Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego nie gram w bety miedzy innymi. Bylo tak wczesniej, a do premiery jeszcze zawsze sie cos zmienialo. Do tego beta nie daje tyle wiedzy, by imo wyciagac ostateczne wnioski.

Jesli chodzi o grafike to nie przesadzajmy, jest ladniejsza niz poprzednie Darki i to sporo.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 439,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Przecież nie grałeś w betę, to skąd wiesz, że jest sporo ładniejsza? Z filmików na jutube? :Coolface:

Opublikowano

Pewnie upatrzył już sobie filar, który będzie podpierał.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Nie grasz w bety bo się nie dostajesz

Opublikowano

Z filmikow. Co do filaru :Coolface: to nawet tutaj w BB mam ng+7 na 100lvl, a w poprzednich czesciach serii Souls robilem od groma buildow co wiazalo sie u mnie tez z dojsciem na koniec gry jak np Kiln. Ponad setka buildow spokojnie takze jesli chodzi o granie bez tarczy to jest to u mnie w 95% buildow ^^

Wole zwinne postacie ktore unikiem doprowadzic potrafia do kontry, wiec tarcze nie dla mnie w zdecydowanej wiekszosci.

Teddy ja oglaszalem, ze nie gram w bety juz na poczatku DkS i sie tego trzemam. Ale ogladam jesli najdzie mnie ochota po to by tylko zobaczyc jak wyglada, bo oceniac jest po tym bez sensu. W tym sie rowniez przekonalem.

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

No - po becie Dark Souls 2 miałem dużo lepsze wrażenia niż ostatecznie po pełnej wersji :kaz:

Opublikowano

Bo nikt wtedy jeszcze nie wiedzial, ze soul memory to bedzie finalnie najglusza rzecz w historii Soulsow.

Opublikowano

Jest juz oficjalna data premiery najlepszej gry 2016 roku?

Opublikowano

Jest juz oficjalna data premiery najlepszej gry 2016 roku?

Jeszcze nie ma dokładnej daty Last Guardian.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Idź z tym nie śmiesznym trollingiem do cw

Opublikowano

Znowu PvP to 2 rolle w tył i flaszka. Kolejna gra na jeden raz.

Opublikowano

Nie no wiadomo jak ktoś tupie nózkami bo nie moze przejsc pierwszych 15 minut DS to potem przychodzi i wyskakuje z jakąś smieszna gra dla dzieci. 

To jak jest juz oficjalna data premiery DARK SOULS 3?

Opublikowano

JEST. 

Japonia 24 marca, a u nas w kwietniu. 

Opublikowano

Znowu PvP to 2 rolle w tył i flaszka. Kolejna gra na jeden raz.

Wut? Znowu ocenianie po becie :clown: Plus jak znasz tak mechanike to powinienes byc kozak w pvp. Gramy? :D

Opublikowano

Przecież nie masz bety, to jak możecie zagrać?

Opublikowano

Napisal znowu to moze zapewne chodzilo mu o kazda czesc, lub o BB czy DkS2. Nie lubie takiego gadania, bo to placz noobow - '' o 5 razy strzelil w ciagu 10 sekund!! oo zrobil 2 rolki i sie napil..'' LOL

Opublikowano

Pograłem chwilę i dosyć podoba mi się design gry, choć jak na razie nie umywa się do BB, zobaczymy inne miejscówki po premierze.

Hud za to jest do tyłka. Za dużo zasłania. BB w tym przypadku mistrz.

Co do reszty to inni niech się wypowiadają. Dla mnie to tylko beta i nie ma za bardzo co oceniać.

Opublikowano

Pograłem chwilę w weekend. Jakoś zapomniałem w tym temacie napisać. Nie grałem w bete bb więc nie wiem jak z betami from to wygląda.

Nie podobało mi się :

Framerate tragiczny

Grafika gorsza niż w bb

Wyzwanie jakieś takie mniejsze

Podobało mi się :

Gra się w to tak jak w ds 1 i 2

Ja lubię tarcze !

Design na poziomie ale to plus na wyrost bo nic z efektem wow na razie nie widziałem

Gra to rozwinięcie ds 1 i 2. Jeżeli poprawią framerate co z taką grafiką nie powinno być trudne to będę grał w to kilkadziesiąt godzin. Mechanika soulsow to dla mnie nadal top. Grafiki raczej nie poprawią ale ds1 czy ds2 też urodziwe nie były i broniły się stworzonym światem.

Moje małe życzenie ds3 z brzydką grafiką ale w stałych 60 fps. Taka gra by zniszczyła.

Opublikowano

Zaraz...Tylko ludzie biegający w eskorcie białych fantomów mogą być invade'owani*? I o co chodzi z red orbem? Pierwsze pytanie czysto retoryczne. Widocznie tak musi być i już....

No tak to w becie wyglądało, w sumie sam nie zwróciłem na to uwagi, bo sił wystarczyło mi na dosłownie 3 inwazje, z takim (pipi)owym kodem sieciowym nie miało to większego sensu (lagi + dość długi czas oczekiwania). A z tym red orbem no właśnie kolesiowi chodzi o tę zmianę (w becie tylko full red orb był itemem używalnym do inwazji).

Opublikowano

A wiadomo coś na temat polonizacji gry? Będą pl napisy ?

Opublikowano

Preorder tylko w ultimie narazie dostepny? 259? :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolekcjonerka

dark-souls-3-bundles-1.jpg

dark-souls-3-bundles-2.jpg

no premiera potwierdzona 12 kwietnia w europie

Opublikowano

Bosz , ta pierwsza statuetka  :banderas:

Ciekawe kiedy oficjalne preordery bedzie mozna składac.

edit: aha pisze ze  juz, ale ciekawe jak u polskiego dystrybutora