Wredny 9 460 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ależ teraz miałem akcję! Jestem sobie przy ognisku w Farron Keep i mam wybór, albo lecę przed siebie i po kilku mobkach (w tym Dark Knight - beka, że oni zabijają inne moby) mam opcję walki z Abyss Watchers , ale wczoraj w nocy wpadłem do nich i zebrałem ostry wpier.dol, więc chwilowo postanowiłem pójść w drugą stronę, a tam druga lodowa jaszczurka w sumie też padła za pierwszym razem, ale parę razy byłem na hita, bo dość wąsko na tych murach. Zadowolony pobiegłem dalej, a na schodach stoi Black Knight!!! - jak ja się za tym skoorvysynem stęskniłem, no i ta zbroja, jak ja ją chcę!!! Oczywiście yebnął mi parę razy i się na marzeniach skończyło (choć ponad pół HP stracił) - mam nadzieję, że jak go już ubiję, to wydropi jakiś fant Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 gracie po ang czy po pl? bo ja chyba wbrew swojej tradycji, zagram w soulsy po polsku póki co gram po pl i jest całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 A jakie ma to znaczenie ? Każdą postacią możesz parry'ować xd Grunt to wiedzieć gdzie jakie dobre tarcze są poskrywane i jakie staty wymagają No jakoś ciężko mi się z tym stwierdzeniem zgodzić. Ciężkimi tarczami to ja se mogłem, ale na pewno nie kontrować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 gracie po ang czy po pl? bo ja chyba wbrew swojej tradycji, zagram w soulsy po polsku póki co gram po pl i jest całkiem ok. Weź wyjdź Ale serio - ogólnie we wszystko, oprócz Wieśka, gram po angielsku, a w Soulsy to już musowo, nie tylko dlatego, że tak w nie gram od początku i ciężko by się było teraz domyślać, że jakieś Boskie Błogosławieństwo to swojskie Divine Blessing (pamiętam, jak w CoD MW i MW2 miałem ten problem - pierwsze MW jeszcze po angielsku było, więc w dwójce nie kumałem tych śmiesznych nazw perków itp). Druga sprawa jest taka, że po obejrzeniu jakiegoś polskiego streama z Bloodborne zwyczajnie wątpię w dobrą jakość takiego przekładu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) A mnie to pierdoli. Edytowane 12 kwietnia 2016 przez Andżej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Drzewo ubite, koniec na dziś, jutro do roboty. Sztos gra, warta kazdej złotowki. Tylko spadki animacji widoczne nawet po patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udało sie komuś ubić upiora w lesie ? Jak go sie przyzwie to sie z nim na(pipi)ia, taki różowy. Hardcorowiec :| 111 hp w plecy mu (pipi)lem z Uchigatany i ende Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) gracie po ang czy po pl? bo ja chyba wbrew swojej tradycji, zagram w soulsy po polsku póki co gram po pl i jest całkiem ok. Weź wyjdź Ale serio - ogólnie we wszystko, oprócz Wieśka, gram po angielsku, a w Soulsy to już musowo, nie tylko dlatego, że tak w nie gram od początku i ciężko by się było teraz domyślać, że jakieś Boskie Błogosławieństwo to swojskie Divine Blessing (pamiętam, jak w CoD MW i MW2 miałem ten problem - pierwsze MW jeszcze po angielsku było, więc w dwójce nie kumałem tych śmiesznych nazw perków itp). Druga sprawa jest taka, że po obejrzeniu jakiegoś polskiego streama z Bloodborne zwyczajnie wątpię w dobrą jakość takiego przekładu. No właśnie mi też ciężko się przestawić na polskie tłumaczenia itemków zobaczę jeszcze po dzisiejszej rozgrywce, najwyżej zmienię język, bo podobnie jak Ty, zawsze grałem w soulsy po ang EDIT Vordt pokonany za 1 razem, o ya yebie, CO ZA MUZYKA Edytowane 12 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Według opisu sklepu Electro i odpowiedzi na moje upewnienie się w tej sprawie miałem otrzymać wersję Apocalypse, a dostałem właśnie zwykłą. Ktoś, coś podobnie? Ja. Zamawiałem z steelboxem dostałem zwyklaka. Napisałem w tej sprawie maila zobaczymy o co cho. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) Ta gra ma tylko jeden minus - obowiazkowa polska wersje jezykowa. Cheesus co za padaka, momentami wyglada jakby ktos tlumaczyl w uposledzonym google translatorze. Na 100% robila to osoba, ktora w zyciu nie grala nawet nie w DS3, ale w zadna z gier z tej serii. W jaki sposob ci ludzie dostaja prace w ekipach translatorskich? Za koniecznosc zmiany ustawien w menu konsoli ktos powinien otrzymac karnego donga. Powaznie? Przeciez w Bloodbornie juz byla opcja zmiany jezyka w grze. Edytowane 12 kwietnia 2016 przez smoo Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Jestem wniebowzięty. Pograłem 2h z małym haczykiem i gra jest prostsza od ds1 ale tylko odrobinę. Świetny klimat. Pierwszy boss i kryształowy potwór padły bez śmierci dopiero pan z kataną mnie zaskoczył. Polecam na niego metodę na chama ja tak ubiłem za 3 razem. Napieprzamy 3-4 razy i rolka do tyłu. Powtórzyć i tak ze 3 -4 razy aż padnie . Teraz biegam z kataną +2 i ubiłem drugiego bossa ginąc w 3 miejscach ale nie na bossie. Katana troszkę bossa znerfiła bo chyba bleed mu zapodałem . Przegenialna gra. NA PC chodzi wybornie. Pierwszy raz paruje wszystkich większych mobków. NA konsoli jakoś timing mi nie wchodził ale przy stałych 60 fps wreszcie nie mam tego problemu tak samo rolki i backstaby wychodzą płynniej . Boże ta płynność i szybkość loadingów (teleport 2 sec o śmierci tak samo ) . Jak ktoś się zastanawia jaką wersje brać a ma dobry komp niech się nie zastanawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 @Wredny Sposób na farming z Black Knightem: broń jednoręczna + w drugiej łapie rapier wykuty z duszy Crystal Sage'a(+50 Item Discov.), bierzesz swoją preferowaną broń w dwie łapy i walczysz, na BK najlepsze są backstaby - w sumie łatwy przeciwnik. Oczywiście cały set dropi, a przeciwnik się respawnuje. Dzisiaj pvp było, zatrzymałem się w story - przynajmniej pierwszy przedmiot z covenantu wpadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Nie wiedziałem że figaro gra na pc http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/279595726558912409/EE1719D7339B97D534DA9EF59A2AE35CE15939BB/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Gurwa yebany frozen knight xd pier.dolony OP skur.wensyn, chyba szybszy od Artoriasa. Drzewo podrapane po jajkach, a tego gnoja nawet nie moge podejsc. Oczywiscie po zdobyciu nakur.wiam tylko Uchigatana, chociaz startowymi dual wieldami rowniez elegancko mi sie bilo leszczykow po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 a ja znalazlem juz dwa covenanty, w tym SUNBROS Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) Troche ludzi juz ubilem i teraz dwoje na raz gdy zaatakowalem hosta przybyli Sentinele, ale zdarzylem ubic dziada Ile grzechow... Moja postac zaczyna zamieniac sie w najwieksze zlo. Edytowane 12 kwietnia 2016 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Pograłem 5 godzin i albo jestem zmęczony, albo mam zwidy... ESTUS FLASKI się regenerują w czasie gry!!! To jest jakiś niesmaczny żart twórców?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) jak to się regenerują? same z siebie? chyba, że jesteś zdziwiony regeneracją estosów przy ognisku? Also, ciekawostka: w Aczkach na X1 jest achievement za... odblokowanie reszty achievementów tworcy zapomnieli usunac platynowe trofeum i wsadzili jest do wersji na X1? Edytowane 12 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 nikt z was nie śmiga z dark battle axe? druga czy trzecia lokacja i ten toporek ma w statach 220 dmg Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 jak to się regenerują? same z siebie? chyba, że jesteś zdziwiony regeneracją estosów przy ognisku? No właśnie same z siebie. Mam sobie 5 estusów, użyłem jednego bo oberwałem... jakiś czas później ja patrzę i znów mam 5 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) A tak sobie zmontowałem filmik ze starcia ze Stray Demonem , jak to u mnie - znów mocarna końcówka Edytowane 12 kwietnia 2016 przez WrednyPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 jak to się regenerują? same z siebie? chyba, że jesteś zdziwiony regeneracją estosów przy ognisku? No właśnie same z siebie. Mam sobie 5 estusów, użyłem jednego bo oberwałem... jakiś czas później ja patrzę i znów mam 5 sztuk. Whoa, niezle o.O jeszcze nie latałem tak długo bez podchodzenia do ognisk, ale ciekawe... pewny jesteś ze po drodze nie zahaczyłeś o jakiegoś bonfire'a albo przedmiot który w jakiś sposób flaski uzupełnił? @WrednyPL, wrzuć to proszę w spoiler.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Nie same z siebie. Za jakiegos wroga. Za mna juz sporo czasu a zregenerowaly mi sie 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Pograłem 5 godzin i albo jestem zmęczony, albo mam zwidy... ESTUS FLASKI się regenerują w czasie gry!!! To jest jakiś niesmaczny żart twórców?! No też zauważyłem w pewnym momencie, miałem 0 a zaraz po pokonaniu jakiegoś przeciwnika 1. To pewnie od czegoś zależne, nie uwierzę że od tak się odnawiają. Wredny ale dej no to w spoiler, nie wszyscy chcą znać bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 nikt z was nie śmiga z dark battle axe? druga czy trzecia lokacja i ten toporek ma w statach 220 dmg Tak, tyle, ze jest to split. To wcale nie duzo nawet na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi