D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 co za różnica co to skoro już jest martwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Pontiff to biskup ku,rwa ile można mówić xd Pontiff is a title equivalent to Pope. http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Pontiff+Sulyvahn W sumie wg wiki Pontiff(ex) w Nowym Testamencie oznaczał biskupa, ale oznaczał również papieża gdzieś od, do XV wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Proponuję na niego mówić Stefan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Stulejman. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jakie tłumaczenie? Pontiff? Przecież tak jest po angielsku :facepalmz: mówię ogólnie o jakichkolwiek polskich nazwach jakie tu widze swoją drogą Bansai na chwile zmienił na polską wersję i czytał różne kwiatki na party, takie to wszystko karkołomne i dziwaczne że głowa mała a w niektórych opisach przedmiotów to w ogole polskie tłumaczenie jest tak zwalone że zmienia kompletnie sens działania przedmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Czekamy na Vaatiego aż wyłapie, jak bardzo z(pipi)ane za to jest ang tłumaczenie, względem oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Co kto lubi, ja po ograniu trzech soulsow po ang nie mialem zbytnio problemu zeby sie przeniesc na pl wersje DkS3. Lokacje są dobrze przetłumaczone, nie miałem też problemu ze zrozumieniem opisu przedmiotów, statystyk, dialogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Pontiff to biskup ku,rwa ile można mówić xd Pontiff is a title equivalent to Pope. http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Pontiff+Sulyvahn W sumie wg wiki Pontiff(ex) w Nowym Testamencie oznaczał biskupa, ale oznaczał również papieża gdzieś od, do XV wieku. The word "pontiff", though now most often used in relation to a Pope, technically refers to any bishop także możemy się przerzucać ;d Stulejman. i tak jest poprawnie Edytowane 26 kwietnia 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 yano to jest pewnie jeden z tych, co zawsze uważa zeby go copsy nie bustneły jak drajweruje na hajłeju używa ktoś jeszcze fugsa poza mną? w patchu 1.04 najwyraźniej ostro go znerfili, bo chodzę i się dziwię, czemu te potworki mają tyle hp trzeba się przerzucić na dragonslayer swordspear. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 nie miałem też problemu ze zrozumieniem opisu przedmiotów, to przeczytaj sobie co "robi" po polsku flynn's ring o ile go znalazłeś bo tak naprawde to on zwiększa obrażenia tym bardziej im mniej ma sie obciążenia, a po polsku od(pipi)ali jakiś szajs że niby zwiększa obrażenia i zmniejsza obciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Wszystko gra z moim kontem panowie. Jednak zresetowac haslo bede mogl dopiero 3.05 po 14:15. Teraz zmienili mi maila i musze czekac do 3 maja. Czemu? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Pewnie ktoś od nich został za(pipi)any przez Cursed Clan i osławionego Mistrza Mroku Jerome'a. Teraz cierp ciało coś chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Ciesze sie, ze mi konto nie przepadlo Poczekam. Zapewne bede musial na nowo wypelniac dane itd. No i Jerome'a nie znaja - znaja DeathStalkerRai'a, a nazywaja na 4chan, wiki czy gdzie indziej Master Rai, Edge Lord lub Stalker Edytowane 26 kwietnia 2016 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Pontiff to biskup ku,rwa ile można mówić xd Pontiff is a title equivalent to Pope. http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Pontiff+Sulyvahn W sumie wg wiki Pontiff(ex) w Nowym Testamencie oznaczał biskupa, ale oznaczał również papieża gdzieś od, do XV wieku. Przecież papież JEST biskupem. Edytowane 26 kwietnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Pajgi jak tam zlot papieży ? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 po ubiciu bossa w Anor Londo gdzie się kierować? jest tam jakieś przejście do kolejnej lokacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Wracaj do Boreal Valley i zejdź tam na dół do Irythyll Dungeon. Tylko najpierw zdejmij słuchawki/ścisz telewizor. Edytowane 26 kwietnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 po ubiciu bossa w Anor Londo gdzie się kierować? jest tam jakieś przejście do kolejnej lokacji? po jego zabiciu powinieneś mieć automatyczny teleport do pewnej lokacji i możliwość pogadania z NPC, nie było tak? jeśli nie to idź tak jak mowi rapipi Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 tylko rayos może mi pomóc, on gra w polską wersję. Po ubiciu bossa nic się nie wydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Pany gdzie mozna kupić jeszcze żar oprócz tej babki w kaplicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) tylko rayos może mi pomóc, on gra w polską wersję. Po ubiciu bossa nic się nie wydarzyło. Teleport jest tylko po ubiciu trzeciego Lorda - Aldricha lub Yhorma, zależy w jakiej kolejności odwiedza się lokacje. Jeśli jeszcze nie walczyłeś z drugim wymienionym, to idź do Irithyll Dungeon, a stamtąd dostaniesz się do Profaned Capital. Edytowane 26 kwietnia 2016 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Pomagaj w ubiciu bossów i dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Nom ale poki co to ja potrzebuje pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jestem po dwóch bossach, gram poltorej godziny. Mam szeroki miecz, opyla sie na to marnowac tytanity i go ulepszacz czy za chwile dostane cos lepszego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi