Joos 10 Opublikowano 13 marca 2019 Opublikowano 13 marca 2019 Usunąłem konto, bo były z nim problemy Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 13 marca 2019 Opublikowano 13 marca 2019 Tak tak. To zrób nowe i udowodnij, że nie jesteś brudnym kasualem. Cytuj
Joos 10 Opublikowano 13 marca 2019 Opublikowano 13 marca 2019 Musisz zapłacić piniondze żebym wrzucił drugi raz Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 15 marca 2019 Opublikowano 15 marca 2019 Ja ogólnie nie skilluje za bardzo w tej grze i mam problem z wieloma rzeczami - chętnie zobaczę je jeszcze raz, podaj nr konta. Pozdrawiam Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 @wet_willy, @Hendrix, @Kazub Pamietacie szampanskie gankowako? xD 1 2 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 1 godzinę temu, Bansai napisał: @wet_willy, @Hendrix, @Kazub Pamietacie szampanskie gankowako? xD Teraz wierzę, że pokonałeś bossów za pierwszym razem. 1 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 (edytowane) Xd Edytowane 17 marca 2019 przez sajmon34 2 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 @Bansai Good times. W sumie współczułem ludziom próbującym przejść przez most [*] Spoiler Ale nigdy tak mocno się nie śmiałem podczas grania xDDDD 1 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 Ej a ten Fighter z YT co kręci te filmiki z DSIII co tam ora ludzi nieumiejących grać w grę - to jest stąd? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 Ta, kiedyś tu zaglądał. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 31 marca 2019 Opublikowano 31 marca 2019 midir dzisiaj padl. byl naprawde trudny, najgorsza jeszcze ta kamera. wszyscy bossowie padli, koniec. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Uwielbiam DS3 za to, że czarodziejem mogłem przejść bezproblemowo całą grę do tego dając radę na innych graczy. Turlanie się w kółko i pomiędzy animacjami rzucanie kulki, mega wkurzają taktyka ale ja nikogo nie nawiedzałem przeszkadzając w grze. Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 W dniu 21.03.2019 o 13:38, giger_andrus napisał: Ta, kiedyś tu zaglądał. No to jeśli to był on to nie szanuję. Biednych nubków klepał, trolował i wystawiał ich na publiczną chłostę. M.in. przez niego nie włączyłem w tej grze ani razu online. Wystarczająco godności sztuczna inteligencja w tej grze mi zabrała, żeby jeszcze robił to ktoś inny... Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 W dniu 2.04.2019 o 15:53, michu86- napisał: No to jeśli to był on to nie szanuję. Biednych nubków klepał, trolował i wystawiał ich na publiczną chłostę. M.in. przez niego nie włączyłem w tej grze ani razu online. Wystarczająco godności sztuczna inteligencja w tej grze mi zabrała, żeby jeszcze robił to ktoś inny... A ja przeciwnie. Gość jest dobrym graczem, zjadł zęby na soulsach i daje rozrywkę masie ludzi. Miałem nadzieję, że go spotkam na serwerach ale nie udało się. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 A o kim mówicie? Możecie dać jakiś link do kanału? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 (edytowane) W dniu 2.04.2019 o 15:53, michu86- napisał: No to jeśli to był on to nie szanuję. Biednych nubków klepał, trolował i wystawiał ich na publiczną chłostę. M.in. przez niego nie włączyłem w tej grze ani razu online. Wystarczająco godności sztuczna inteligencja w tej grze mi zabrała, żeby jeszcze robił to ktoś inny... Trollowanie w DS jest stalym elementem charakteru tej serii, podobnie jak slynne GIT GUT, ktore jest pol zartem memem. Wbrew pozorom community jest calkiem przyjazne (przynajmniej coreowe). I bez wzgledu na to ile funu daje zarowno coop jak i pvp, to DS nigdy nie bylo e-sportowe, zeby sie tym jakos przejmowac. second - FighterPL Edytowane 7 kwietnia 2019 przez Kazub 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Ja zawsze byłem w tej frakcji w której pomagałem walczyć z najeźdźcą. Bardzo mi się taka rozgrywka podobała, miałem też satysfakcję ,że kogoś obroniłem. 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 W dniu 17.03.2019 o 12:00, giger_andrus napisał: Teraz wierzę, że pokonałeś bossów za pierwszym razem. Tak trzeba bylo miec gre "zrobiona", zeby na dniach po premierze tak sie wyglupiac. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 3 godziny temu, second napisał: A o kim mówicie? Możecie dać jakiś link do kanału? Proszę bardzo. Widziałem kilka jego filmików. Niektóre przedstawione akcje są całkiem kreatywne i zabawne. Z drugiej strony michu ma sporo racji. Gra bez tego jest wyzwaniem, a obeznany gracz, który atakuje innych i to w taki perfidny sposób, wykorzystując przy tym swoja wiedzę i naiwność innych, różnie można to ocenić, ale taki już urok serii i nikt nie powiedział, że będzie łatwo. Ja dla przykładu nikomu nogi nie podstawiałem. Jak już bawiłem się w grę przez sieć, to podobnie jak @Ukukuki pomagałem mniej doświadczonym graczom pokonać jakiegoś bossa - co też i mi dawało korzyści - doświadczenie plus potrzebne przedmioty (złote medale) i jakąś tam satysfakcje z tytułu pomocy słabszemu, jak na rycerza przystało Wszystkie Dusze zaliczałem tez samemu. Być może kooperacja ze znajomym to świetna sprawa, ale jednak klimat i poziom trudności wręcz nakłaniają do samotnej przygody. Niemniej, jak już grałem, to najczęściej on line. Już przy Demon's Souls niesamowicie podobało mi się to, że spacerując z duszą na ramieniu (dosłownie) po upiornym zamczysku już kierujesz się w stronę mgły oddzielającej cię od Tower Knighta, a tu pojawia się skąpany w krwistej czerwieni najeźdźca. Znakomita sprawa, szczególnie jak takiego się ubiło. Chyba tylko przy platynowaniu DkS razu pewnego zrezygnowałem z zabawy przez sieć, bo co innego honorowy pojedynek jeden na jednego na biały oręż, a co innego, jak kilku takich kawalarzy gania cię i spami Wrath of the Gods raz po raz 2 Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Pierscienie i gesty mam. Zostala farma dla lacznie 3 itemow z piromancji, czarow i cudow. I szczerze mowiac odechciewa mi sie, wole farme liniowa jak w Sekiro niz takie nic nie gwarantujace (pipi). Mysle nad zrobieniem tego online, ale pewnie na serwerach sami pvp wyjadacze. Jestescie w stanie powiedziec ile czasu zajela ci ta farma? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Kilka popołudniowych sesji. Część robiłem online, część offline. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Zalezy ktore. Offline da sie zrobic czesc bez wiekszego wysilku np. dla covenantu Aldricha albo Farona. Najgorzej offline ida dla Rosarii i tutaj musisz pvp. Jedyne co dobrze mi sie farmilo online to Sunlight Medals, stawiasz znaczek przed blizniakami i pomagasz ludziom. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Daję tej grze już chyba szóstą szansę i po raz szósty zaczynam od nowa. Idzie trochę lepiej, ale nie mogę przeboleć walki. Mobki walą za szybko, za mocno i długimi seriami. Jak raz dostaniesz, to możesz liczyć na 3 kolejne hity, a nie daj boże, jak obok sa jeszcze inni przeciwnicy... a zazwyczaj są. Brakuje mi pojedynków z Demons/Souls 1, gdzie nie każdy mobek miał szybkość ataków ninja z nieprzerwanymi seriami, tylko poszczególne mobki. No i nie było tylu grupowych gangbangów. To lekka przesada, ja wielu mobków bywa na jednej arenie. W dodatku lokacjom brakuje krzty świeżości, w dodatku są nieprzejrzyste, łatwo się pogubić w złym znaczeniu. No gram dalej, Patches właśnie mnie ochuyał w stroju cebuli i idę na Abyss Watchers. Może będzie lepiej? 1 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 No coz....gra jest szybsza, przez co dzieje sie wiecej. Ale serio nie jest tak trudna. Kurcze, no, jakby to powiedziec, zeby nie powiedziec tych dwoch szatanskich slow na litere G.... Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Ale ja nie utykam w tej grze, w zasadzie jakoś mi idzie, ale to tempo jest irytujące. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi