Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wzialem empik z odbiorem osobistym ale chyba poszukam w innym miejscu bo martwi mnie status - Planowana data dostarczenia:

13 kwietnia 2016 - 14 kwietnia 2016

Opublikowano

Ja zamówiłem w saturnie i wykorzystałem kod rabatowy z kamerki ps4 którą tam kupiłem. Jedynce co mnie martwi dwa ostatnie zakupy z odbiorem osobistym zawalili i musiałem brać z puły i rejestrować osobno. Wbijam tam 12 kwietnia i jak nie będzie czekać na mnie kopia ze zniżką to od razu do kierowniczki z mordą i będzie przy mnie to wklepywać i przygotowywać zamówienie bo trzeci raz im nie daruje. Media markt, rtv i saturn to jedna firma i czy mieliście też takie problemy z odbiorami u nich w sklepie po zamówieniu przez neta, czy tylko u mnie w saturnie w ŁDZ trafiły się takie leniuchy?

Opublikowano

ja wzialem empik z odbiorem osobistym ale chyba poszukam w innym miejscu bo martwi mnie status - Planowana data dostarczenia:

13 kwietnia 2016 - 14 kwietnia 2016

Ja przed chwila zamowilem w Empiku wlasnie. Zbytniego wyboru nie mam, bo posiadam od dnia swoich urodzin karte prezentowa w wysokosci 100 zl do wykorzystania tamze. Jak przyjdzie poczekac dzien dluzej to trudno...W przypadku akurat tej gry jakos to przezyje...

Opublikowano (edytowane)

@simonldz - MM i saturn to jedna firma, rtv to już co innego. W MM zawsze elegancko, tak samo zamawiam przez neta z kodem rabatowym i zawsze jest do odbioru przy punkcie obsługi klienta.

Edytowane przez messer88
Opublikowano

To już ta pora (po raz kolejny) aby w dziale Souls-like założyć temat "Szał zakupów".

Ogólne powinno być osobne pod-forum dla osób, które szukają oszczędności oscylującej w granicach 10-20 zł ... 

Opublikowano (edytowane)

Zestaw Demon's Souls i Dark Souls w 1080p/60fps na jednej płycie, oczywiście ekskluzywnie na PS4, bo Demon's Souls :kaz:

Ale tak serio to... kto by tym koorva wzgardził??? :)

Edytowane przez WrednyPL
Opublikowano

Bo ja wiem? Jakiś czas temu był Tweet ze zdjęciem u Miyazakiego bodajże, na którym leżało kilka pudełek z grami z serii, a najbardziej sfocusowany był grzbiet Demon's Souls. Plotki krążą od dawna.