stoodio 2 075 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Typku, powtarzam - tarcza, która pozwala obserwować przeciwnika i uczyć się jego ruchów. Coś co w BB wymagało powtórzenia walki przez jedna złą decyzję. Poza tym tempo jest wolniejsze - żaden boss do tej pory nie dorównuje Gascoine'owi. Typku, nie kazdy gra z tarczami. Ja nie uzywam. Sporo ludzi tez nie. W BB miales od uja fiolek, zwinne ruchy do defensywy itd wiec skoncz (pipi)ic, bo to indywidualne preferencje. Smerfie, guwno mnie obchodzi czy grasz bez tarczy / ze zawiązanymi oczami / z buttplugiem w (pipi)e. Gra daje większe poczcie bezpieczeństwa niż BB ito jest fakt, a że z niego na własne życzenie nie korzystasz, to twój problem. Parafrazując twoje ułomne podejście napiszę, że dla mnie najtrudniejszą grą jest Hannah Montana the Movie - bo gram w nią z wyłączonym telewizorem Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Noobie podalem jeden przyklad. Wiec skoncz tu pisac swoje prawdy, bo poziom trudnosci zalezy od preferencji gracza. Co z tego, ze jest tarcza skoro polowa graczy woli robic uniki niz grac tarcza ktora wcale nie jest wyznacznikiem bezpieczenstwa tutaj. W BB sie zycie odnawia po ciosach wiec mozna czasami isc na zywiol, w DkS3 to nie przechodzi. Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Jerome 4 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Inaczej, bo chyba masz niestwierdzone upośledzenie lekkie - ile warte jest zdanie kogoś, kto w BB zamiast guna w lewej ręce trzymał pochodnie i marudził, że gra jest przez to trudna? 5 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 farmie od godziny medale na drugim bossie i na 8 przyzwań 6 pierwszy raz bossa biło ... 3 razy mieliśmy najazd i żal mi było najeżdżających . Cóż takiego ruchu to nie widziałem na premierę ani w dark souls ani w dark souls 2 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Mogliby dac jakas miejscowke gdzie nie mozna przydupasow wolac na ustawki, tylko najezdzac Cytuj
second 3 695 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 W wiosce nieumarłych przy windzie do ofiarnej drogi przyjechał nią taki małomówny npc wyglądający jak cebula Pojechałem na dół i wróciłem do niego, ale już go nie było. Gdzie jest? Co straciłem nie rozmawiając z nim właściwie (był bardzo małomówny, tylko mruczał do mnie ) Swoją drogą typek pilnujący dziewczyny zaraz obok też zniknął po rozmowie. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Inaczej, bo chyba masz niestwierdzone upośledzenie lekkie - ile warte jest zdanie kogoś, kto w BB zamiast guna w lewej ręce trzymał pochodnie i marudził, że gra jest przez to trudna? Człowieku nie ośmieszaj się. Co do guna to juz masz prosty i bez bolesny sposób parowania dla każdego nooba. Chcąc nie chcąc juz wymieniłem ci 3 proste rzeczy względem dks3 przeciwko twojej śmiesznej tarczy.Ponad 8tys h w Soulsy i ponad 2 tys w bb, ile jest warte zdanie nooba jak ty? Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Jerome Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 W wiosce nieumarłych przy windzie do ofiarnej drogi przyjechał nią taki małomówny npc wyglądający jak cebula Pojechałem na dół i wróciłem do niego, ale już go nie było. Gdzie jest? Co straciłem nie rozmawiając z nim właściwie (był bardzo małomówny, tylko mruczał do mnie ) Swoją drogą typek pilnujący dziewczyny zaraz obok też zniknął po rozmowie. polecam pojechać w górę typek tam też będzie na pół piętrze ale fajniejszy gość będzie na górze 1 Cytuj
second 3 695 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) W wiosce nieumarłych przy windzie do ofiarnej drogi przyjechał nią taki małomówny npc wyglądający jak cebula Pojechałem na dół i wróciłem do niego, ale już go nie było. Gdzie jest? Co straciłem nie rozmawiając z nim właściwie (był bardzo małomówny, tylko mruczał do mnie ) Swoją drogą typek pilnujący dziewczyny zaraz obok też zniknął po rozmowie. polecam pojechać w górę typek tam też będzie na pół piętrze ale fajniejszy gość będzie na górze Dzięki, nawet nie wiedziałem, że się da pojechać w górę, jeździłem tylko w dół. Jutro spróbuje. Jeszcze jedno- jak mieć estusa +1? Mam 6 butelek póki co, ale przydałoby się żeby odnawiały ciut więcej I ogarnął ktoś posąg velki i te dwie opcje co dają, bo nie brałem żadnej póki co Edytowane 13 kwietnia 2016 przez second Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Trzeba spalić w ognisku kości kogoś tam. Znalazłem jedne w Lokacja gdzie gigant naparza oszczepami. Po prawej stronie nad przepaścią jest krzywa półka skalna na która trzeba wskoczyć. Na niej są wspomniane kości. Na pewno pomoże dogadanie się z gigantem, żeby był miły i nie rzucał w Ciebie ;-) 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Trzeba spalić w ognisku kości kogoś tam. Znalazłem jedne w Lokacja gdzie gigant naparza oszczepami. Po prawej stronie nad przepaścią jest krzywa półka skalna na która trzeba wskoczyć. Na niej są wspomniane kości. Na pewno pomoże dogadanie się z gigantem, żeby był miły i nie rzucał w Ciebie ;-) (pipi)a serio? Ja myślałem, że mi to poziom ogniska podniesie jak w DkS 2 XD Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Ubity jakis lodowy rycerz, stresik byl bo ostatnia flaszke mialem. Nowa lokacja stoi otworem, ale jutro do roboty. Kto wymysla te premiery w srodku tygodnia Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Bo podnosi. Wygląda na to, że obydwie rzeczy połączyli. Ciekaw jestem, jaki to będzie miało wpływ, w każdym razie uznałem, że okolice Firelink Shrine mogę sobie podbić Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 A to wszedzie sie da to spalic? Mi sie wydawalo ze tylko w firelinku kek Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) No właśnie też zauwazylem ze podnosi ten poziom ogniska, ale faktycznie tylko w Firelink. Ide zobaczyc czy jest pedau z uchi znowu. edit. Nie ma. Nie wiem o co chodzi z tym poziomem ogniska w takim razie. Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Plamek Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Z jakim poziomem ogniska? W Firelink podnosisz liczbe fiolek za firekeeper soul. Za shardy u kowala podnosisz dlugosc odnawiania sie po uzyciu estusa. 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 No ok ale zobacz, że wraz ze spaleniem zwiększa Ci się cyfra przy poziomie ogniska w prawym górnym rogu menu jak odpoczywasz. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Ubity jakis lodowy rycerz, stresik byl bo ostatnia flaszke mialem. Nowa lokacja stoi otworem, ale jutro do roboty. Kto wymysla te premiery w srodku tygodnia Ano to boli najbardziej Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Z jakim poziomem ogniska? No z takim, że za pomocą tych Bone Shardów podnosisz również poziom ogniska. Siądź sobie w Firelink Shrine i zobaczysz Bonefire Level. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 No mam 5 lvl. Na 10 flaszek z +4. Hmmmm... Racja. Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Z jakim poziomem ogniska? W Firelink podnosisz liczbe fiolek za firekeeper soul. Za shardy u kowala podnosisz dlugosc odnawiania sie po uzyciu estusa.Odwrotnie. Kowal zwieksza ilosc fiolekOgnisko zwieksza ilość życia odnawianego przez fiolkę. 2 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Co daje opcja "Heal the Dark Sigil" u Fire Keeper po tym, jak przyniosłem jej Firekeeper Soul ze szczytu wieży ? Wnioskuję, że to takie "reverse hollowing", jak po użyciu Humanity/Human Effigy/Embera, ale miałem taką opcję nawet będąc "rozpalonym", tyle że kosztowała masę dusz, których akurat przy sobie nie miałem, więc nie mogłem spróbować. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Tak, dobrze wnioskujesz. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Dobra dotarłem do Katakumb :| koniec na dzisiaj.. Idzie jakoś zresetować statystyki ? Nie mówie, że jest źle ale na tę chwilę jestem w fazie "testów". Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 4rty boss ubity, pierwszy z którym był problemy, ale poszedł gdzieś po 30min podejść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi