mozi 1 978 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Kto to jest stulejman? Sulyvhan? Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Ja teraz latam z Onikiri & Ubadachi Ten cios z powietrza Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Kto to jest stulejman? Sulyvhan? tak Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 (edytowane) Ja teraz latam z Onikiri & Ubadachi Ten cios z powietrza Uwielbiam, bo wtedy wsadzam bs'a Ja teraz walczę używając Profaned GS, moja nowa miłość Edytowane 12 maja 2016 przez Jerome Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 jerome mam pytanie - jak możesz być tak ułomny że wrzucasz filmiki że kogoś invejdujesz i sie (pipi)a leczysz w trakcie inwazji?????? jak nisko trzeba upaść żeby wrzucać filmiki z inwazji na których sie leczysz jak totalny lamus? jak sie chcesz chwalić inwazjami to (pipi)a rozpierdalaj wrogów bez leczenia co za wstyd i żenada 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Przeciez wzzyscy w tej grze sie lecza i rolluja Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 (edytowane) Japsko noobie, to randomiwe walki nawet 4v1, wiec jak nie wiesz gdzie sie leczymy, a gdzie nie to shhhh casulu. Do tego najeżdżający maja o polowe mnie flaszek i -30% hp. Nie zabłysnąłeś yano, a ja niszczę nawet 4v1 Edytowane 12 maja 2016 przez Jerome Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 hahahahahahahhaa nie było filara za którym byś sie schował? (pipi)a tłumaczenie że randomowe walki jakoś mnie nie przekonuje, jak jesteś dobry to invejdujesz i rozpierdalasz. a jak sie leczysz to jesteś totalnym lamusem i przegrańcem Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 No jakby nie bylo to Yanek z tego co zauwazylem to sie nie leczy gra honorowo. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Gdybys miał racje to byłoby mi głupio, a tak to widze ze ty jesteś prosty noobik bez wiedzy z dks3. No jakby nie bylo to Yanek z tego co zauwazylem to sie nie leczy gra honorowo. tez tak gram na fc, ale randomiwe walki to co innego. Tam nie ma zasad. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 @Yano Ja jestem zdania, że jeżeli gra pozwala na coś to nie możemy winić ludzi za to, że z tego korzystają zwłaszcza w inwazjach. Dużo nowych graczy nie czai etykiety pvp i tak naprawdę leczy się bo to naturalne. Ja sam nie leczę się nigdy jako pierwszy. Picie estusów w PVP wg mnie nie ma sensu i przedłuża rozgrywkę w dodatku animacja picia jest szybka i możemy podczas niej chodzić (LOL). No ale fakt pokazywanie walk w których pijemy estusy w pvp to porażka. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 (edytowane) oczywiście że w FC są zasady, w inwazjach nie ma tak dużo zasad, ale chwalenie sie filmikami z inwazji na których sie leczysz zamiast rozwalić całe towarzystwo uważam za totalne lamerstwo. zwłaszcza jeśli taki filmik wrzuca typek który sie chwali że w soulsach nabite ma milion godzin. jak już sie chcesz chwalić filmikami to sie chwal takimi gdzie rozwalasz kogoś bez leczenia swojej żałosnej dupy Ja jestem zdania, że jeżeli gra pozwala na coś to nie możemy winić ludzi za to gra może i pozwala, ale jak jesteś żeromem który uważa sie za totalnego koksa a pokazuje filmiki gdzie musi sie leczyć to kurewa jest śmieszne Edytowane 12 maja 2016 przez Yano Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Picie piciem ale juz nawet sie nikt nikomu nie klania miecz czesto leci w plery Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Niektórzy na PC piją butelki życia na arenie. Inni rozłączają się jak im wejdzie sacred flame. Cytuj
ornit 2 960 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 No akurat w inwazjach From stawia gracza w roli dodatkowego wrogiego NPCa, który atakuje grupki smiałków jak bohaterskich intruzów w Dungeon Keeperze i tam wszelkie chwyty są dozwolone (szpagaty z potworami, flaszki, (pipi)e móje dzikie węże). Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Dokladnie. Teraz w tej czesci najezdzajacy maja prze je ba ne, bo czesto sa walki 4v1 (kazdy biega z pomocnikami), uzwaja nasiona do tego by wrogowie z ich mapy atakowali tez najezdzajacych i dodatkowo maja -30%hp i 7 z 15 flaszek. Yano chcial zablysnac i ma pretensje, ze ktos rozwala ludzi w walkach 4v1. Troszke to smieszne bylo, ale bardziej takie bez wiedzy na temat tego co sie dzieje. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Chlanie estusow podczas inwazji to norma raczej. Jak widze ze host ma pedryli do pomocy, odpalone seeds of giants albo sam zlopie napoje to sie nawet nie zastanawia. Czasami jednak zdarza sie ze host nie pije i walczy 1vs1 to wtedy tez olewam estusy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Dokladnie. Teraz w tej czesci najezdzajacy maja prze je ba ne, bo czesto sa walki 4v1 (kazdy biega z pomocnikami), uzwaja nasiona do tego by wrogowie z ich mapy atakowali tez najezdzajacych i dodatkowo maja -30%hp i 7 z 15 flaszek. Yano chcial zablysnac i ma pretensje, ze ktos rozwala ludzi w walkach 4v1. Troszke to smieszne bylo, ale bardziej takie bez wiedzy na temat tego co sie dzieje. ja nie chciałem zabłysnąć, chciałem tylko wskazać że jesteś lamusem jeśli chwalisz sie inwazjami gdzie żłopiesz flaszki jak kwaśniewski wódkę jak chcesz pokazać że jesteś dobry to pochwal sie filmikami gdzie rozwalasz leszczy (którzy nie potrafią przejść gry sami i grają w coopie) bez picia estusów co to kurna za filozofia rozwalić nooba który namiętnie używa coopa bo nie umie sam przejść gry i jeszcze musisz na niego pić estusy po tym jak nabiłeś miliony godzin w soulsach?? jak dla mnie to jest lamerstwo Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 (edytowane) Dobra szedlem bez oporow az wreszcie mnie Champion Gundyr z koncowki gry zatrzymal. Jakis dobry system na niego? Edit dobra padl. Co za boss morderczy na daleki, sredni i bliski dystans nawet jak sie jest za jego plecami to sprzedaje takiego kopa ze sie odechciewa. Edytowane 12 maja 2016 przez Zetta Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 (edytowane) Chlanie estusow podczas inwazji to norma raczej. Jak widze ze host ma pedryli do pomocy, odpalone seeds of giants albo sam zlopie napoje to sie nawet nie zastanawia. Czasami jednak zdarza sie ze host nie pije i walczy 1vs1 to wtedy tez olewam estusy Dokladnie. Tez tak robie. Dokladnie. Teraz w tej czesci najezdzajacy maja prze je ba ne, bo czesto sa walki 4v1 (kazdy biega z pomocnikami), uzwaja nasiona do tego by wrogowie z ich mapy atakowali tez najezdzajacych i dodatkowo maja -30%hp i 7 z 15 flaszek. Yano chcial zablysnac i ma pretensje, ze ktos rozwala ludzi w walkach 4v1. Troszke to smieszne bylo, ale bardziej takie bez wiedzy na temat tego co sie dzieje. ja nie chciałem zabłysnąć, chciałem tylko wskazać że jesteś lamusem jeśli chwalisz sie inwazjami gdzie żłopiesz flaszki jak kwaśniewski wódkę jak chcesz pokazać że jesteś dobry to pochwal sie filmikami gdzie rozwalasz leszczy (którzy nie potrafią przejść gry sami i grają w coopie) bez picia estusów co to kurna za filozofia rozwalić nooba który namiętnie używa coopa bo nie umie sam przejść gry i jeszcze musisz na niego pić estusy po tym jak nabiłeś miliony godzin w soulsach?? jak dla mnie to jest lamerstwo Zobacz na cytat wyzej w tym poscie i sie zastanow. Nie wiesz o czym piszesz, wiec sie nie kompromituj. Zabij w walce 4v1 przeciwnikow czy nawet 3v1 najpierw pomocnikow, a na koncu hosta bez chlania i daj filmik. Podpowiem ci, nigdy tego nie zrobisz. Ja bym cie przemielil na mielonke nawet w walce 4v1, wiec skoncz smucic, bo nie masz pojecia co dzieje sie w randomowych najazdach. Don't Fu.. with Me, Yano. Widzisz te oczy? Widzisz tego psycho killera? Edytowane 12 maja 2016 przez Jerome 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Piekna noc trwa. Trafilem na jednego z najwiekszych swoich wrogow, jednego z najwiekszych streamerow (ktory zawsze dostawal ode mnie po (pipi)e) i to byla piekna wojna. Czulem jego strach i panike. I w bonusie dla Yano 3v2 2 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Szkoda tylko ze na 1 filmiku on się nie leczy a ty pijesz z flaszki jak po(pipi)any. 1 1 Cytuj
shinian 629 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Niestety, brak kolumny robi swoje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi