Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Przed każdym bossem jak się człowiek ustawi to z 1/4 jak nie więcej to summony do świata gdzie host nawet nie próbował samemu podejść do walki.
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l To czekajcie aż mi konto włącza bo ja tam zabijam!! I nie siostra tylko to są bracia Ten co bierze go od tyłu to brat????!!! AAAA to wiele tłumaczy Mamy ten sam kaptur...
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l O jak dziś jebłem śmiechem: (końcówka gry) Czytając ten temat, obiło mi się już gdzieś stwierdzenie o trudnym bossie pt: "Nameless King". Gram sobie w lokacji Szczyt Arcysmoków. i pojawia się animacja...aha kolejny boss. OMG to jakiś Król Burz. To tak przetłumaczyli na PL "Nameless King"? Walczę jak szalony, flaski ubywają, uderzam w głowę tego potwora, po łapach. Walka trwa w najlepsze. Mi zostaje 1 flaska - jemu około 2 cm życia. Myślę sobie: "No walka jest wymagająca, ale co Ci kolesie na PSX piszą, że aż tak ciężko. Pierwsze podejście i prawie go mam". Ryzykuję - używam ostatnie leczenie. Zabijam go!! W głowie już radość "HA! jestem pro!"......To tylko I FAZA
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Farmienie covenantu darkmoon, ja (pipi)e, ponad 400 item discovery ale i tak idzie jak krew z nosa
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Sobies wyrobisz sobie potem takie dziary po tej walce że każdy kolejny boss to będzie dla ciebie pierd
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Eh... musze coś napisać. jest ciężko 59 lvl , prawie 27h na liczniku... i chyba ze 4 lokacje napoczęte i niedokończone bo cały czas mam ochotę iść dalej. Jest pięknie. Edytowane 21 kwietnia 20169 l przez Plamek
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Nie lepiej każda obadac w 100 procentach? Dlatego pózniej bedzie jeszcze trudniej imo z takim stylem przechodzenia
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l drzewko za 1 razem obczailem ruchy itp ofcourse dead, za drugim juz go klepie patrze zostalo mu doslownie 1mm na pasku zycia, mysle no nie teraz to wystarczy ze w niego pierdne i zdechnie a on wtedy na mnie usiadł no ale za 3 razem już izi pizi. te EMOCJE i przede wszystkim te CHÓRY (skojarzenie z 2001 odyseja kosmiczna na początku) miazgaaaa.. no i 2 duszyczki do pieca wrzucone. ide pomału bo czasu na granie mało ale jaki to jest sztosik ojejusiu Edytowane 22 kwietnia 20169 l przez kermit
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Jak sie masteruje convenanty? Gdzie moge sprawdzic na jakim etapie jestem i jaki jest cel?
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l @sajmon34 - http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Covenants Edytowane 22 kwietnia 20169 l przez messer88
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l No estoc to chyba obecnie król pośród serów. Ciekawe czy będzie nerf. Wczoraj miałem ciekawą walkę z sorcem, myślałem, że magia jest katastrofalna, ale koleś dawał radę, fajne komba sadził za jakieś 95% mojego hp.
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Dzięki messer88 Jestem po pokonaniu bossa w Katedrze Głębin i wiadomo są tam 2 olbrzymy i 2 dźwignie gdzie można je odgrodzić. Pytanie jak się pozbyć tych olbrzymów? Gdy dołączam do kogoś aby pomóc mu w ubiciu bossa to u przywołującego ich nie ma. Coś opuściłem ?
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l O kurde a o tym nawet nie pomyślałem, tymi podnoszonymi akweduktami pewnie dałoby sie ich zamknać " w klatkach" tylko czemu miałoby też to służyć Ubiłem ich po prostu
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Ja jednego zabiłem z łuku (ten który nas atakował jak biegaliśmy po górze) i byłem przerażony jak zlazłem na dół i drugiego zobaczyłem okazało się, że był bardzo prosty, także na spokojnie je zabij Z tego co widziałem, to dopiero zaczynają atakować jak jesteś bardzo blisko, więc możesz bez problemu zabić pojedynczo. Uważaj tylko na gluty pływające w szambie tego drugiego. Edytowane 22 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Normalnie sie z tym pierwszym napierdalałem na górze, (pipi)ał mnie pięściami a ja (pipi) (pipi) rol rol i ciach ciach i dead dead. I win win.
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l No estoc to chyba obecnie król pośród serów. Ciekawe czy będzie nerf. Wczoraj miałem ciekawą walkę z sorcem, myślałem, że magia jest katastrofalna, ale koleś dawał radę, fajne komba sadził za jakieś 95% mojego hp. Zabiorą Estoca to mam jeszcze Irithyll Rapier, Hollowslayer Greatsword, Wolf Knight's Greatsword, Chaos Blade, Washing Pole, Dark Blade, Dark Drift, Onikiri and Ubadachi, Storm Curved Sword i Old Wolf Curved Sword. Wszystkie dają w(pipi).
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l Bardziej mi chodzilo o nerf nie samego estoca tylko np. podbicie poisa, moze skonczyloby sie spamowanie r1
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l I zaczelo Ninja Rollowanie w Havelach... Jak nie urok to (pipi)zka Spam R1 przynajmniej mozna parowac.