Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Podobno jedna kolekcjonerka ma kosztować prawie 2k. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 No to alfa romeo pójdzie do żyda Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Hidetaka Miyazaki: „Dark Souls III może być wielkim zakończeniem serii” „Byłoby kłamstwem, gdybym powiedział, że nie ma takiej obawy. Nie sądzę, aby dobrym wyborem było tworzenie gier z serii Souls oraz Bloodborne w nieskończoność. Zastanawiam się nad wielkim zamknięciem serii dzięki Dark Souls III. To oczywiście nie zależy tylko ode mnie, ale wspólnie z From Software chcemy w przyszłości przygotowywać nowe projekty. Dark Souls III jest ostatnią grą, którą rozpoczęliśmy tworzyć zanim zostałem szefem From Software. Kolejny tytuł będzie już zapoczątkowany za czasów mojego szefostwa. Wierzę, że nasza firma może tworzyć nowe rzeczy. Pojawią się nowe rodzaje produkcji od nas, a Dark Souls III jest ważnym znacznikiem ewolucji From Software.” no najwyższa pora 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 „Kolejny tytuł będzie już zapoczątkowany za czasów mojego szefostwa. Wierzę, że nasza firma może tworzyć nowe rzeczy. Pojawią się nowe rodzaje produkcji od nas" Cudownie. Cudownie. Cudownie. Cudownie. Cudownie. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Cos jak Soulsy tylko w cyberpunkowym klimacie przyjalbym bardzo chetnie Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Cos jak Soulsy tylko w cyberpunkowym klimacie przyjalbym bardzo chetnie Cyberblood . Mógłby sie tak nazywać. Grałbym. Ale bardziej chcialbym jakies Tenchu prawa do marki maja Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 A nie było info ze From znów cos z Sony tworza?. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 (edytowane) Było i była też plotka (albo potwierdzona wypowiedź, już nie pamiętam), że Miyazakiego interesuje szeroko rozumiana przyszłość / sci-fi. Wyjdzie DLC do BB i zapowiedzą gdzieś w sztyczniu czy lutym, premiera - marzec 2017. Edytowane 20 listopada 2015 przez mate5 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Ufff, dobrze, że Miyazaki jednak wie kiedy należy skończyć jakąś serię. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 A nie było info ze From znów cos z Sony tworza?. Plotki mówią o jeszcze 3 tytułach dla Sony, podobno jakiś jrpg, gra na ps vr i o trzecim tytule nic nie wiadomo, ale stawiałbym na BB2. Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 A nie było info ze From znów cos z Sony tworza?. Plotki mówią o jeszcze 3 tytułach dla Sony, podobno jakiś jrpg, gra na ps vr i o trzecim tytule nic nie wiadomo, ale stawiałbym na BB2. Niee, jest mowa o dwóch tytułach od Fromu, oba w stylu Soulsowym. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Jest nowy gameplay i trailer z PSX. https://www.youtube.com/watch?v=vWpPom29yiA Zaj.ebi.stość tego materiału zalała mi pokój Premiera 12.04. Edytowane 4 grudnia 2015 przez YETI 2 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Ale sie bedzie cięło. No jeszcze troche panowie, jeszcze troche. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Chyba nie będą takimi (pipi)ami żeby robić na komputerach locka na 30 fps. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Kto ich tam wie? I tak zostanie zdjęty na drugi dzień przez graczy Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Nikogo nie ruszają te rolle? Koleś napierdala w płytówce fikołki szybciej i dalej niż w Bladborn, trochę oporowo to wygląda. Rozumiem, że chcą zrobić bardziej dynamicznego Soulsa, coby ludzie po ograniu BB nie płakali że znowu turtlowanie za tarcza the game, ale takie buffowanie rolli to chyba krok w złym kierunku. Sam boss-drzewiec i start walki z nim z designowego punktu widzenia bardzo mi się podoba, no ale Miyazaki więc o takie rzeczy nie trzeba się było martwić Edytowane 5 grudnia 2015 przez Qjon Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 dziwne są, rycerzyk rzuca sie jak poyebany. a wiadomo jak rozwiążą ciężar zbroi i same rolle ? system z DS2 był pod tym względem bardzo dobry. może to, co oglądamy na materiałach to fast roll, albo super fast roll, a w cięższym sprzęcie będzie to wyglądało inaczej. tak, czy sr,ak za bardzo parkur mnie jeszcze rusza ten super dynamiczny trailer z elementami dub stepu i zimmerowych wroooomów. bardzo soulsowy jest... Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Trailery dks3 jak narazie najgorsze w serii. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) może to, co oglądamy na materiałach to fast roll, albo super fast roll, a w cięższym sprzęcie będzie to wyglądało inaczej. W becie mając (prawdopodobnie, oceniając po damedżu i paskach życia/many/staminy) dość niskolevelową postać napierdalało się fastrolle w średnich armorach, więc jest to niepokojący trend. Akurat system z DkS2 ja uważam za kretyński, bo przerzucenie inv frejmów na Adp dodało nam kolejną statystykę do pompowania, jednocześnie nie wnosząc nic pozytywnego czy dobrego dla gracza. Gdyby Adp nie istniało, z designerskiego punktu widzenia nie stałoby się kompletnie nic złego czy czuć by było, że gra straciła na głębi czy czymkolwiek. Ilość inv frejmów można by znowu ustalić jako fixed albo podpiąć pod eqload. Equip loadu trzeba było też w sumie mniej pilnować, bo i granica fatrolla była dużo wyższa, i sam wpływ na długość rolla zmieniał się liniowo, a nie jakoś interwałowo. Z tych powodów w grze nie trzeba było się starać z dobieraniem lekkich ciuszków żeby móc fruwać po ekranie i nie było powodu żeby nie zakładać zawsze ciężkich pancerzy, bo inva załatwiała nam statystyka, a eq load wybaczał dużo więcej. Edytowane 11 grudnia 2015 przez Qjon Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Akurat system z DkS2 ja uważam za kretyński, W dwójce po prostu powydziwiali. Zobaczymy jak będzie z trojką. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Czy w grze bedzie cos w stylu kielichów z BB? Coop fajna sprawa. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Na 99.9% nie. To zostawia dla BB2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Uwielbiam muze z tego trailera <3 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Ja chyba odpuszczam premierę i kupię dopiero edycję z dodatkiem w grudniu 2016. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi