Starh 3 170 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Nie powiem stylowa okladeczka. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 hitboxy poprawili ale nadal przez ścianę potrafi wróg przy(pipi)ać . Wczoraj miałem dobry motyw w pewnym momencie w wiosce są kanały ze szczurami. Wymyśliłem sobie że drzwi małe to takich dużych kolesiów pojedynczo do drzwi sprowadzę i to był mój bład. Koleś Schylił się i wszedł czyli nie ma jak w ds 1 czy 2 (dark knight) oraz bloodborne (sławne wilkołaki) że można było w ten sposób dużych wrogów łatwo zdjąć . Nie dość że wskoczył za mną to jeszcze poszedłem uciekając przed nim w mgłę a tam.... Powiedzieć że byłem między młotem a kowadłem to mało powiedzieć. 2 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Hehe, kojarzę akcje blantman. Wczoraj sie nieźle zdziwiłem Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Spotkałem wczoraj Black Knighta no i trochę się zawiodłem, pamiętam jak w 1 wycierali mną podłogę dość często a tu pyk za pierwszym razem, dwa backstaby i po nim. Oczywiście miałem nadzieję że dropnie swój miecz ale nie było tak miło, dziś go pewnie pomęczę trochę o ile się respawnuje. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Kojarzy ktoś jakiego itemu potrzebuję żeby cofnąć unhollow w DS3? Co do trudności gry, to wydaje się trudniej niż w Bloodborne;) Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia do nawalania bez tarczy, itp. W DS3 walka nie jest już taka beztroska;) Ale gra świetna:D Btw. Z tą niemożliwością normalnej zmiany języka to przegieli. Nie do konca rozumiem co masz na myśli, ale tutaj embery są takim zamiennikiem humanity z 1 czy effigy z 2. 1 Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Chyba właśnie o to mi chodzi;P Dzięki, jak wrócę z roboty, to sprawdzę Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Wczoraj sprobowalem troche pvp no i jest beka nie powiem. Co invadowalem typa to tylko widzialem spam "summoning phantom", jak jacys nekromanci lol juz od startowego ogniska z gangiem wyruszaja na lowy. Mam nadzieje ze da sie jakos normalnie powalczyc bez tych gankfestow. Trafilem tez na bugi z fogami, czasami nie moge wejsc do bossa za hostem przy coopie, spotkaliscie sie z czyms takim na konsoli? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 czasami nie moge wejsc do bossa za hostem przy coopie, spotkaliscie sie z czyms takim na konsoli? przez całą sesję? Bo ja nie mogę wejść do bossa, jak to jest pierwszy eccounter hosta z bossem, wtedy najpierw musi sie odpalic animacja i dopiero po niej można wchodzić A wczoraj zhaxowalem gre, próbowałem kogoś invadowac, ale nic się nie działo po napisie o tym, że kogoś będe nawiedzał. czekałem parę minut i nic, no to się wkurzyłem i jeszcze pojawił się mgła przy wejściu do drugiego bossa, co bym to nie wyszedł już z lokacji. Ale przez mgłe mogłem przejść (press A to move forward). Po przejściu, nie mogłem już wyjść z powrotem XD Za mgła ognisko etc, to siadłem do niego i próbowałem się przenieść do Firelinka, ale gra chyba się zawiesiła na loadingu bo trawał dobre pare minut, w końcu wyłączyłem gierkę i włączyłem jeszcze raz i wsio już było ok Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 A to nie chodzi o to że to np. pierwsza walka z bossem hosta i musisz poczekać aż obejrzy cutscenkę? Mnie wkur.wia fog w firelink shrine, trzeba czekać aby wyjść na zewnątrz.. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Nie, bo widze za wallem jak sie koles leje z bossem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 A to nie chodzi o to że to np. pierwsza walka z bossem hosta i musisz poczekać aż obejrzy cutscenkę? Mnie wkur.wia fog w firelink shrine, trzeba czekać aby wyjść na zewnątrz.. nie prosciej zrespic sie na bonfire przy pierwszym bossie? 1 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Nie wiem jaki build robić. Nigdy nie grałem broniami z Dex więc Uchigatana kusi, jednocześnie postrzelałbym trochę fireballami w ziomeczków, ale nie wiem czy taki Dex/Int build w ogóle ma sens na PvE/PvP? No i potem upgrade w Crystal albo Simple Weapon? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 No, druga ciekawa walka! Pontiff - imo Darkowe wcielenie Martyra Logariusa :v Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Nie wiem jaki build robić. Nigdy nie grałem broniami z Dex więc Uchigatana kusi, jednocześnie postrzelałbym trochę fireballami w ziomeczków, ale nie wiem czy taki Dex/Int build w ogóle ma sens na PvE/PvP? No i potem upgrade w Crystal albo Simple Weapon? Ma, ja tak gram obecnie. Daj sobie upgrade RAW na uchigatane, tracisz wtedy scaling ale poki nie bedziesz mial duzo dexa to bedziesz robil wiekszy dmg i bedziesz mial mozliwosc enchantowania broni. 1 Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Ja se zastanawiam nad apgrejdem na sharp tej uczigatany. Niebmoge tylko teraz sprawdzic czy tak poprawiona bron mozna infusowac dodatkowo Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Sharp to jest infuse juz, roznica jest taka, ze sharp, heavy czy raw mozna dalej enchantowac czarami a infusow z jakims elementem (np. fire) juz nie Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 @Rayos - nie wpadłbym na to Czy tu 3/4 osób gra katanami, nikt nie biega ze starym dobrym Claymore? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 ja obecnie mam starego dobrego broadsworda +2 katana jakoś nie dla mnie. Claymore nie znalazlem, pewnie gdzieś jest przede mną. Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Claymore jest w pierwszej lokacji jak wbiegniesz pod smoka to popatrz na placyk gdzie zieje ogniem, są tam fanty do zebrania. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) O widzisz, bałem się tam latać trochę dłużej, żeby mnie nie zjarał i od razu pomknąłem pod niego Edytowane 14 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Albo idę jak przecinak albo rzeczywiście coś jest z tym poziomem trudności - 7 boss za mną, tylko jeden zgon. 45 poziom. Co do polskiej wersji - Niezłomny Łata :regge: Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Odnośnie Smoczyska. Smoka jak zawsze można przegonić strzelając do niego z Łuku potrzeba z 60/70 strzał jak nie ma się jakiejś ilości Dexa i daje Large Titanite Shards o ile dobrze pamiętam stoodio no to poważnie nieźle idziesz ja jestem w sumie za Katakumbami i problem miałem tylko z bossem na bagnach problem. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Niezłomny Łata? - dosłowne tłumaczenie, bez wyobraźni xDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi