Skocz do zawartości

Dark Souls III

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typku, powtarzam - tarcza, która pozwala obserwować przeciwnika i uczyć się jego ruchów. Coś co w BB wymagało powtórzenia walki przez jedna złą decyzję. Poza tym tempo jest wolniejsze - żaden boss do tej pory nie dorównuje Gascoine'owi.

Typku, nie kazdy gra z tarczami. Ja nie uzywam. Sporo ludzi tez nie. W BB miales od uja fiolek, zwinne ruchy do defensywy itd wiec skoncz (pipi)ic, bo to indywidualne preferencje.

Smerfie, guwno mnie obchodzi czy grasz bez tarczy / ze zawiązanymi oczami / z buttplugiem w (pipi)e. Gra daje większe poczcie bezpieczeństwa niż BB ito jest fakt, a że z niego na własne życzenie nie korzystasz, to twój problem. Parafrazując twoje ułomne podejście napiszę, że dla mnie najtrudniejszą grą jest Hannah Montana the Movie - bo gram w nią z wyłączonym telewizorem :stupid:

Opublikowano (edytowane)

Noobie podalem jeden przyklad. Wiec skoncz tu pisac swoje prawdy, bo poziom trudnosci zalezy od preferencji gracza. Co z tego, ze jest tarcza skoro polowa graczy woli robic uniki niz grac tarcza ktora wcale nie jest wyznacznikiem bezpieczenstwa tutaj.

W BB sie zycie odnawia po ciosach wiec mozna czasami isc na zywiol, w DkS3 to nie przechodzi.

Edytowane przez Jerome
  • Minusik 4
Opublikowano

Inaczej, bo chyba masz niestwierdzone upośledzenie lekkie - ile warte jest zdanie kogoś, kto w BB zamiast guna w lewej ręce trzymał pochodnie i marudził, że gra jest przez to trudna? :yao:

• Plusik 5
  • Minusik 1
Opublikowano

farmie od godziny medale na drugim bossie i na 8 przyzwań 6 pierwszy raz bossa biło ...  3 razy mieliśmy najazd i żal mi było najeżdżających . Cóż takiego ruchu to nie widziałem na premierę ani w dark souls ani w dark souls 2 :)

Opublikowano

W wiosce nieumarłych przy windzie do

ofiarnej drogi przyjechał nią taki małomówny npc wyglądający jak cebula

Pojechałem na dół i wróciłem do niego, ale już go nie było. Gdzie jest? Co straciłem nie rozmawiając z nim właściwie (był bardzo małomówny, tylko mruczał do mnie :) )

Swoją drogą

typek pilnujący dziewczyny zaraz obok też zniknął po rozmowie.

Opublikowano (edytowane)

Inaczej, bo chyba masz niestwierdzone upośledzenie lekkie - ile warte jest zdanie kogoś, kto w BB zamiast guna w lewej ręce trzymał pochodnie i marudził, że gra jest przez to trudna? :yao:

Człowieku nie ośmieszaj się. Co do guna to juz masz prosty i bez bolesny sposób parowania dla każdego nooba. Chcąc nie chcąc juz wymieniłem ci 3 proste rzeczy względem dks3 przeciwko twojej śmiesznej tarczy.

Ponad 8tys h w Soulsy i ponad 2 tys w bb, ile jest warte zdanie nooba jak ty?

Edytowane przez Jerome
Opublikowano

Pojechałem na dół i wróciłem do niego, ale już go nie było. Gdzie jest? Co straciłem nie rozmawiając z nim właściwie (był bardzo małomówny, tylko mruczał do mnie :) )

Swoją drogą

polecam pojechać w górę typek tam też będzie na pół piętrze ale fajniejszy gość będzie na górze :)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Swoją drogą

polecam pojechać w górę typek tam też będzie na pół piętrze ale fajniejszy gość będzie na górze :)

Dzięki, nawet nie wiedziałem, że się da pojechać w górę, jeździłem tylko w dół. :) Jutro spróbuje. Jeszcze jedno- jak mieć estusa +1? Mam 6 butelek póki co, ale przydałoby się żeby odnawiały ciut więcej :) I ogarnął ktoś

posąg velki i te dwie opcje co dają, bo nie brałem żadnej póki co

Edytowane przez second
Opublikowano

Trzeba spalić w ognisku kości kogoś tam.

Znalazłem jedne w

Lokacja gdzie gigant naparza oszczepami. Po prawej stronie nad przepaścią jest krzywa półka skalna na która trzeba wskoczyć. Na niej są wspomniane kości. Na pewno pomoże dogadanie się z gigantem, żeby był miły i nie rzucał w Ciebie ;-)

• Plusik 1
Opublikowano

Trzeba spalić w ognisku kości kogoś tam.

Znalazłem jedne w

Lokacja gdzie gigant naparza oszczepami. Po prawej stronie nad przepaścią jest krzywa półka skalna na która trzeba wskoczyć. Na niej są wspomniane kości. Na pewno pomoże dogadanie się z gigantem, żeby był miły i nie rzucał w Ciebie ;-)

(pipi)a serio? Ja myślałem, że mi to poziom ogniska podniesie jak w DkS 2 XD

Opublikowano

Ubity jakis lodowy rycerz, stresik byl bo ostatnia flaszke mialem. Nowa lokacja stoi otworem, ale jutro do roboty. Kto wymysla te premiery w srodku tygodnia

Opublikowano (edytowane)

No właśnie też zauwazylem ze podnosi ten poziom ogniska, ale faktycznie tylko w Firelink. Ide zobaczyc czy jest pedau z uchi znowu.

edit. 

Nie ma. Nie wiem o co chodzi z tym poziomem ogniska w takim razie.

Edytowane przez Plamek
Opublikowano

Ubity jakis lodowy rycerz, stresik byl bo ostatnia flaszke mialem. Nowa lokacja stoi otworem, ale jutro do roboty. Kto wymysla te premiery w srodku tygodnia

Ano to boli najbardziej :frog:

Opublikowano

Z jakim poziomem ogniska? W Firelink podnosisz liczbe fiolek za firekeeper soul. Za shardy u kowala podnosisz dlugosc odnawiania sie po uzyciu estusa.

Odwrotnie. Kowal zwieksza ilosc fiolek

Ognisko zwieksza ilość życia odnawianego przez fiolkę.

• Plusik 2
Opublikowano

Co daje opcja "Heal the Dark Sigil" u Fire Keeper po tym, jak przyniosłem jej

Firekeeper Soul ze szczytu wieży

?

Wnioskuję, że to takie "reverse hollowing", jak po użyciu Humanity/Human Effigy/Embera, ale miałem taką opcję nawet będąc "rozpalonym", tyle że kosztowała masę dusz, których akurat przy sobie nie miałem, więc nie mogłem spróbować.