Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, mozi napisał:

Dlc ograne? Tutaj możesz się na chwile zatrzymać.

Przeszedłem część śnieżnego pola i jest zdecydowanie łatwiej niż jak trafiłem tam w połowie gry ale jeszcze nie skończyłem. Choć nie wiem czy teraz od razu skończę bo kumpel napalił się na gierkę i chce pożyczyć :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gram w dodatek the ringed city i jak ashes of ariandel było w miarę to tutaj poziom trudności jest wręcz pojebany, udało mi się w końcu oczyścić że wszystkiego bagna ale ilość śmierci które zaliczyłem to masakra, dalej będzie jeszcze gorzej? Nie wiem czego tam brakuje, anioły napierdalajace czarami jak z karabinu maszynowego, klątwy, jakieś ogromne trolle z wielkimi mieczami, ringed knight, te stworki co się leczą i odbierają życie. Masakra.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, standby napisał:

anioły napierdalajace czarami jak z karabinu maszynowego

:dynia:
Z tego co kojarzę, to później poziom się już balansuje i jest wysoki do końca xD Ostatecznie dla mnie Ashes of Ariandel, bardziej irytujące, no ale krótsze.

Edytowane przez cotek
Opublikowano
6 godzin temu, standby napisał:

Ale dostałem w pizde od Midira xd DMG jaki mu zadaje to 100 HP xd

Najlepszy jest laser z ryja. Próba uniknięcia tego ataku to czyste szczęście:pawel:

Opublikowano

Przysięgam że największą trudnością w walce z midirem jest jebana kurwa pierolona kamera kurwa mać , gdyby nie to że nagle gubi locka to walka byłaby 10 razy prostsza nie wiem jak takie kurestwo mogło przejść betatesty

Opublikowano

Forumowicze, co byście radzili?

Chcę sobie kupić następne soulsy do ogrania (na razie przeszedłem tylko Bloodborne i Demon's Souls remake na PS5), 

jestem nahajpowany na Elden Ring, ale czy nie było by zasadne jednak najpierw ograć Dark Souls III?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź - łyknę sobie DSIII, tym bardziej, że jest teraz promocja za 52 złocisze na PS Store :)

Pod kątem poziomu trudności jak DSIII ma się do wspomnianego Bloodborne, czy Demon's Souls Remake?

Opublikowano

Moim zdaniem jest trudniejsze, szczególnie druga połowa gry. Początkowi bossowie są dość prości ale od pewnego momentu robi się niezła jazda. Jak masz możliwość to postaraj się wziąc z dodatkami, ja ich nie przeszedłem ale słyszałem, że są bardzo dobre

• Plusik 1
Opublikowano

Ostatnio do głowy mi przyszło, że DSIII, jest lepsze niż bloodborne... pod względem designu bossów i różnorodności lokacji (bB za to wygrywa swoją popieprzoną historią no i to Yharnam, no i ta lalka...)

Genialna gra warta każdej złotówki - a nawet więcej, oczywiście należy grać w wersje deluxe

• Plusik 1
Opublikowano

Ja generalnie w tych grach zawsze miałem problemy tylko na początku jak jeszcze mam słaba postać, potem z odpowiednim orężem i odpowiednim dopasowaniem statsow wystarczy ostroznie grać, zeby głupio nie ginąc i ogarniać sposoby na co trudniejszych bossów.  

Nie wiem jeszcze jak jest w Dark Soulsach, bo to będą moje pierwsze. Ale o tym Nameless Kingu słyszałem już kilka lat temu, ze kawał ch*** i jestem ciekaw tej potyczki :) 

Opublikowano

DS3, jest moim zdaniem  trudniejsze do Bloodborne. Design DS3 też jest moim zdaniem lepszy ackolwiek niektóre lokacje są pojebane. Obecnie ogrywam dodatek Ringed city i jest masakra. Musiałem zrobić respeca i zmienić mój faith build na str build.

• 4 miesiące temu...