Gość mate5 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Wyjdzie, wyjdzie, kasa musi się zgadzać. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Jeśli w edycji kolekcjonerskiej ma być figurka jakiegoś rycerza to błagam niech będzie to rycerz w zbroi z DeS Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Myślę, że to może być mix wszystkich części Souls i BB, ale mi to jakoś nie przeszkadza, byleby dali nowych bossów i przeciwników. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Ten żart ma z 6 płaszczyzn, ale nie rozumiej żadnej z nich poza literówką w imieniu. internet pomógł Edytowane 7 czerwca 2015 przez mate5 Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ty się django możesz śmiać z mojego neofagowania, ale Twój nawyk wklejania wszędzie niby-smiesznych obrazków memowych jest równie rakowe ;/ Cytuj
django 549 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Nie ma co sie rozpisywac dla gimbów. Kultura obrazkowa musi wam wystarczyć. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Wg zebranych przez The Know informacji, Dark Souls 3 miałoby się pojawić na PlayStation 4 i Xboksie One już w przyszłym roku. Wersja PC nie jest wykluczona, ale jej premiera byłaby opóźniona względem konsol. Podobnie jak dotychczasowe odsłony serii. Co więcej: Dostępnych będzie 10 grywalnych klas, wszystkie od samego początku gry 45 nowych typów wrogów (nie licząc oczywiście tych, którzy powracają) i 10 nowych bossów 100 nowych broni i 40 zbroi (bez powracających) 60 minut cutscenek, które mają wzbogacić fabułę gry 12 lokacji do odwiedzenia Źródła światła odegrają w III bardzo dużą rolę Coś kryjącego się pod nazwą „Heat Up” ma zmienić dotychczasowy sposób walki z bossami Nowy system walki, zbudowany prawdopodobnie na wzór tego z Bloodborne Nowy sposób interakcji z innymi graczami. Trzecia odsłona gry ma pozwolić na „Sacrifice Ceremonies”. Dostaniemy możliwość przenoszenie i „poświęcania” ciał martwych graczy. W dowolnym miejscu na mapie będziemy mogli odprawić specjalny rytuał, który przemieni ich ciało w ognisko a nam pozwoli odwiedzić grę zabitego. To pozwoli na zwiększenie i uelastycznienie liczby punktów kontrolnych, ale każde takie działanie podnosi nagrodę wyznaczoną za naszą głowę, a więc więcej graczy będzie chciało zrobić z nami to samo. http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,18070070,Dark_Souls_3_nadchodzi__Nowe_informacje_i_pierwsze.html Wracając do wzmianki o nowym systemie walki; ten screen zdaje się przedstawiać próbkę ów zmian: 2 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Czyli końcowe miesiące roku będę miał pod znakiem Soulsów i Bloodborneów O_O Teraz po prostu nie mam wyjścia i muszę kupić Ps4 ... kiedy ja dorosnę. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 A ja dalej nawet nie uruchomiłem DSII które kupiłem w marcu ... 1 Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ja zaraz odpalam Demon's Souls 4 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ja zaraz odpalam Demon's Souls Jakbyś chciał kiedyś pograć coopa to ja się pisze. Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ja zaraz odpalam Demon's Souls Pierwsze podejście? Jeżeli tak to po BB może cię odrzucić, bo system walki w BB>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>a ten w DS. W DeS tylko tarcza i oczekiwanie na kontre, marnie to wygląda przy BB, ale i tak gierka kozak. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 W DeS tylko tarcza i oczekiwanie na kontre, marnie to wygląda przy BB, ale i tak gierka kozak. No nie bardzo, można spokojnie grać bez tarczy w każde soulsy i wcale nie jest to trudniejsze poza tam może kilkoma rodzajami przeciwników. No i bronie więcej zadają jak się je trzyma oburącz. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ja Demonsy skonczylem praktycznie bez tarczy <łapka>. Tylko ja i mój bastard <cool> Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Można bez tarczy i napierdalać fikołki, ale mimo wszystko wygląda to słabo przy systemie walki w BB. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Można bez tarczy i napierdalać fikołki, ale mimo wszystko wygląda to słabo przy systemie walki w BB. No wiadomo, że system walki w Bloodborne jest o niebo lepszy, ale nie jest prawdą że trzeba ciągle blokować tarczą. Najlepiej jest w Dark Souls, bo tam można mieć miecz w jednej ręce i piromancję w drugiej, która to nie jest op jak spells czy miracles poza jednym zaklęciem. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Można bez tarczy i napierdalać fikołki, ale mimo wszystko wygląda to słabo przy systemie walki w BB. Yep, muszę przyznać dopiero w Bloodborne naprawdę dobrze walczy mi się tym "stylem" Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) W BB brakuje mi tego "czegoś" co miał Demon i Dark. Nie powiem, źle mi sie nie grało w BB, ale nie miałem chęci powrotu. DkS przeszedłem wiele razy i za każdym razem grało mi się tak samo dobrze. W BB tego nie czuję. (czasy mi chyba nie pasują i motyw fabularny (no nie moje klimaty) ). Dlatego na DkS 3 czekam z wywieszonym jęzorem. Edytowane 10 czerwca 2015 przez Plamek Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 U mnie własnie odwrotnie. Mam juz dosc tego klimatu Dark Souls. Teraz co roku pewnie bedą klepać nowa czesc. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Liczę na to Chociaż mam nadzieje, że to nie będą gry w stylu DkS 2 Cytuj
mugen 1 954 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 W BB brakuje mi tego "czegoś" co miał Demon i Dark. (...) Ciężkiej zbroi i tarczy za którymi można się kitrać? 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Nie ale ogólnie z tego co czytałem, grono graczy wielbiących Darka i Demona jest podzielona co do BB. Połowa twierdzi, że to coś na co czekali i druga połowa która twierdzi że to solidna gra ale jednak bez "tego czegoś", do której należę ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi