KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Jak ktoś może, to polecam DS2 ograć na handheldzie, fajne doświadczenie i oprawa oraz gameplay boli mniej, ale ja jestem fanem DS2, więc moja opinia może być niewiele warta;). Na PC wciąż z łatwością w DS2 można sobie zagrać coopa, invadować itp. Cytuj
KJL 102 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Tylko trochę pograłem w tego DS3, bo tak mi się DS1 spodobał, ale gra wygląda momentami świetnie pod względem graficznym. Przyzwyczaiłem się do już do trzymania bloku na bumperze (w jedynce miałem ustawiony na trigger). Wiem, że powinno się turlać itd. ale jest zbyt mocno przywiązany do zestawu tarcza i miecz, który przełączam w decydujących momentach na trzymanie dwuręczne. Nie wiem czemu zmieniono sposób levelowania postaci, lepiej było jak było to możliwe przy każdym ognisku. Ale to nieistotna wada. Nie rozumiem systemu naprawy uzbrojenia i ekwipunku. Wszystko jest cały czas na 100 % sprawne, nie wiem o co tutaj chodzi. Fajny jest ten motyw, że ta gra uczy jak w nią grać. W jedynce miałem problem przejść pierwszych bossów, tutaj miałem taką sytuację, że wszedłem w złą alejkę i trafiłem na walkę z bossem, byłem przekonany, że przegram, a jak się okazało wygrałem. Gry od From Software jakoś zawsze omijałem, a to są świetne pozycje, a 3 się wydaje być podrasowaną jedynką. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca 4 godziny temu, MEVEK napisał: W sumie cofam co pisalem. Za 1 przejsciem tak sie wyuczylem ruchow i pary ze robie wszystkich pobocznych bosow po raz kolejny praktycznie za jednym strzalem. Byc moze przydadza mi sie te dodatkowe dusze na wymiane spelow itp. Trofea mi podpowiadaja iz pominalem jakiegos opcjonalnego bossa z konca gry - ponoc najtrudniejszy Aktualnie to dla mnie najtrudniejszy byl gigant ktorego cupalem 10 min zeby pozniej znalezc magiczny mieczyk na jego oltazu. Z tym mieczem to walka trwa 3 sekundy. Piekna gra i sekrety do odkrycia. Jak Boga kocham zabiore sie za DS2 po dlc do E.R To dawaj dodatki do 3 - wtedy napisz czy było łatwo. A bossa którego pominąłeś watpie żebyś znalazł- można na to wpaść ale imo trzeba by lizać ściany i czytać wszytko. A akurat ta lokacja gdzie się to ogarnia no przyjemna nie jest. Tak czy inaczej dwójkę warto ograć to dalej dobra gierka tylko gowniane soulsy. Dlc jest pojebane jak sobie przypomnę Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Wpadlem do tej krainy Spoiler smokow. Uderzylem w dzwon ale gdzie jest ten boss to Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 4 godziny temu, MEVEK napisał: Wpadlem do tej krainy Ukryj zawartość smokow. Uderzylem w dzwon ale gdzie jest ten boss to Za dzwonem 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Lece 3 okrazenie. Tylko tym razem juz z podrecznimkiem. Nameless padl jak kawka Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 16 godzin temu, MEVEK napisał: Lece 3 okrazenie. Tylko tym razem juz z podrecznimkiem. Nameless padl jak kawka Z tym buldem co masz to jest easy w chuy. Pamiętam jak się meczyłem za 1 razem z nim. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Fajna gierka, a przejście zajmuje chwile. Mam tylko problem z językami. Goście ktore to dropia to nie jest bajka, trzeba sie na pocić. Nawet mając discovery na poziomie 360 jezor wpada raz na kwadrans Próbuje online ale aby wygrać takie starcie tez trzeba chwile spędzić w takim starciu. Jezyki fabularne wszystkie zebrane (3 bodajze). Platyne bede pamietal w tej grze, zmudna Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 5 minut temu, MEVEK napisał: Próbuje online ale aby wygrać takie starcie tez trzeba chwile spędzić w takim starciu. Chyba, że ustawka 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Nie chce nikogo zmuszac na forum, ale jesli jestes chcetny? Wszystko pięknie juz zdobyte. lece po ostatnie pierscienie Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Jak to jest z tego Rosaria's Fingers to możemy zrobić ustawkę albo mogę Ci po prostu te dwa przedmioty wyrzucić bo tam akurat tak można bo to nie są cuda ani czary w nagrodę 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Panowie. Do gry jest DLC ale co, bez pucharkow Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia W dniu 30.03.2024 o 20:42, MEVEK napisał: Panowie. Do gry jest DLC ale co, bez pucharkow From Software? Nic nowego :D. TYLKO jedno ich DLC - Old Hunters miało trofki/acziki, ciekawe, jak postąpią z Eldenem... Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia No i ktos tu mial racje Rozpoczalem Ringed City i dostaje ostre bencki. Bylo najpierw kupic te sniezne Dlc ale nie. Uparty jak baran to teraz mam. Udalo mi sie jakims cudem zejsc na bagna a tam jeden z bossow podstawki jako zwykly mobek spaceruje sobie po okolicy. Gdzie nie pojde to sie zwyczajnie boje. Jakies porady? Moze to nie byl dobry pomysl zaczynac dlc na ng+++. Poziom stanowczo za wysoki Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia 6 godzin temu, MEVEK napisał: Bylo najpierw kupic te sniezne Dlc ale nie po co kupujesz te dlc osobno zamiast season pass? Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Nie wiem na czym grasz, ale na alle jest wersja The Fire Fades na PS4 na płycie z dlc za 55 zł. 7 godzin temu, MEVEK napisał: Moze to nie byl dobry pomysl zaczynac dlc na ng+++. Ja próbowałem robić DLC do Dark Souls na ng+++ i nie poszło dobrze. Pierwszych dwóch bossów robiłem po 50 razy, wywalonego smoka i ostatniego bossa nie zrobiłem już. To był ciężki czas. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia 3 godziny temu, messer88 napisał: po co kupujesz te dlc osobno zamiast season pass? Nie przemyslany spontan Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia No i po za tym to tak średnio po kolei, Ashes of Ariandel jest pierwsze w opowieści. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Doszedlem do smoka, nie jest zle ale wyzwanie jest przednie Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia ja jestem ciekaw finału "śnieżnego" dlc jak nie trafiłeś do tej pory na żadne spoilery bo jest niespodzianka trochę. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 4 godziny temu, messer88 napisał: ja jestem ciekaw finału "śnieżnego" dlc jak nie trafiłeś do tej pory na żadne spoilery bo jest niespodzianka trochę. O to super. Nie, na nic specjalnie nie trafilem a yt podrzuca mi caly czas filmy o E.R. Malo contentu wyswietla o DS3 w tym momencie. Ot jakis glich na resetowanie postaci bez uzycia jezykow. Nic poza tym. Czyli powinienem rzucic ten dodatek i wrocic do snieznego? Niby taka jest poprawna kolejnosc Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia 21 godzin temu, MEVEK napisał: Czyli powinienem rzucic ten dodatek i wrocic do snieznego? Niby taka jest poprawna kolejnosc No końcówka tego, który ogrywasz teraz, będzie miała większy impact na całość, no bo jest zakończeniem serii Dark Souls c'nie Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Niestety nie znam przygody od samego poczatku. Obawiam sie ze bede musial obejrzec streszczenie 2 poprzednich czesci na yt ale w sumie nie dla fabulki sie tutaj gra tylko samej rozgrywki. Cutscenki to tylko przystawki do dania glownego Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Ciekaw jestem jak Ci się spodoba taka 1 jak ją włączysz po graniu od nowszych części. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi