Czezare 1 450 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Windą gdzie spotykasz Oniona w dół. Aaaaa!Dzieki! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 (edytowane) To co po katakumbach (nie mówię o opcjonalnej miejscówce ) NA moście jaka niespodzianka Pytania trzy mam dla tych co już tu doszli. Fabularne więc nie wchodzić jak ktoś nie przeszedł katakumb! Zabiłem horacego i gdzie jest anri ?Czy to że pomogłem siri jakoś później mi pomoże poza przyzwaniem jej jakbym chciał przy bosie?Czy wysyłając mojego złodzieja na plądrowanie on zginie? BTW. Walcze sobie na moście z kolesiami co mój świat najeżdżają . Schylam się i ukłon. Wypijam etusy aby walka była szybka. 2 razy zabijam 3 razy jestem zabijany ale to nic. Za 6 razem trafiam na cwela który nie zrozumiał po co ectusy wypijam ani się nie ukłonił a potem latał jak wariat po planszy . Ehhh ta dzisiejsza młodzież Edytowane 18 kwietnia 2016 przez blantman Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 (edytowane) Nie brakuje Ci czasem staminy ? Króciutki ten zielony pasek. Do tej pory specjalnie nie, ale jestem przy bossie w biblotece i jest to chyba najtrudniejszy boss do tej pory, wesoło z nim będzie Dochodze do 2 fazy i zostają mi 3-4 butelki, raz doszedłęm z 6 ale nieznałem jego ataków na początku. Mieliście z nim problemy? Blantman - quest z Horacym trzeba zrobić zdaje sie w odpowiedniej kolejności, spotykasz ją w mroznej lokacji, najpierw trzeba ubić Horacego czyli iść nad jezioro, a dopiero pozniej do mroznej Inaczej to sie chyba spali, ja niestety spaliłem bo nigdzie jej już nie ma Edytowane 18 kwietnia 2016 przez Fanek 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Ja definitywnie zakończyłem przygodę z katedrą, pobuszowałem jeszcze po reszcie zalanego lasu.... Postanowiłem najechać kogoś, naturalnie gank squad, ale co ciekawe był jeszcze szalony jeden i chociaż tego zabiłem, bo w sumie było 4 vs 1 xD (licząc szalonego) Wkrótce po tym, mnie najechano. kulturalnie poczekałem na kolesia, ukłoniki, te sprawy, pełna kulturka. Jakiś mięczak był, bo dość mocno i szybko obrywał, ale jak z nim walczyłem do do walki dołączył kolejny fantom, akurat w momencie w którym wymierzałem ostatnie 2 ciosy w pierwszego. Tu już było trochę ciężej, tym bardziej, że wziął mnie z zaskoczenia podczas walki, ale też sobie poradziłem Trafiłem do mini ruin z kryształowym dużym jaszczurem, niestety jeszcze nie wiem jak się tam dostać...Ale najlepsze jest to, że po drugiej stronie czekał na mnie BLACK KNIGHT wspomnienia z pierwszej walki z takim jegomościem z DkS natychmiast poszybowały do głowy, nostalgia mocno <3 Szkoda, że nic mi nie dropnął No a po tym już wlazłem do bagien, czyli Farron Keep. Boże, jaka ta lokacja jest DUŻA i klimatyczna! Świetnie zaprojektowana, idzie się zgubić. Tak powinno wyglądać blighttown w DkS ^_^ Pozwiedzałem sporo, zgasiłem dwa ogniska, raz umarłem na tym wielgachnym drzewcu i odparłem jeszcze jednego fantoma i jednego NPC fantoma. To były udane łowy i udana gra, jutro wracam zwiedzać dalej Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 wspomnienia z pierwszej walki z takim jegomościem z DkS natychmiast poszybowały do głowy, nostalgia mocno <3 Szkoda, że nic mi nie dropnął A dropi dropi - cały swój set, włącznie z mieczem i tarczą, które dzierży - ja go męczyłem tak długo, aż zebrałem cały zestaw Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Czyli on się respi normalnie? LABOGA, JUTRO GO CISNE :exact: powiedz mi jeszcze tylko, że ten armor ma w miarę dobre statsy Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Ma dobry stosunek wagi do statow Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 (edytowane) Dokładnie tak, jak Teddy napisał. Jutro wrzucę montaż z kilku starć z tym gnojkiem i z dropem Spotkałem także Srebrnego Rycerza, ale ten się nie respi niestety no i tylko rękawiczki dostałem - pewnie będzie ich później więcej, w sumie już jest, bo w tym samym pomieszczeniu stoi łucznik, którego za ch.. nie sięgnę. W każdym razie przypomniały mi się czasy z Dark Souls, kiedy biegałem w ich secie, bo jeszcze nie mogłem ubrać czarnego Edytowane 18 kwietnia 2016 przez WrednyPL Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia 2016 Dzisiaj postanowiłem sobie odpocząć od NG+ i naszła mnie ochota na uprzykrzanie życia invader'om, zaprosiłem więc do zabawy Ukya i stworzyliśmy FPE GANK SQUAD (potem dołączyli Hendrix i Kazub), miało być chwile PvP i powrót do NG+ a sporą porcję dnia spędziliśmy na masakrowaniu invader'ow którzy ciągle wracali po wincyj. W efekcie miałem chyba jedno z przyjemniejszych i zdecydowanie najbardziej bekowe doświadczenie online w Soulsach, robiliśmy totalny pogrom walcząc 2vs2, 3vs3, 4vs3 czy nawet 4vs1 BEZ HONORU KISZĄC SIĘ Z BEKI NA PARTY, montaż pewnie tego nie odda nawet w połowie, bo ma być w miarę krótki, ale było bardzo szampańsko... najbardziej jednak kisłem jak wpadłem na pomysł żeby przyzwali mnie jako Invadera do świata Ukya po czym zasadziłem kilka konkretnych dźgnięć w plecy xD Było sporo potyczek więc na szybko skleiłem montaż z kilkunastu (zdrady jako invader zaczynają się od 3 minuty): A w spoilerze pierwsze kroki Gank Sqadu jak jeszcze byłem tylko ja i Ukyo: 12 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Bansai za(pipi)isty montaż. Muzyka również dopasowana elegancko. Rozpierduche robiliscie ładną. Pięknie to się ogląda. No i stanie za kolumną też było Kurcze a ja do sob. mam przymusową przerwe od grania a jestem dopiero na bagnach Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 pytanie o drogę: Anor Londo czy Lochy Irithyll? lvl 53. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Wybrałbym Lochy Irithyll bo łatwiejsza lokacja, w Anor Londo pozniej będziesz miał wyższy lvl 1 1 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Ale wam to wszystko szybko idzie, po 7h doszedłem dopiero do drugiego bossa Vordt of the Boreal Valley Za to większość zwykłych przeciwników mam rozpracowanych a okoliczny teren całkiem ładnie pozwiedzany; tylko zakuci w zbroję rycerze z tarczami, zwłaszcza ten z mieczem, bywają nie do podejścia. Przy tym mini bossie na początku, golasie z kataną, zginąłem do tej pory najwięcej bo z 30 razy. W końcu za podejściem na drugi dzień, po przymusowej przerwie na weekendowe picie, padł za pierwszym razem co postanowiłem nawet uwiecznić dla potomności. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Mam pytanie. Na początku gry spotykamy gościa w celi która jest zamknięta kluczem, daje nam pierścien który trzeba przekazać jakiejś babce, gdzie ona się dokładnie znajduje? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 (edytowane) Mam pytanie. Na początku gry spotykamy gościa w celi która jest zamknięta kluczem, daje nam pierścien który trzeba przekazać jakiejś babce, gdzie ona się dokładnie znajduje? Dokładnie tam, gdzie koleś Ci mówił, czyli w wiosce pod murami zamku, czyli w wiosce nieumarłych. Lorettę znajdziesz zaraz przy pierwszym ognisku... A dokładniej, jej kość... Bidulka nie żyje już. Pokaż kość złodziejowi, będzie czekał w firelink. EDIT (pipi)A KTO ZMIENIŁ LORE na srol XDDD Edytowane 19 kwietnia 2016 przez Rayos 1 Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 http://www.giantbomb.com/profile/ltsquigs/blog/dark-souls-3-breaking-the-tank/113034/ No to From nie popisało się w tym temacie. A chciałem tanka zrobić sobie Widać tego efekty w pvp gdzie praktycznie każda broń stunuje na taką samą ilość hitów, niezależnie od tego jaki armor nosimy. Na reddicie ktoś to dobrze podsumował, że wygląda jakby From włączyło poise tylko w momencie ataku a w defensywnie jest wyłączone. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 @WrednyPLTy się ciesz, że się nie respawnuje! Jak będziesz chciał platynę to delikatnie ich znienawidzisz - gwarantuję (a Ukyo i Bansai potwierdzą). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 780 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia 2016 xd Kirk fanclub skur wensyny 12 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 poratuje ktos crystal sage rapier? ja jego dusze na co innego wymienilem a teraz do farmy covenantow by sie przydal Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 To z duszy crystal sage? moge Ci oddać dusze, nie ma problemu. Tylko nie wiem jak to zrobić Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 dusze wymieniasz na bron albo spella u typa w swiatyni co siedzi na tronie, ja wymienilem swoja na spella. trzeba w grze sie spotkac i z tego co wiem rzucasz na ziemie ;p ale moze ktos potwierdzi Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 wiem jak wymieniać, tylko właśnie nie wiem jak Ci to oddać Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Wyrzucasz na ziemie bron, drug ja podnosi i tyle. Cytuj
YETI 10 997 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 (edytowane) Tylko problem jest taki, że gracie na dwóch różnych konsolach Edytowane 19 kwietnia 2016 przez YETI Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 To ktos gra na xboxie w dark souls? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi