Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha akcja z

dostaniem się do Smouldering Lake. Armia szkieletów goniących Cię na moście i obcięcie lin go trzymających - skończyło się źle - dla nich  :reggie:

Cała lokacja jest opcjonalna (i trudniejsza trochę od lokacji z której się dostaje do niej) i całkiem fajna:

walka z czerwiem, demon ognia, mimic, boss i latanie po lawie.

Opublikowano

Mnie z kolei rozwaliła akcja na początku

gdy ten smok wszystkich spalił i jeszcze dusze nam za to wpadają :D

Opublikowano

Wróciłem do grania niespełna 2 lata temu jak wróciłem po 10 latach z zesłania w kopalni, to jak miałem grać w ds1 : /

• Plusik 1
Opublikowano

Macie koledzy jakieś doświadczenia z niewidzialnymi ścianami w tej części? Widziałem co najmniej 2 dobrze ocenione wskazówki mówiące o najbliższej, a ani x ani atak nic nie dawał. Trolling czy nie umiem? :) I gdzie znajdę wspominany wcześniej topór?

Opublikowano

Macie koledzy jakieś doświadczenia z niewidzialnymi ścianami w tej części? Widziałem co najmniej 2 dobrze ocenione wskazówki mówiące o najbliższej, a ani x ani atak nic nie dawał. Trolling czy nie umiem? :) I gdzie znajdę wspominany wcześniej topór?

Trzeba rolowac

Opublikowano

@Rayos

Dlatego zawsze olewam wskazówki (choć czasami je zostawiam - ale bez trollingu). Zresztą wolę samemu odkrywać sekrety :)

W przytoczonym wcześniej Smouldering Lake jest mnóstwo niewidzialnych ścian.

Opublikowano (edytowane)

@Hendrix, niektóre imo warto czytać :lapka:

Tak w ogóle, to ośmielił się ktoś przebiec pod smokiem? Polecam tam wejść i otworzyć pewną skrzynię :D

Tak mi się ta lokacja przypomniała, bo tam zostawiłem swoją pierwszą wiadomość 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

do kowala to trzeba zapindalać tylko jak Ci oręż pęknie, tak to możesz używać proszku do naprawy albo po prostu odpocząć przy ognisku, wtedy samo Ci się zregeneruje. 

Opublikowano

@Rayos

No mi podpowiedzi nie są potrzebne :v
Co do mostu pod smokiem, to chyba każdym tam wchodził (mam nadzieję) - za to jest kilka innych lokacji później, które łatwo przegapić.

Na bagnach, w Katedrze, czy nawet w Undead Settlement. Później zresztą też. Jak chce się wszystko zbierać, to sekretów jest sporo.

Opublikowano

@Hendrix

No mi też nie, ale warto czytać dla bekowych wpisów :D 

Np przy pierwszym truchle smoka , wpis przy jego tyle

"Teraz potrzebny język" 

Ma to swój urok, podobnie jak wlaśnie fejkowe ściany czy skoki wiary :D 

Opublikowano

bansai ile godzin masz na liczniku powiedz a obdaruje ci kilkoma plusikami w tym temacie :> ?

47h :cool:

A oto moj pierwszy bardzo super duper powazny montage z PvP kiedy uzywalem czystego skilla pod R1 oraz bylem BARDZO honorowy xd

• Plusik 6
Opublikowano

Jak to jest z odnawianiem się Estusów podczas gry? Nie zostawiłem żadnej wskazówki, jedynie kilka oceniłem, a kilka razy odnowiła mi się flaszka.

Te części Estusów służą tylko do zwiększenia ilości flaszek u kowala?