kacperdd 5 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Według opisu sklepu Electro i odpowiedzi na moje upewnienie się w tej sprawie miałem otrzymać wersję Apocalypse, a dostałem właśnie zwykłą. Ktoś, coś podobnie? Ja. Zamawiałem z steelboxem dostałem zwyklaka. Napisałem w tej sprawie maila zobaczymy o co cho. Też napisałem, ale nie spodziewam się jakiejś sensownej odpowiedzi. Daj znać jak dostaniesz od nich info! Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 jerom, a co polecasz? uczikatana jakoś mi nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ja gram Uchi. Wczesniej Estockiem. Jednak po bosie ktorego mam, bo ma fajna bron i wyglada ze pod dex i dark, wiec sie przezuce. Mysle, ze da rade wymienic dusze na ta bron. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 A estusy się przypadkiem nie regeneruja jak ktos np oceni nasz komentarz pozytywnie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 "Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam tego allegrowicza" +1 estus Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 O! To w sumie nowość, bo kiedyś tylko energia się odnawiała. To dobra wiadomość - fajny patent Ja biegam z Claymore +3 - czekam aż znajdę jakieś Murakumo, albo Black Knight Halberd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Regenerują się też chyba po wygranej inwazji na nasz świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Podobny patent był w pierwszych dark soulsach chyba... Jak ktoś ulepszył ognisko przy którym przed chwilą odpoczywałeś, to dostajesz +1 do estusa póki go nie zużyjesz/nie umrzesz. Może tu to wróciło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 A estusy się przypadkiem nie regeneruja jak ktos np oceni nasz komentarz pozytywnie? 3 razy mi sie odnowily jakos z tego co pamietam, a nie zostawilem zadnej wiadomosci jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 To uczucie, gdy schodzisz co raz niżej po schodach, zabijasz kolejnych przeciwników, już lekko osr,any bo bez estusów, a tu nagle winda do pierwszego ogniska w lokacji. Dawno nie czułem takiego komfortu w grach, jak po zbliżeniu się do znajomego ogniska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Czytacie inskrypcje przedmiotów ? Wychodzi, że ta jaszczurka na początku to faktycznie te gekony na które sie polowało od początku serii xd Jestem dalej oczarowany jak ta seria zmieniła się od czasu jedynki, niby gra o tym samym a jednak są jakieś zmiany, że to nie jest tylko mission pack. Jeżeli chodzi o grafikę i oprawę dla mnie niszczy poprzedniczki, trochę tak jakby Demon's miało dziecko z Bloodborne <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Mam miecz za(pipi)isty, myslalem, ze edzie to sztylet, a to jest greatsword. Wezme teraz go w obroty bo wyglada na quality pod dex i int z domieszka str. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) Pograłem dziś razem niecałe 5h, klimat wylewa sie litrami, świetne miejscówki, piekne widoczki miejscami, fajna gra światła, niektóre lokacje ciut przypominają BB. Graficznie wygląda troche lepiej od BB, fps very stable. Sama gra jest zdecydowanie trudniejsza od BB, demony mocniej biją, nie ma odnawiania hp za ciosy, każdy przeciwnik to małe wyzwanie. Bossowie wydają sie łatwiejsi od tych w BB, przynajmniej ci pierwsi, na razie padają za pierwszym razem Po 1 dniu 9/10 Online raz łączy raz nie, w zasadzie na 4 razy udało sie połączyć tylko raz ze znajomym. Bansai z kolei mówił dziś, że oni z Ukyo bezproblemowo sie łączyli.. może problemy premierowe Edytowane 12 kwietnia 2016 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ten przeciwnik co wrzucał Wredny, nie jest bossem - za to radzę go nie omijać, bo: z jego duszy wykuwamy Havel Ringa :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Potwierdzam powyższe opinie - gra jest świetna. Mam za sobą 5 godzin, wszystkie miejscówki staram się zwiedzać jak najdokładniej. Sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Pierwszy przystanek - Vordt Pierwsza faza bez problemu, ale coś nie mogę wyczuć kiedy jestem bezpieczny pod jego nogami w drugiej fazie. No i za każdym razem jak już czuje się pewnie "no bo mu tylko 20% zostało" to ru,cha mnie jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Zobaczymy co powiesz w sytuacji jak boss będzie miał ok. 1% życia, Ty całe, wystarczy pierdnięcie, już biegniesz, już wyprowadzasz cios, a on Ci wyprowadza combo i kurwa żresz piach. Pad może być na ścianie. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ale szczerze mówiąc jakichś wybuchów złości nie mam. Jakoś tak pogodziłem się ze śmiercią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 @up śmiechłem mocno xD---------------- Na liczniku łącznie 7,5h. (pipi)a... jaka ta gra jest przegenialna. Czuję się tak samo jak za czasów DkS 1. Siedze w robocie i myśle o DkS. Bueno. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ale szczerze mówiąc jakichś wybuchów złości nie mam. Jakoś tak pogodziłem się ze śmiercią.Jakoś tak te dwa zdania idealnie mi pasują do sad afflecka z avatara... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 chyba poleciałem za dużo w dex, a gram rycerzykiem z tarczą kur.wancka mać dopiero teraz zaczalem ladowac w stamine a mam juz 21 lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) łuhuhuhu, pokonany. w sumie nie był taki trudny. za bardzo skupiłem się na blokowaniu, olewając rolla. pytanie: Inwestować soulsy w ulepszenie podstawowego miecza Knighta? Może jednak skupić się jedynie na rozwijaniu statsów? Na razie dobrze mi się sieka tym podstawowym Long Swordem. Edytowane 12 kwietnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 (edytowane) Graficznie wygląda troche lepiej od BB Sama gra jest zdecydowanie trudniejsza od BB że co |<urwa ? :sorry:Idz się ty człowieku na głowe leczyc , a jezeli nie masz ochoty to chociaz kompres do łba pustego se przyłóż. Edytowane 12 kwietnia 2016 przez Mecenas Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 łuhuhuhu, pokonany. w sumie nie był taki trudny. za bardzo skupiłem się na blokowaniu, olewając rolla. pytanie: Inwestować soulsy w ulepszenie podstawowego miecza Knighta? Może jednak skupić się jedynie na rozwijaniu statsów? Na razie dobrze mi się sieka tym podstawowym Long Swordem. Inwestuj w ulepszenia jeśli możesz. No i w staty, które Ci sie skalują z bronią, której chciałbyś używać. Ja osobiście jak narazie jestem na 21 lvlu i mam Uchi +3 na zmiane z tym toporkiem co ma dodatkowo dmg z mrokiem i kosze 20 dex'a i 14 str / 14 wit / 13 wytrzymałości, jeśli się nie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 fanek oczywiscie pierwsze przemyślenia o grze to graficzka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi