Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

Przed każdym bossem jak się człowiek ustawi to z 1/4 jak nie więcej to summony do świata gdzie host nawet nie próbował samemu podejść do walki. 

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 440,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

To czekajcie aż mi konto włącza bo ja tam zabijam!!

I nie siostra tylko to są bracia

Ten co

bierze go od tyłu to brat????!!!

AAAA to wiele tłumaczy :Coolface:

Mamy ten sam kaptur... :Coolface:

Opublikowano

O jak dziś jebłem śmiechem: (końcówka gry)

Czytając ten temat, obiło mi się już gdzieś stwierdzenie o trudnym bossie pt: "Nameless King". Gram sobie w lokacji Szczyt Arcysmoków. i pojawia się animacja...aha kolejny boss. OMG to jakiś Król Burz. To tak przetłumaczyli na PL "Nameless King"? Walczę jak szalony, flaski ubywają, uderzam w głowę tego potwora, po łapach. Walka trwa w najlepsze. Mi zostaje 1 flaska - jemu około 2 cm życia. Myślę sobie: "No walka jest wymagająca, ale co Ci kolesie na PSX piszą, że aż tak ciężko. Pierwsze podejście i prawie go mam". Ryzykuję - używam ostatnie leczenie. Zabijam go!! W głowie już radość "HA! jestem pro!"
.
..
...
To tylko I FAZA

:dafuq:  :dafuq:  :dafuq: 

Opublikowano

Farmienie covenantu darkmoon, ja (pipi)e, ponad 400 item discovery ale i tak idzie jak krew z nosa

Opublikowano

Eh... musze coś napisać.

jest ciężko  :dog: 

59 lvl , prawie 27h na liczniku... i chyba ze 4 lokacje napoczęte i niedokończone bo cały czas mam ochotę iść dalej. Jest pięknie.

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Nie lepiej każda obadac w 100 procentach? Dlatego pózniej bedzie jeszcze trudniej imo z takim stylem przechodzenia :)

Opublikowano

drzewko

za 1 razem obczailem ruchy itp ofcourse dead, za drugim juz go klepie patrze zostalo mu doslownie 1mm na pasku zycia, mysle no nie teraz to wystarczy ze w niego pierdne i zdechnie a on wtedy na mnie usiadł :/ no ale za 3 razem już izi pizi. te EMOCJE i przede wszystkim te CHÓRY (skojarzenie z 2001 odyseja kosmiczna na początku) miazgaaaa..  no i 2 duszyczki do pieca wrzucone.

ide pomału bo czasu na granie mało ale jaki to jest sztosik ojejusiu

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Jak sie masteruje convenanty? Gdzie moge sprawdzic na jakim etapie jestem i jaki jest cel?

Opublikowano

najgłupsza rzecz jaka widziałem xD

:dynia: :dynia: :dynia: 

to wspaniałe community :banderas: 

Opublikowano

Ładny filmik! Estoc jest przegięty! Sam używam w PvP :P

Opublikowano

No estoc to chyba obecnie król pośród serów. Ciekawe czy będzie nerf. Wczoraj miałem ciekawą walkę z sorcem, myślałem, że magia jest katastrofalna, ale koleś dawał radę, fajne komba sadził za jakieś 95% mojego hp.

Opublikowano

Dzięki messer88

Jestem po pokonaniu bossa w Katedrze Głębin i wiadomo są tam 2 olbrzymy i 2 dźwignie gdzie można je odgrodzić. Pytanie jak się pozbyć tych olbrzymów? Gdy dołączam do kogoś aby pomóc mu w ubiciu bossa to u przywołującego ich nie ma. Coś opuściłem ?

Opublikowano

Normalnie je ubij, bardzo proste sa

Opublikowano

O kurde a o tym nawet nie pomyślałem, tymi podnoszonymi akweduktami pewnie dałoby sie ich zamknać " w klatkach" tylko czemu miałoby też to służyć :)

Ubiłem ich po prostu

Opublikowano

Ja jednego zabiłem z łuku (ten który nas atakował jak biegaliśmy po górze) i byłem przerażony jak zlazłem na dół i drugiego zobaczyłem :P okazało się, że był bardzo prosty, także na spokojnie je zabij :) Z tego co widziałem, to dopiero zaczynają atakować jak jesteś bardzo blisko, więc możesz bez problemu zabić pojedynczo. Uważaj tylko na gluty pływające w szambie tego drugiego.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Normalnie sie z tym pierwszym napierdalałem na górze, (pipi)ał mnie pięściami a ja (pipi) (pipi) rol rol i ciach ciach i dead dead. I win win.

Opublikowano

No estoc to chyba obecnie król pośród serów. Ciekawe czy będzie nerf. Wczoraj miałem ciekawą walkę z sorcem, myślałem, że magia jest katastrofalna, ale koleś dawał radę, fajne komba sadził za jakieś 95% mojego hp.

Zabiorą Estoca to mam jeszcze Irithyll Rapier, Hollowslayer Greatsword, Wolf Knight's Greatsword, Chaos Blade, Washing Pole, Dark Blade, Dark Drift, Onikiri and Ubadachi, Storm Curved Sword i Old Wolf Curved Sword.

Wszystkie dają w(pipi).

Opublikowano

Bardziej mi chodzilo o nerf nie samego estoca tylko np. podbicie poisa, moze skonczyloby sie spamowanie r1

Opublikowano

I zaczelo Ninja Rollowanie w Havelach... Jak nie urok to (pipi)zka Spam R1 przynajmniej mozna parowac.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

13002368_1111874308874407_63073160310649

:fsg::banderas::obama:

Godne zwienczenie serii.