stoodio 2 075 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Jak zawsze golas z 1 poziomem (Deprived). Latam z pałką, którą mam od początku - niszczy wszystko na swej drodze 2 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) O widzisz, bałem się tam latać trochę dłużej, żeby mnie nie zjarał i od razu pomknąłem pod niego Taki mały pro tip jeśli chodzi o smoka w tej lokacji Bierzesz łuk/kuszę (ja wyfarmiłem kuszę z knighta który chodzi niedaleko smoka), kupujesz w Firelink 100 bełtów/strzał, przebiegasz pod nim i idziesz pod ścianę w lewym rogu -> strzelasz aż w końcu ucieknie. Dostaniesz za to jakąś pierdołę ale dzięki temu możesz już na luzie chodzić w tym miejscu. Edit: murzyn był szybszy ;/ Edytowane 14 kwietnia 2016 przez wojnar Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Właśnie Ukyo: jeśli podobał się Abyss Watchers to i Pontiff się spodoba, niesygnalizowane comba i czary. Moveset trochę Logariusowy (sam boss trochę przypomina Martyra) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Co do polskiej wersji - Niezłomny Łata :regge: NIEZŁOMNY ŁATA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak im nie wstyd takie (pipi) wypuszczać. Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Szybkie pytanie odnośnie broni jeszcze, jest gdzieś do znalezienia Zweihander czy idzie go tylko kupić? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Chyba właśnie o to mi chodzi;P Dzięki, jak wrócę z roboty, to sprawdzę Czytaj opisy przedmiotów naprawdę warto. NAwet najgłupszych czy najmniejszych, Nie dośc że nie będziesz takich pytań zadawał to łykniesz troszkę genialnego lore. Przykład z wczoraj . Spotykam gostka w więzieniu daje mi questa. Potem spotykam osobe z questa i została po niej kość. Kość jest opisana jako kość loretty. I jeżeli słuchałeś quest givera i przeczytałeś opis wiesz komu gdzie i co masz oddać. Jak nie to nic nie dostaniesz i nic nie zrobisz. Jaki sens jest w takim graniu w soulsy? Bez czytania i łykania wszystkich dialogów ? Polecam też tym nowym w świecie soulsów aby wracali często do npców bo moga być nowe dialogi albo questy. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Chyba właśnie o to mi chodzi;P Dzięki, jak wrócę z roboty, to sprawdzę Czytaj opisy przedmiotów naprawdę warto. NAwet najgłupszych czy najmniejszych, Nie dośc że nie będziesz takich pytań zadawał to łykniesz troszkę genialnego lore. Przykład z wczoraj . Spotykam gostka w więzieniu daje mi questa. Potem spotykam osobe z questa i została po niej kość. Kość jest opisana jako kość loretty. I jeżeli słuchałeś quest givera i przeczytałeś opis wiesz komu gdzie i co masz oddać. Jak nie to nic nie dostaniesz i nic nie zrobisz. Jaki sens jest w takim graniu w soulsy? Bez czytania i łykania wszystkich dialogów ? Polecam też tym nowym w świecie soulsów aby wracali często do npców bo moga być nowe dialogi albo questy. Dokładnie, zgadzam sie z tobą w 100% BEZ PRZECZYTANIA OPISÓW PRZEDMIOTÓW NAWET DO GRY SIE NIE ZBLIŻAJCIE, POZNANIE LORE NAJWAZNIEJSZE Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Jaki sens jest w takim graniu w soulsy? Bez czytania i łykania wszystkich dialogów ? taki sam jak w graniu w wiedźmina bez przeczytanej sagi i matury z rozszerzonego polaka na minimum 75%. żaden, podkreślam żaden. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 tak jak piszecie nonsens Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) Wiadoma sprawa, już w Soulsy troszkę gram, zawsze staram się zgłębić fabułę (albo dopomóc sobie jakimś filmikiem na yt;)), poznawanie tej fabularnej otoczki to nieodzowny element soulsów. DS3 odpaliłem jednak tylko na szybkie 2godziny, nie miałem czasu jeszcze się zagłębić odpowiednio w grę, dlatego pytam;) Edytowane 14 kwietnia 2016 przez raf1ki Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 8 szefo padł - ten był nieco wymagający (bardzo mocne combo) Nie chciał walczyć uczciwie i jak tylko zauważyłem, że przystał i coś mamrotał pod nosem - to pała w dwie łapy i yabadabadooo! 3 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 ale ja jestem ujowy w te gre xd nie umiem sie przedrzeć do konca undead settlement, a teraz się męcze z tym minibossem, do ktorego sie zjedza windą w high wall of lothric uzywając klucza xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 ale ja jestem ujowy w te gre xd nie umiem sie przedrzeć do konca undead settlement, a teraz się męcze z tym minibossem, do ktorego sie zjedza windą w high wall of lothric uzywając klucza xd trochę spie,rdalałem przed 3 grubasami z garnkami Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 no te ch uje mnie doprowadzają do szewskiej pasji i jeszcze ten czarownik niedaleko mostu, co wygląda jak gospodynia domowa Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) po którymś tam razie wbiegłem na jana, zaczęły mnie gonić 2 z 3 garnków (trzeci chyba mnie nie zauważył), wlazłem z nimi do tego pomieszczenia z windą i się chu,je tam zaklinowały między kolumną, a rycerzem xD bo pojedyńczo nie da rady ich zrobić. jak bym nie podchodził, zawsze łapię agro od dwóch garnków szybka egzekucja i można było jechać windą Edytowane 14 kwietnia 2016 przez ragus Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 pro tip: łuk w dłoń i 99 strzałek. Można tak czasem wywabić typków, ewentualnie przycampić. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 ja ich zabiłem z łuku raz za drugim i trzecim razem tylko wywabiałem bo dużo strzał potrzeba. No ale łuk to podstawa. W DS 1 bez łuku w kanałach by mnie te wielkookie potwory zaciukały tutaj pewnie też się pojawią i bez łuku sobie nie wyobrażam z nimi potyczki Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 uchigatana dual wield + rollowanie polecam taki styl zycia 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 ja ich zabiłem z łuku raz za drugim i trzecim razem tylko wywabiałem bo dużo strzał potrzeba. No ale łuk to podstawa. W DS 1 bez łuku w kanałach by mnie te wielkookie potwory zaciukały tutaj pewnie też się pojawią i bez łuku sobie nie wyobrażam z nimi potyczki małe oczka przecież mają Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 uchigatana dual wield + rollowanie polecam taki styl zycia Jakie statsy do tego polecasz? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 9 boss ubił mojego herosa. Droga do niego kosztowała dwa wychylenia flaszki - zacząłem zatem walkę z 8 estusami. Po ogarnięciu co i jak, zostało mu HP na dwa hity a mi nawet ani jednej kropelki w manierce. Padłem. Powstanę! Taka to jest gra Cytuj
Popi 92 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Około 8 h za mną i tylko jedna śmierć na drzewcu. Póki co gra jest prostsza niż Bloodborne, nie mówiąc o Dark Souls 2. Z takich kosmetycznych zmian to podoba mi się, że zaimplementowali dźwięk z odkrywania lokacji w momencie, gdy rozpalamy ognisko. Za to nie podoba mi się dźwięk ze zdobywania dusz przeciwników. Jakoś taki mało wyrazisty. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 uchigatana dual wield + rollowanie polecam taki styl zycia Jakie statsy do tego polecasz? mi najwygodniej gra sie majac duzo punktow zainwestowanych w dexterity oraz endurance. strength oraz vitality podnosze powiedzmy co 3 lvl. czyli staram sie uzywac tego rozwiazania, co w bloodbornie, bo tam sprawdzilo sie pieknie Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Daj 14 Str żeby Grass Crest Shielda nosić. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Ten lodowy miecz z undead settlement spoko? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi