt poziomów jest genialny zarówno w podstawce jak i w DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Szkoda tylko że lokacje są dość liniowo połączone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Mi ta liniowość bardziej przypasował niż w DS1, tak samo jak oba świetne dodatki. Zdecydowanie najlepsze Soulsy i w ogole souls like. Myślałem że bloodborne (platynka aż miło) ale tutaj desing i muzyka rozwala wszystko na łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 13 godzin temu, Wesker napisał: Myślałem że bloodborne (platynka aż miło) ale tutaj desing i muzyka rozwala wszystko na łopatki Nie no kolego, Fantasy nie przeskoczy nigdy Cosmic-horroru Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 Przeskoczyło i to sporo chociaż w BB też były miejscówki z klimatem typowo dark fantasy. Jednak te gry są do siebie na tyle podobne, że to praktycznie te same gry tylko z innymi skórkami i dodaną mechaniką walki. Jednak DS3 jest o wiele bardziej rozbudowany pod względem zawartości i stylu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 e tam Fishing Hamlet z BB klimatem niszczy wszystkie lokacje z trójki. Co nie znaczy że te są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 Obie gry są świetne i nie ma co tu dyskutować, warto ograć obie. Ja tam uwielbiam i Bloodborne i serie DS, Sekiro i młucę na 100% aż miło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 No i fajno, ja też 13 Grudnia pokaz Elden Ring, czas przygotować pampersy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 Kolejny Must Have, korci mnie jeszcze Code Vein, anime Souls Like Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 (edytowane) Ehh nie wiem po co znowu kupowałem soulsy. Znowu siedzie i (pipi)ie na to samo co mnie zawsze wkorvia - gra jest wolna, ale przeciwnicy zapierdalaja, mnie dotyczy twarda ściana i odbjanie sie broni przeciwnika nie, znowu latanie kilometr od bonefire do bossa, znowu przeciwnicy z nieograniczona stamina ( korva po raz 5 to olali, niesamowite). Znowu liczylem ze bedzie przyjemnie, ale no nie dla mnie ta seria z moim niepohamowanym temperamentem i tylko siedze i niszcze środowisko wulgaryzmami. Będzie nawet ciężko przejść bo zyebalem Build już na początku i chodze taka pysda, że we wszystkim jest słabą. Zaczac od nowa tez sie noe chce bo juz pare h w plecy by bylo. JAK ZYC. Edytowane 17 grudnia 2019 przez XM. 1 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi