Bansai 11 198 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2016 Pogralem dzisiaj juz kilka PvP oraz troszke Jolly cooperation, szampanska zabawa jak leci na ciebie 2 wrogich npcow, 2 gigantow, 2 invaderow a ty jako jedyny przezyles Jutro chyba pierwszy montaz i... jutro prawdopodobnie juz skoncze pierwsze NG Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 ile czasu plus minus tobie zajęła giereczka ? wiem że do twojego czasu muszę doliczyć minimum 15 h dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Soulsy w formie cyfrowej? A fuj... Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów... Nie masz Prepare To Die Edition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ja mialem wszystko co wyszlo. Zdjecia byly, ale karva zaluje ze sprzedalem wszystko z ps3, a moglem sobie zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Co za problem kupić jeszcze raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Pograłem w wersje pc w nocy. Na steamie negatywne oceny i (pipi)burza ze gra źle zoptymalizowana. Ludzie nie rozumieją czemu ich laptopy tak się grzeją. Sama gra super, jest trudno a każdy kto pisze że gra łatwiejsza -kłamie. Umnie na przecietnym złomie 40-50 fpsow na high. Jednak wolałbym żeby była opcja zablokowania na 30. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Dziwne, jak dla mnie to najlepiej zoptymalizowane soulsy, aż się sam zdziwiłem jak to plynniutko chodzi na maksymalnych ustawieniach. Sama gra oczywiście sztos, firelink shrine bardzo klimatyczne. Teraz tylko dotrwac do końca dnia w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 teddy masz smoka ? grunt aby smoczek 60 fps miał nic innego mnie nie interesuje tylko stałem 60 fps jak człowiek chce grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 moja kopia już czeka w sklepie na odbiór O B A M A teraz tylko w pracy wysiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Po moją jadę w sobotę. Jako początkujący soulsowicz, bez znajomości mechaniki ani zasad, będę informował jak bardzo ktoś taki dostaje w tyłek... Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 teddy masz smoka ? grunt aby smoczek 60 fps miał nic innego mnie nie interesuje tylko stałem 60 fps jak człowiek chce grać Tak, gtx 970. Brolin powodzenia i cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) Mam pytanie Zrzuciłem tego chudego z kataną w przepaść :> i mam od niego tą katanę. Niby pokazuje że wymaga to skilla 16 ale mimo tego jestem w stanie tą broń wziąć i używać. Czemu tak? Warto tego kryształowego jaszczura zaciukać? Na tym levelu to masakra bo na 2 hity mnie ma. Po za tym jednak 60 fps to Edytowane 12 kwietnia 2016 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 jak nie masz odpowiedniego skilla do broni to używając ją robisz mniejszy dmg . sprawdź jak ci się statystyki skalują z tą bronią Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) Tez wczoraj na szybko odpalilem i albo sie czlowiek po tych wszystkich grach sie wyrobil, albo gra jest znacznie latwiejsza. 1 boss - banal, przeciwnicy latwi, 3 butelki odnawiania zycia na start - nawet ten toturialowy o ktorym pisal Bansai nie umywa sie do pierwszych olbrzymow z DS2. Gra chodzi plynnie, graficznie jest mega, do tego klimat wylewa sie z ekranu - najblizszy tytdzien zarezerwowany tylko na DS! Edytowane 12 kwietnia 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 no z tego co mi kolega mówił to na początku trudniejszy jest diamentowy potwór niż boss i ogólnie podobno bossowie łatwiejsi niż zwykli przeciwnicy czy mini bossowie Zobacze na swoim przykładzie bo ja skilla nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Faktycznie- coś daje zaciukanie tego diamentowego psa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Nie ma ze boli, bez zabicia jaszczura na poczatku nie powinniscie moc nawet isc dalej gdzie wasz Soulsowy HONOR ja sie pytam Zabicie jaszczura daje przedmiot ktorym sie ulepsza bronie z bossow. Jest tego troche malo na cala gre wiec kazda sztuka sie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Mi juz Empik tez wyslal. Moze dzis dojdzie. I tak mam czas dopiero od 20-tej. Ale bedzie napppppppyerdalanie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Pograłem w wersje pc w nocy. Na steamie negatywne oceny i (pipi)burza ze gra źle zoptymalizowana. Ludzie nie rozumieją czemu ich laptopy tak się grzeją. Sama gra super, jest trudno a każdy kto pisze że gra łatwiejsza -kłamie. Umnie na przecietnym złomie 40-50 fpsow na high. Jednak wolałbym żeby była opcja zablokowania na 30. Jak masz karte Nvidii to jest na to sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ciezko bylo mi sie przestawic na zestaw miecz + tarcza po bloodbornie, wiec chodze z dwomia mieczami i nie jest lekko. Glownie przez znacznie wieksza liczbe przeciwnikow niz w poprzednich czesciach. Ale w sumie zawsze na poczatku jest ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 mam i ja! Tylko teraz dylemat, pracować dalej nad projektami czy od razu odpalać.. :> Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Wczoraj sie meczylem z gosciem z katana. Za pierwszym podejsciem zostalo mu milimetr zycia, a ja oczywiscie napalilem sie i zamiast czekac grzecznie na kontre to na jana roll w niego i smierc. I tak mnie pozniej pizgal przez godzine az sie w koncu udalo. Katana +2, potwory drza. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Byle do fajrantu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) Właśnie...kontra...Jak to wyglada w trójce? Podobnie jak w DS2? Tam się w odpowiednim momencie odtrącało tarczą broń niemilucha, po czym on padał lub przyklękał, wchodził charakterystyczny dźwięk "PING!" i wówczas robiliśmy nieliche kuku frajerowi. Czy w trójce jest też ten dźwięk? Edytowane 12 kwietnia 2016 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) http://youtu.be/wsQdF7-CTAQ Ogolnie trzeba kontrowac okolo 10 klatek animacji przed tym jak cios sie z nami polaczy. Dokladna ilosc klatek zalezy od tarczy pewnie. Wiecej info w filmiku. Edytowane 12 kwietnia 2016 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi