teddy 6 861 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) Rayos, , na początku strefy przy tym ognisku z grubą baba idziesz w prawo i za mostkiem przed stajnia w prawo do ukrytej sciezki. Tam przelazisz po dachach i na dole będzie lazil ten mob z piłą, zamiast atakować wlazisz mu do klatki na plecach Edytowane 14 kwietnia 2016 przez teddy Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Jesli robi sie build pod sile i tylko fizyczny atak to STR Gem bedzie najlepszy. Sharp do Dex. Jesli ktos idzie w np w ogien z INT/FTH to wtedy scaling z np Chaos Gemu bedzie duzo lepszy itd itd, wszystko zalezy od planu i statsow. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Panowie, gdzie szukać większe odłamki? Póki co znalazłem tylko jeden. Jestem w Cathedral of the deep. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Wszedzie jest ich pelno w dalszym etapie gry. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Rayos, , na początku strefy przy tym ognisku z grubą baba idziesz w prawo i za mostkiem przed stajnia w prawo do ukrytej sciezki. Tam przelazisz po dachach i na dole będzie lazil ten mob z piłą, zamiast atakować wlazisz mu do klatki na plecach obama, to będę próbował, ale póki co bez powodzenia bo mnie słyszy jak sięskradam Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) Wszedzie jest ich pelno w dalszym etapie gry. Tak przypuszczałem. Szkoda, że nie na aktualnym etapie, na którym jestem, ale cóż. Póki co wielkiego problemu z przeciwnikami nie ma. Edytowane 14 kwietnia 2016 przez Bigby Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) chyba robie cos nie tak, bo juz nawet obczailem na necie, i ten mobek nie atakuje nikogo, a mnie tak dobra, pokusiłem sie o poczytanie. po zabiciu drzewa nie da się dostać na tym etapie gry do tego covenantu w wspomniany przez teddyego sposob daaamn Edytowane 14 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Raw Astora straight sword +3 zrobilem po pierwszym bossie i ide narazie jak przecinak. Podobno pozniej mozna zdobyc moja ulubiona bron, black knight halberd, nie moge sie doczekac. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 (edytowane) Pomagam przy ostrym skurczybyku Dragonslayer Armour Hosty padaja jak muchy. Jeszcze trafilem do pary z gosciem z ktorym mialem wojny w BB. Karva tysiace graczy, a tu znowu sie spotkalismy tym razem w jednej druzynie. Lolz I znalazlem Rapier ktory idealnie jak Black Blade pasuje pod moje statsy i mi sie za(pipi)iscie podoba, ze az mi stanol. Caly czarny tez i tylko zimny lod jest poswiata. Ha haa i tez mam na +4 z twinklow juz Irithyll Rapier Edytowane 15 kwietnia 2016 przez Jerome Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Czy pan cebula pojawia się jeszcze później bo obecnie pomógł mi w walce z ognistym demonem? Znalazłem przedmiot do cofnięcia infuzji. Ja mam katanke w którą wsadziłem gem ognia i pytanie jak usunę infuzje tracę gem? Jak dostać się do dupy siedzącej w więzieniu przed wieżą? Cytuj
Jeez_PS 834 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Jak dostać się do dupy siedzącej w więzieniu przed wieżą? Ja skoczyłem w szczelina na lewo od wejścia do uwięzionej dziewicy, za tym kolesiem co ją uwięził. Ledwo co przeżyłem ale poszło. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 (edytowane) Ale Wy mówicie o tej w Undead Settlement? Bo jak o mieście nieumarłych to jest klucz do kupienia w kapliczce zjednoczenia i musicie poszukać wejścia do piwnic ze szczurami (tuż przed mostem po prawej stronie jest drabina) Edytowane 15 kwietnia 2016 przez easye 1 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Musze sie pochwalic, bo moja postac wyglada tak jak bym sobie wymazyl Co do broni to Black Blade +8 i Darkmonn Longbow +2 Jak ocenicie? Żerom, chciałem napisać, że wyglądasz jak Żerom, a potem zobaczyłem że jesteś Żeromem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Człowiek człowiekowi wilkiem, ale żerom żerom żerom Cytuj
ornit 2 938 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Zabiłem papieża . Póki co to najprostszy boss w tej grze. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 prochy ziomeczków oddawać tej babie w kapliczce? nowe itemki się pojawiają ale coś poza tym? Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Nie wiem czy isc do Farron's Keep czy do Cathedral of the Deep Nie znalazlem jeszcze ani jednej sciany iluzji. Jakos nie umiem wychwycic gdzie one moglyby byc. Ktos zabil te wielkie kraby w Road of Sacrifice? Raz ze zadaje im nikly dmg to jeszcze uciekaja pod ziemie w polowie walki. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Ale Wy nie mówicie o tej w Undead Settlement? Bo jak o mieście nieumarłych to jest klucz do kupienia w kapliczce zjednoczenia i musicie poszukać wejścia do piwnic ze szczurami (tuż przed mostem po prawej stronie jest drabina) Dzięki wiedziałem że te drzwi gdzie szczury musiały być ważne. Zapomniałem spojrzeć u babki na nowy asortyment @jeez z tego co mówił ten koleś to on ją broni a nie więzi 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Nie wiem czy isc do Farron's Keep czy do Cathedral of the Deep Ja poszedłem najpierw do cathedral. Z tego co pamiętam to po ubiciu bossa dostaje się item dzięki któremu będzie można iść dalej (kilka lokacji po Farron's Keep jest "ściana", którą możemy przejść dopiero gdy mamy właśnie owy itemek z bossa). Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Nie wiem czy isc do Farron's Keep czy do Cathedral of the Deep Nie znalazlem jeszcze ani jednej sciany iluzji. Jakos nie umiem wychwycic gdzie one moglyby byc. Ktos zabil te wielkie kraby w Road of Sacrifice? Raz ze zadaje im nikly dmg to jeszcze uciekaja pod ziemie w polowie walki. farrons keep jest moim zdaniem latwiejsze Cytuj
ornit 2 938 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Nie wiem czy isc do Farron's Keep czy do Cathedral of the Deep Nie znalazlem jeszcze ani jednej sciany iluzji. Jakos nie umiem wychwycic gdzie one moglyby byc. Ktos zabil te wielkie kraby w Road of Sacrifice? Raz ze zadaje im nikly dmg to jeszcze uciekaja pod ziemie w polowie walki. Na jakim levelu masz broń? Na tym etapie powinienes mieć już chyba +3 i te kraby nie powinny sprawiać problemu. Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Mam Sharp Uchi+3. Zadaje im z 80dmg za ciosem czy cos. Latwo unikac ich atakow tylko ze mi uciekaja w polowie. Latam do tego z Grass Crest Shieldem Cytuj
Jeez_PS 834 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Kojarzycie gdzie mogę znaleść/kupić catalyst do castowania np. "magic weapon"? @blantman no tak "broni", warto ją uwolnić jak się idzie w czarowanie Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Jest jakis kupiec w rodzaju Gavlana z dwójki, któremu można opychać chłam? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Opublikowano 15 kwietnia 2016 (edytowane) Każdemu npc chyba możesz opychac chłam, a na pewno starej babce przy Andre kowalu Edytowane 15 kwietnia 2016 przez Rayos 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi