Rayos 3 170 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 znowu mi zbugowalo gre... chcialem kogos najechac, po uzyciu itemka komunikat, ze bede najezdzac i tyle. Nic wiecej sie nie dzieje, nie moge przestac "nawiedzac", a jak chce sie teleportowac bonfirem, to niekonczonczy sie loading... eh Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 jerome jakie masz staty? jaki dmg itd? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Panowie to jest MOJA kolumna! PS Jerome, możesz wziąć tą z prawej strony. Lewa jest już zajęta. edit: Przypomniały mi się czasy DkS1. Jeszcze mi tylko hornet ringa brakuje Edytowane 17 kwietnia 2016 przez ornit Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Druga połowa pod względem bossów dużo lepiej wypada. Walka z : z Nameless Kingiem daje radę, jeden z trudniejszych bossów w serii, najtrudniejszy w tej części - szkoda, że opcjonalny, pewnie sporo osób pominie. Cała dodatkowa lokacja na duży plus. On jest gdzieś już pod koniec? Da sie go przegapić w ten sposób, że coś sie zrobi i już sie do niego nie trafi? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Chłopaki szybkie pytanie do tych co już katakumby mają za sobą. Gdzie jest Horace ? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Chłopaki szybkie pytanie do tych co już katakumby mają za sobą. Gdzie jest Horace ? Jak przebiegales przez most linowy: to mozesz go rozwalic (zrzucajac tez od razu kosciotrupy w przepasc ), a pozniej po nim zejsc do alternatywnych 2 lokacji ! Edytowane 17 kwietnia 2016 przez easye Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Druga połowa pod względem bossów dużo lepiej wypada. Walka z : z Nameless Kingiem daje radę, jeden z trudniejszych bossów w serii, najtrudniejszy w tej części - szkoda, że opcjonalny, pewnie sporo osób pominie. Cała dodatkowa lokacja na duży plus. On jest gdzieś już pod koniec? Da sie go przegapić w ten sposób, że coś sie zrobi i już sie do niego nie trafi? Nie da się. Można tam wrócić. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Chłopaki szybkie pytanie do tych co już katakumby mają za sobą. Gdzie jest Horace ? Jak przebiegales przez most linowy: to mozesz go rozwalic (zrzucajac tez od razu kosciotrupy w przepasc ), a pozniej po nim zejsc do alternatywnych 2 lokacji ! Jedną znam, a możesz napisać jaką jeszcze znajdę oprócz Smouldering Lake ? Edytowane 17 kwietnia 2016 przez Bigby Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 aha tam myślałem że go w katakumbach zgubiłem To teraz pytanie pomocnicze . Poszedłem tam gdzie mówisz easye i jak rozwalić tego skurczybyka co mnie napieprza wielkimi strzałami ? czy można go jakoś obejść? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 jerome jakie masz staty? jaki dmg itd? Na ten moment takie. Kilka broni lacznie z lapka pyro (chociaz jeszcze nie uzywam) nas +10. Glowna bron Sharp Black Blade+10 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 @FanekNie, nie ma odgórnych obostrzeń - po prostu trzeba tam trafić, po pokonaniu innego opcjonalnego bossa i zabraniu pewnego itemu.@BlantmanJest w dodatkowej lokacji, do której dostajesz się z katakumb. 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Ja unikalem jego strzal - biegnij najpierw w prawo i trzymaj sie sciany. Poza tym pomaga szybko rozwalic: weza Chłopaki szybkie pytanie do tych co już katakumby mają za sobą. Gdzie jest Horace ? Jak przebiegales przez most linowy: to mozesz go rozwalic (zrzucajac tez od razu kosciotrupy w przepasc ), a pozniej po nim zejsc do alternatywnych 2 lokacji ! Jedną znam, a możesz napisać jaką jeszcze znajdę oprócz Smouldering Lake ? Tak - w sumie chodzilo mi tez o te podziemia, do ktorych mozna trafic zaraz przed walka badz: biegnac w prawo (gdzies tak mniej wiecej po srodku), jak bedzie do Ciebie strzelal olbrzym zrobi dziure w ziemi i zapadniesz sie do labiryntow Edytowane 17 kwietnia 2016 przez easye Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Wpadl trofik tym razem za ilosc estusow. Czyli z tego wynika, ze 15 estusow na +10 to max Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Ogólnie już tę lokację zwiedziłem i chyba zabrałem wszystko co się dało. Przy okazji stoczyłem walkę z bossem (Old Demon King) i wielkim robalem Myślałem, że coś się jeszcze ukryło. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Trafiłem do Irithyll dungeon gram sobie w słuchaweczkach, jak mi coś zawyło nagle to myślałem że się zesr.am, wybrałem jednak dalsze zwiedzanie wcześniejszej lokacji. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Zblizasz sie do siedziby Cursed Clan Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Jerome - 101lvl to już na NG+ grasz tak? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Gdzie mozna wyfarmic jezyk dla Rosali - chcialbym pare statystyk w postaci zmienic xD Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Jerome - 101lvl to już na NG+ grasz tak? Zgadza sie Gdzie mozna wyfarmic jezyk dla Rosali - chcialbym pare statystyk w postaci zmienic xD Najezdzac graczy. Mozesz pofarmic tez na Darkwraithach blisko bossa Abyss Watchers 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Ja pozwiedzałem dokładnie (mam nadzieję) katedrę głębi, poumierałem parę razy, przeszkodziłem grubaskom w biesiadowaniu i zabiłem papieża. ponad 13h, na liczniku, troche jeszcze sie bawiłem w najeżdzanie i w końcu udało mi się trafić na 2 graczy co nie korzystali z pomocy a nawet jednego zabiłem, co miał sunbrosa przyzwanego! W sumie się zdziwiłem, że jako sunbros dostawałem żar i medal za pokonanie hosta, myślałem, że się je dostaje tylko za jolly cooperation. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Dobra a jak ide na sile - bron jednoreczna, ciezka zbroje i tarcze, a chce zwiekszyc zielony pasek, to jest sens bym poza wytrzymaloscia pakowal w zrecznosc ? EDIT: nie ma przy moim mieczu - dzieki Kazub. Edytowane 17 kwietnia 2016 przez easye Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 884 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 kwietnia 2016 Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj: Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperację i pomaganie innym graczom w covenancie sunbro. Fajny build pod utrzymywanie się na nogach. Leczenie overtime, spora żywotność sprawia, że walki są komicznie łatwe, o dziwo solo też daje radę. Wprawdzie cuda wolno się castuje ale można się mocno przed walką dopakować, szczególnie buff na broń to prawdziwy niszczator mózgu. Miła aparycja i życzliwość nie powinna jednak zwieść nikogo, gdy pojawiają się grzesznicy, Jezus pokazuje im ich miejsce w szeregu: 15 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Pytanko. Na bagnach u gory stoczylem pojedynek z jakims dziwnym kamiennym wielkim jegomosciem. Jest tam zawalone kamieniami przejscie. Cos tam trzeba zrobic? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) Nic, tylko wyzbierac co jest. easye nie zalapalem tego o co pytasz. Dokladniej jesli mozna ocb Pozwolcie, ze pochwale sie jeszcze jedna bronia ktora tez bede gral. Brakuje slaba dla niej do +5maxa, ale to pozniej Edytowane 17 kwietnia 2016 przez Jerome Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Opublikowano 17 kwietnia 2016 jerome czemu biegasz z takim duzym hollowing? daje to cos pozytywnego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi