Skocz do zawartości

Transformers: Devestation

Featured Replies

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Platinum Games tworzy grę Transformers?     Jezu, niech jeszcze dadzą jakąś muzykę Stana Busha do tego         To teraz jeszcze prawdziwy sequel Fall of Cybertron od High Moon poproszę.

• https://www.youtube.com/watch?v=nBFnKMewqiQ

• Ok. Złożyłem preordera. Nie mogę się doczekać!   bonus: Głos dosyć udanie nasladujący Chrisa Lattę (RIP), legendarnego lektora, który podkładał pod min. Starscreama i Cobra Commandera w G.I.Joe

Opublikowano

Mogliby zrobić cos na wzór Dynasty Warriors. Z Gundamem wyszło.

Opublikowano

Kupuje na premiere, juz to że wzieli transformery z lat 80 jest wielkim plusem.

Opublikowano
:banderas:
Opublikowano

Platinum Games tworzy grę Transformers?

4007g6675.gif

Jezu, niech jeszcze dadzą jakąś muzykę Stana Busha do tego :banderas:

To teraz jeszcze prawdziwy sequel Fall of Cybertron od High Moon poproszę.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Nareszcie transformersy, w ktorych da sie odroznic od siebie poszczegolne roboty, a nie ta filmowa kupa :banderas:

Trzymam kciuki za dobra giere.

Opublikowano

Tak czytam informacje, które na chwilę obecną wyciekły, i jednak mam obawy. 5 grywalnych autobotów promowanych jako ficzer... trochę mało. Wygląda na to, że szykuje się budżetówka, porównywana wszędzie z The Legend of Korra.

Cóż, miejmy nadzieję, że nawet jeśli faktycznie będzie to niskobudżetowa produkcja, to jednak coś sobą będzie prezentować.

Opublikowano

Hmm,gorzej jak to będzie swego rodzaju starter pack, a całą resztę aren,postaci będzie trzeba kupić jako DLC. W końcu wydawcą jest Activision więc wcale bym się nie zdziwił :/

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Legend of Korra też wydał Activision. Tam od razu mieliśmy do czynienia z tanim brawlerem od PG, który na premierę kosztował 15$/15€. Przypuszczam, że tu będzie podobnie. Nie żeby od razu to grę przekreślało, ale chyba jednak rewelacji lepiej nie oczekiwać.

Opublikowano

Tutaj chcą 60$, ale gra wychodzi na 4 konsole cross-genowo co nie jest zbyt dobrym zwiastunem, ale w sumie to cel-shading więc nie no. 

Opublikowano

Plusy i minusy widzę. Wygląda fajnie, efektownie, wiernie serii, ale z drugiej strony zdaje się monotonne, plus tylko 5 grywalnych autobotów.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Im więcej wiadomo o tym tytule, tym bardziej się jaram. Wierze że bedzie udany tytuł.

Opublikowano

Niby fajnie, że PG i 80's, ale ideałem gry na licencji było Transformers: Fall of Cybertron na PS3/X360. Gdyby zrobili sequel na PS4/XO... ale nie, bo studio rozbito i zagoniono do portowania CoD-ów na stare konsole :(

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ok. Złożyłem preordera. Nie mogę się doczekać!

bonus:

Głos dosyć udanie nasladujący Chrisa Lattę (RIP), legendarnego lektora, który podkładał pod min. Starscreama i Cobra Commandera w G.I.Joe :D

Opublikowano

Nigdy nie oglądałem Transformerów, a przez to nigdy nie byłem ich fanem, ale ta graaaaa. Jezu słodki, cudo.