Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Fajna. Vesirowi bym taką pod choinkę. Może by się nawrócił chłopak Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 28 lutego 2023 Opublikowano 28 lutego 2023 (edytowane) Dopiero teraz zacząłem grać jako spóźniony fan Soulsów, po Nioh, Demon’s Souls Remake i Elden Ring. Oczywiście zwiedzanie tego zamczyska i wioski na początku wciągnęło mnie niczym bagno i chce się eksplorować każdy zakamarek. Dopiero po przejściu Elden Ring i Demons Spuls na PS5 i zagraniu w Dark Souls III we wstecznej kompatybilności widać jak ogromna różnica jest w grafice pomiędzy obiema generacjami (a przecież we wstecznej na PS5 hula ulepszona wersja z PS4 Pro). Ale nie przeszkadza mi to, bo nie odbiera to warstwie artystycznej tego świata. I tak zatrzymuję się w miejscu i robię screeny. Edytowane 28 lutego 2023 przez Lukas_AT Cytuj
mario10 519 Opublikowano 28 lutego 2023 Opublikowano 28 lutego 2023 Miłej zabawy ja przy DS3 po niohach i sekiro bawiłem się świetnie. Teraz jest plan na Demon Souls na ps5 ograć, a potem eldena Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 Pytanko mam. Nigdy nie ograłem dlc do tego mesjasza,czy w wersji na ps4 na płycie są dlc czy w formie kwitu z kodem? Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 Panowie jak to jest z tym DS3 ? Dlc są na płycie w wersji goty,a cyfrowo to jak wystarczy season passa wziąć i będę miał dlc oba czy osobno każde dlc trzeba pobrać by mieć do nich dostęp? Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 SP i każde dlc osobno ze sklepu wtedy pobierasz. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 (edytowane) Ale to wystarczy ze kupię season passa i potem ściągam nie płacąc za te dwa dlc czy za mniejsza kwotę je mogę potem pobrać,tak wynikałoby z opisu season passa w store? W sklepie widzę season pass za 57 zł a każde dlc za 69 zł? E: ok zakupiłem mobilnie season passa i dodatki bezpłatnie pobrałem Edytowane 11 czerwca 2023 przez Szajka Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 18 czerwca 2023 Opublikowano 18 czerwca 2023 (edytowane) Jak mówiłem tak zrobiłem,skończyłem DS2 i wziąłem się od razu za DS3. Pomimo,ze te grę ograłem chwile po premierze,tak teraz robi na mnie nadal ogromne wrażenie. Pomimo silnika z Bloodborna grafika jest ładna, lokacje ociekają klimatem, te wszystkie dymy i promienie światła,oj widział bym odświeżone DS3 na modlę Demon Souls . Po pontyfiku wsiąknąłem w multi - honorowe pvp na placyku za arena walki z nim,najazdy,pomoce,gang bangi . Zamek Lothric(ten po tancerce) bardzo klimatyczny,ładnie to wyglada wszystko. Anor Londo i martwy olbrzym dawnej parający się kowalstwem i masa nawiązań do DS1 z którym spędziłem tez masę godzin . Na naprawdę dobrze się bawię-L4 mi służy,tylko żona łypie trochę z pod byka ze tyle godz znowu siedzę przed tv . Jeszcze kilka lokacji z podstawki ,a gdzie tam oba dlc,tyle grania przede mną,a cały przyszły tydz jeszcze choruje . Trudno mi wybrać najlepsze soulsy, wszystkie od From grało mi się wykwintnie. Nawet „słaba” dwójka jest lepsza niż 90% gier na rynku . Edytowane 18 czerwca 2023 przez Szajka 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 No i gra zrobiona po raz kolejny choć nadal w pvp się bawię i masteruje Covenanty. Jakie to dobre było może zrobię i NG+ bo zjebauem kilka questow i pokusił bym się o platynę . Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 24 czerwca 2023 Opublikowano 24 czerwca 2023 (edytowane) Pany,wymaxowalem offline sun bros i wilki farrona. Pytanie mam czy idąc w NG+ ranga w przymierzu się resetuje? Np jeśli w jakimś przymierzu złożyłem 10 przedmiotów to w NG+ wystarczy ze dam brakujące 20? Watpie,ale zapytać nie zaszkodzi Edytowane 26 czerwca 2023 przez Szajka Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Wymaxowalem online kopiących kruchany. Chore ilości dusz zdobyłem podczas tej zabawy. Kilkukrotnie po zabiciu hosta ponad bańka dusz wpadała. Jeszcze tylko palce rozarii dokończę i ide w NG+. Towarów na zapas mam tyle ze na trzy przejścia gry będzie hy hy hy. Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 16 lipca 2023 Opublikowano 16 lipca 2023 (edytowane) Wszystko o tej grze zostało już powiedziane - dla mnie to jedna z najlepszych gier generacji PS4. Projekt lokacji to po prostu mistrzostwo świata. To zamczysko chce się eksplorować tak by znać jego każdy kąt. Teraz jestem w Wielkich Archiwach i nie mogę wyjść z podziwu. Niektórzy bossowie nawet padają za pierwszym razem - nie wiem czy ja już mam taki skill czy akurat są łatwiejsi w tej części. Kiedyś dawno temu próbowałem pierwsze Dark Souls na PS3 i się odbiłem. Teraz jestem pewien, że remaster jest moim must have i wrócę do gry po jakimś czasie po ukończeniu trójki. Edytowane 16 lipca 2023 przez Lukas_AT Cytuj
mario10 519 Opublikowano 17 lipca 2023 Opublikowano 17 lipca 2023 Ja początkowo miałem problem się przestawić do wolnych ataków, przesiadłem się z Sekiro, ale później świetnie się gra. Może kiedyś do Eldenka przysiądę Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 17 lipca 2023 Opublikowano 17 lipca 2023 W dniu 26.06.2023 o 20:29, Szajka napisał: Wymaxowalem online kopiących kruchany. Do platyny wymagana jest gra online? Z tego co mowi poradnik to wszystkie trofea mozna wbic na off. Jak z reszta w pozostalych soulsach. Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 17 lipca 2023 Opublikowano 17 lipca 2023 Można chyba offline to robić, tylko z mobków dropić te itemy na convenanty to musi być żmudne. Czyżbyś się brał za trójeczkę? 1 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 20 lipca 2023 Opublikowano 20 lipca 2023 (edytowane) W trzech miejscach w tej gierce próbowałem farmować to dziadostwo do przymierzy. Nałożyłem na siebie ile tylko można przedmiotów podbijających szczęścia. Zacząłem od likwidowania rycerzy na tych wielkich schodach po czym zdecydowałem się wycinać stwory na bagnach. Nie pamiętam już szczegółów, dawno to było, ale jedno pamietam - z około setki przeciwnikow nie udało mi się zgarnąć ani jednego jeban*go przedmiotu. Z 30 czy ile tam tego badziewia trzeba było nazbierać… W życiu gracza się tak nie wkurw*łem. Brakło mi chyba jednego pierścienia i jednego zaklęcia za te pakty, też już nie pamiętam. nie życze nikomu tej przyjemności farmienia tych gówien offline Ostatecznie, wmówiłem sobie do głowy, że ja te platynowe trofeum zdobyłem, bo tak, i już. Tak jest łatwiej. Edytowane 20 lipca 2023 przez Ken Adams 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 10 października 2023 Opublikowano 10 października 2023 Po krótkiej przygodzie z DS2 nie bardzo mnie ciągnęło do trzeciej części ale ostatnio znajomy zaczął grac to i ja odpaliłem i kurcze nieźle mnie wciągnęło. Nie wiem co było nie tak z dwójką ale tutaj znowu wsiąkłem jak przy pierwszej części. Jedynie platyna trochę martwi z tymi przymierzami i farmieniem. Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 10 października 2023 Opublikowano 10 października 2023 Z dwójką to do wielu rzeczy się można czepiać i nic dziwnego, ale trójka? Spaniały fan service i jedyne co to konstrukcja świata zbyt liniowa. Cytuj
mario10 519 Opublikowano 10 października 2023 Opublikowano 10 października 2023 W trójeczkę mi się fajnie grało, teraz trochę męczę Demons Souls i nie wiem czy wymęczę Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 10 października 2023 Opublikowano 10 października 2023 (edytowane) Dwójki nie robił Miyazaki bo już zaczęli Bloodborne i wyszło z DS2 totalne drewno xd Edytowane 10 października 2023 przez Szermac Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Myślałem że farmienie w Demon Souls kamienia było upierdliwe ale tutaj chcąc zrobić platynę jest tyle farmienia tych przedmiotów do przymierzy, że pewnie można by było zrobić całe przejście gry Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Zna ktoś jakąś dobrą stronę ułatwiającą odhaczanie sobie zdobytych ringów i czarów potrzebnych do platyny? Może jakiś plik do zapisania? Co do ringów to rozumiem, że potrzebny jest np Ring of Favor, +1 oraz +2 ale +3 z dlc już nie? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia (edytowane) 2 godziny temu, Lipert napisał: Zna ktoś jakąś dobrą stronę ułatwiającą odhaczanie sobie zdobytych ringów i czarów potrzebnych do platyny? Może jakiś plik do zapisania? Co do ringów to rozumiem, że potrzebny jest np Ring of Favor, +1 oraz +2 ale +3 z dlc już nie? z DLC nie trzeba ringów https://zkjellberg.github.io/dark-souls-3-cheat-sheet/ Edytowane 18 stycznia przez KrYcHu_89 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi