Camillus 242 Opublikowano 15 czerwca 2015 Opublikowano 15 czerwca 2015 Przepotężny klimat w tym trailerze. Jak w każdej grze z Soulverse. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 15 czerwca 2015 Opublikowano 15 czerwca 2015 Klimat i design jak zwykle mistrzowski ale do tego już zdołali mnie twórcy z From Software przyzwyczaić. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Mnie ten trailer zawiódł, pierwszy z serii. Jakby sklejony na szybko i jeszcze z tym dupoglowym gigant lordem Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Ciekawe jak będą pracować wszystkie teamy From Software po skończeniu trylogii, pewnie Bloodborne plus jakieś nowe IP, bo w powrót Armored Core jakoś nie wierzę, prędzej w King's Field na VR. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Mam tylko nadzieję,że chłopaki z FS się nie wypalą tworząc jedne Soulsy za drugimi. Mogliby sobie zrobić przerwę na jakiś czas i w między czasie dłubać nad choćby wspomnianym Armored Core w ramach odmiany albo zupełnie czymś innym. Cytuj
Camillus 242 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Przecież zapowiedzieli już dwa projekty. Jeden w klimatach mitologii Cthulhu, a drugi mitologii japońskiej. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Tego nie wiedziałem,thx za info. Cthulhu i jap mitologia? O matko, aż strach pomyśleć co to będą za mega gierki Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 Jedna to Bloodborne. To, że Bloodborne w połowie gry przekształca się z van helsinga w horror kosmiczny jest największą niespodzianką tej gry, więc trochę fhui duży spoiler. Nie podoba mi się ten trailer, Dark Souls 2 czy Bloodborne miały świetne pierwsze zwiastuny, a to jest takie sobie. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Miyazaki o DaS3 dla Famitsu: We added new action elements that contribute to the sense of role-playing,” he said. “For instance, we adopted the concept of rapid fire for the short bow Pls cover system, From. Nie zawiedźcie. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Wiadomo kto odpowiada za ta czesc? Ekipa od BB czy asy od dwojeczki? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Pewnie połączone, bo cześć ekipy odpowiedzialnej za BB robi DLC do niego. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Info o grze poprawiło mi humor. Miyazaki znowu głowa projektu Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Podobno prace zaczęły się na rok przed wyjściem Dark Souls II. Chyba From rzeczywiście chciało jak najszybciej wypełnić kontrakt z Namco-Bandai. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Wiadomo czy z końcem kontraktu prawa do marki zachowa Namco? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) Wiadomo czy z końcem kontraktu prawa do marki zachowa Namco? O boże, chyba nie liczysz na Dark Souls 4? W trójeczkę nie wierzę, wierzę w gre Fromu, która ukażę się po niej. Edytowane 23 czerwca 2015 przez mate5 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) Z prawami do serii Dark Souls jest ciekawa sprawa. W JP prawa ma do niej From (i From też dystrybuuje gry na terenie tego kraju), ale już poza KKW prawa ma Namco-Bandai.NB raczej nie będzie kontynuowało marki, chyba że kiedyś dogadają się z From w sprawie nowego kontraktu (możliwe, ale jednak wątplwe, zważywszy na zmianę właściciela) Edytowane 23 czerwca 2015 przez Hendrix 1 Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Wiadomo czy z końcem kontraktu prawa do marki zachowa Namco? O boże, chyba nie liczysz na Dark Souls 4? W trójeczkę nie wierzę, wierzę w gre Fromu, która ukażę się po niej. Po świetnych DeS, DKS i średnim DKS 2 wciąż czuję jakiś niedosyt, DKS 3 powinien go zaposkoić, o ile nie wyjdzie potworek na poziomie dwójki. Ta gra co ma się ukazać po niej to chyba projekt Miyazakiego na Morfeusza/Oculusa? Czy czekasz w cienmo byle coś nowego? Z prawami do serii Dark Souls jest ciekawa sprawa. W JP prawa ma do niej From (i From też dystrybuuje gry na terenie tego kraju), ale już poza KKW prawa ma Namco-Bandai. Generalnie to jednak nie ma znaczenia, bo From może sobie zrobić klona DKS z nowym tytułem jak to zrobili po Demonach. Jakbym miał wybrać 1 tytuł od tego studia to prosiłbym o powrót Tenchu, tak samo hardkorowego jak dwie części na PSX, co to były by za boskie gry Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Ta gra co ma się ukazać po niej to chyba projekt Miyazakiego na Morfeusza/Oculusa? Czy czekasz w cienmo byle coś nowego? Czekam na następnego grę ludzi od DeS, DS1 i Bloodborne, trójkę prawdopodobnie robią ludzie od dwójki. Poza tym chciałbym nowe IP, mam nadzieję że po DS3 nie będzie Bloodborne 2. Najbardziej chciałbym coś osadzonego w bliskiej (albo trochę dalszej), dystopijnej przyszłości. Np. gdyby świat z filmu Akira uległ już kompletnemu zniszczeniu i tam w tych ruinach byłyby zwykłe bronie + jakaś telekineza. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) Co tam Akira, zdecydowanie wolałbym coś w okolicach tego co tworzy Tsutomu Nihei. Ostrego, zimnego, nihilistycznego cyperpunka, oblanego horrorem i podanego w post-apokaliptycznym sosie. Dodatkowo przełożenie jego stylu i kreski byłoby dla mnie radością samą w sobie.Cóż...może kiedyś.(zważywszy, że czy to w Blame!, Biomega czy Abara to broń biała jest w użytku )Edit:@Pure BladestoneFrom nie ma nic wspólnego z najlepszymi Tenchu, gry robiło AcquireNo i to oczywiste, że gameplayowa formuła z DS i DkS nie pójdzie w odstawkę. Edytowane 23 czerwca 2015 przez Hendrix Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Miyazaki ogłosił, że DS 3 zaczęło być tworzone rok przed wyjściem dwójki. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) ja bym się w sumie nie obraził na antycze klimaty. coraz bardziej robi mnie również pomysł cyber punku zaproponowanego przez Zaratusztrę: OŁ HEL FAKIN JES Edytowane 23 czerwca 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 No dlatego wspomniałem o Niheiu, jego serie ładnie pasowałyby do Miyazakiego & Co. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 to anime jest dostępne w Polsce? (obstawiam że nie, no ale..) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi