teddy 6 884 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 1:45 Ten adolf hitler z poison gasem xDDDDDDD Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 To ja wrzucę swój ulubiony filmik, tego samego gościa, co prezentował Wolnira: 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 BB2, Armored Core reboot i cos jeszcze. Cytuj
bokser 63 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 Kolejny Cosplay. Teenage Mutant Ninja Turtle in Dark Souls 3 Leonardo! https://youtu.be/xABK3N5AkaA Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 (edytowane) Wczoraj pokonałem Pontyfik Sullivana i nie ukrywam, że ze wszystkich bossów, to właśnie on najbardziej znalazł mi za skórę. Czy mam się jeszcze kogoś bać w dalszej części gry? Edytowane 17 czerwca 2016 przez chris85 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 Tak. Moim zdaniem poziom trudnosci bossow wzrasta wlasnie po pontifiie. Do niego jest prosto, moze poza watcherami. 1 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 (edytowane) O w mordę, sądziłem, że ten Ocelotte to schiza, a krzyki są wynikiem jej nieświadomej emanacji poprzez siłę magii Oceirosa, ale teraz... Wyższy poziom zgłębiania srol, z grzebaniem w plikach gry :I Edytowane 17 czerwca 2016 przez gkihdghdhj 2 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 Imo wątek Ocelotte plus królowej Lothric to pewniak przynajmniej jednego dlc. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 Ja tam chce Londor w DLC, ale Ocelotte imo tez bedzie. Cytuj
bokser 63 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Kolejny Cosplay- tym razem NPC: HAWKWOOD Statystyki i sprzęt, pod filmikiem https://youtu.be/ob_5zpm4FGA Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 (edytowane) W lochu Irithyll jakies 10% graczy jest sama... Zawsze mozna ich znalezc przy pierwszym ognisku modlacych sie o znak na ziemi... Nikt kto wszedl do lochu Irithyll nie wrocil zywy. Mozesz wejsc i pomoc... ale tez zginiesz. Jednak jesli spotkasz kobiete gdy bedziesz sam, moze da Ci propozycje... Mrok lub smierc... Tam slonce nie oswietli drogi. Praise the Dark! Klucz do... przezycia? Odwazni smialkowie jak ten pomaranczowy W kazdym koncie kryje sie smierc Iluzja czy ucieczka ze swiata... Nowy build i kilka filmikow z ow buildem wyzej. Powrot do ukochanego Black Blade, ale tym razem pod Hollow i Blood z Luck statsem i odpowiednim gemem. EDIT: 3 tchorzy ktorzy omijaja Lochy o kilometry O to chodzi, ale minusikami nie ocalicie tych biedakow wchodzacych do Lochow. Ha haaa haa Gina w panice, wykrwawiaja sie... a wystarczy ukleknac jak w filmiku wyzej i moze wtedy zostaniecie ocaleni. Moze... To specjalnie cos dla was. Jak zostalem zaskoczony jak nigdy, a od pierwszego ogniska 2 padlo w tym ten gosciu bialy, zapewne znajomy hosta ktory go przywolal w stolicy 2 raz. Edytowane 23 czerwca 2016 przez Jerome 8 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 to parry co ci gościu zrobił w ostatnim filmie jest lepsze, niż wszystkie twoje dotychczasowe filmy masz błąd w tytule filmu. surprise a nie surprice W kazdym koncie kryje sie smierc w jakim ku.rwa koncie ? bankowym ? W lochu Irithyll jakies 10% graczy jest sama jest samych, ogarnij analfabetyzm 7 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) To byla gra slowna Kazub z tym Surprice, ale widocznie za wielka glebia. Ten filmik udowadnia, ze nie widziales nawet 10% moich filmikow, bo sporo jest mega. No, ale to akurat mnie nie zdziwilo na tym forum. Najbardziej smieszy jak to niby wielkie forum ma male siusiaki. Ogolnie(pipi) na minusy, ale minusowac goscia maniaka serii ktory caly czas gra i stara sie cos robic, nawet pisze biedne opowiadania jest zabawne. Zawsze staram sie budowac do tych growych walk jakas otoczke piszac jak jest, ale ubierajac to w ciemne szaty jak moj post wyzej ktory jest prawdziwy, a nie arogancki. Ja nie minusuje gosci ktorych nie trawie, a ktorzy kochaja ta serie, bo po co? Wasza psychika jest slaba i dawno polamana i to mnie smieszy najbardziej. Tylko, ze nie jestem Zetta i minusiki nic nie znacza dla mnie. Praise the Dark! Zeby bylo jasne, minusujcie dalej. I tak dawno zostaliscie polamani tylko, ze nawet do tego nie darzylem. Zlamala was wasza z&z. Kazub wybralem dla Ciebie pierwszy lepszy filmik. Obadaj koncowke bo caly dlugi. IMO to zjada te lucky parry. A to pierwszy filmik z brzegu. Edytowane 23 czerwca 2016 przez Jerome 4 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 bełkot Jaki ty jesteś żałosny. Weź umrzyj co? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 To byla gra slowna Kazub z tym Surprice, ale widocznie za wielka glebia. okej sprawdźmy to, posługując się wyszukiwarką google..... http://pl.urbandictionary.com/define.php?term=Surprice tak. zakładając, że definicja ta jest celna i wyczerpująca, to moje dryfujace po mieliźnie horyzonty myślowe nie mogą skojarzyć tego z sytuacją zaistniałą na twoim filmiku. zechciałbyś ? Ten filmik udowadnia, ze nie widziales nawet 10% moich filmikow, bo sporo jest mega no to zarzuć z jeden Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Edytowalem i dalem pierwszy z brzegu wyzej. Staram sie wrzucac nie tylko filmiki z walk 4v1 czy dobrych 1v1, ale takie ktore moim zdaniem tez tworza mroczny i tajemniczy klimat. Bo lubie tak. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 okej spadłeś typowi na głowę......to wszystko ? daj może to dobre 1 vs 1 kwestia surprice dalej nie daje mi spokoju na przyszłość nie edytuj poprzedniego posta bo wprowadzasz zamęt Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Ale ja nie lubię. Są po prostu słabe i nudne (chyba, że bys tam krzyczał do mikrofonu o Saint Marcinie). Lepiej wrzucaj walki. Połącz kilka/nascie w jeden filmik i dodaj jakąs muzyczkę i efekty. Tylko rób to tematycznie i oddzielaj gangbangi od 1v1. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) Kazali edytowac, aby postu pod postem nie bylo. To idz w to miejsce i spadnij idealnie na glowe i zabij jednym ciosem gdzie gosc zapewne prawie zawalu dostal - skad, jak i dlaczego. 1v1 przerabialem, tez mam sporo na kanale, ale 1v1 to mozna ogladac najlepsze FC na zywo niz dawac to na jeden filmik - imo nuda. Wole zdecydowanie randomowe walki bez zasad czy to 4v1 czy 2v1, obojetnie, ale wtedy sie cos dzieje. Zeby wygrywac 4v1 nawet z uzyta przez przeciwnika roslinka gdzie wrogowie npc hosta atakuja rowniez nas trzeba sie wykazac nie tylko skillem 1v1, ale i szybkim planowaniem, orientacja w terenie i cala reszta. To jest to co uwielbiam najbardziej, a FC to co tydzien na twitchu leca i mozna na zywo ogladac. Moje walki 1v1 ktorych kilka tez ostatnio wrzucalem wygladaja tak sobie, bo zawsze przeciwnik latwo ginie. A jak mozesz Kazub zauwazyc - dodatkowo gram bez defow (taki styl i wyglad uwielbiam) oraz dla podkreslenia fashion souls uzywam Untrue Dark Ring ktory zabiera mi poswiate, a nic nie daje gdzie moglbym tam Favor+2 dac czy Flyn ring. Zatem utrudniam sobie jeszcze bardziej. Ornit nie umiem montowac filmikow. Nie jestem tez youtuberem, wrzucam dla siebie i grupki maniakow. To nie moja dzialka. Bedzie FC to bede dawal tutaj linki - tam same walki 1v1. Ja kocham polowac i zabijac pomocnikow, a na koncu hosta. Kazub dla Ciebie 1v1 zakonczony perfectem. Filmik z przed kilku dni. Ma i takie. Edytowane 23 czerwca 2016 przez Jerome 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 ślepy i głuchy miałby lepszy timing, niż ten kolo okej, wystarczy. bardzo fajnie walczysz i spadasz ludziom na głowy, niech dark side będzie z tobą, tylko.........nie pisz mi już pm-ek. to krępujace.... Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Zachowalem sie kulturalnie, bo wczesniej po edycji nie widziales filmiku, teraz byloby zapewne podobnie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Praise the dark żerom, a teraz znikaj za drugą stronę słońca bo się już Ciebie nie da czytać. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Ja malo pisze, raczej wrzucam filmiki. Lepsze to imo niz posty wasze typu - ''ojejku pokonalem Śtorm Kinga za 7 lazem, hullla'' Zreszta tutaj same zawistne casule praktycznie nie majace o grze pojecia. Wiec kogo chcesz czytac? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Casuali, którzy nie mają o grze pojęcia i cieszą się jak głupi do sera, że pokonali Storm Kinga za 7 razem. Sprawia mi to więcej funu niż czytanie jaki to za(pipi)isty nie jesteś i jesteś The very best, like no one ever was. (dum dum dum) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi