Skocz do zawartości

Transformers: Devestation

Featured Replies

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Platinum Games tworzy grę Transformers?     Jezu, niech jeszcze dadzą jakąś muzykę Stana Busha do tego         To teraz jeszcze prawdziwy sequel Fall of Cybertron od High Moon poproszę.

• https://www.youtube.com/watch?v=nBFnKMewqiQ

• Ok. Złożyłem preordera. Nie mogę się doczekać!   bonus: Głos dosyć udanie nasladujący Chrisa Lattę (RIP), legendarnego lektora, który podkładał pod min. Starscreama i Cobra Commandera w G.I.Joe

Opublikowano

Preorder opłacony, jaram się tym tytułem, klimat z g1 aż wylewa się z ekranu.

Opublikowano

Akurat z transformersów to przepadałem za komiksami z lat 80 i 90 i serialem animowanym, później juz nic nie dygał. Ani nowe serie, ani filmy nie robiły, ale ta gra to jest to.

Jakaś dobra oferta z pre orderem jest już u nas dostępna?

Opublikowano

Najnizsza ceny znalazlem na cdp.pl, wersja na past geny chyba 120zl, na ps4 180

Opublikowano

O to całkiem w pipkę, się weżmie.

Opublikowano

img-485685-1-my-little-pony-friendship-i

O (pipi)a! O takiej grze marzyłem od dziecka!

Opublikowano

Wyglada na to, ze to bedzie jeszcze lepsza gra niz sie spodziewalem.

Opublikowano

Będzie jakaś fabuła czy raczej naparzanie do przodu? Zastanawiam się czy to bardziej bayo w świecie transformersow czy jednak mgs rising z jakąś tam fabułą z w miare spoko przerywnikamo.

Opublikowano

Decepticony atakuja ziemie a Ty musisz je pokonac.

Opublikowano

Nie no doszukiwać się fabuły w transformersach xD

Opublikowano

Fabuła z kreskówek ;P (pipi)ać Baya, najgorsze transformery ever

Opublikowano

Wiadomo czym się będą różnić wersję na past-geny względem reszty?

Opublikowano

Pewnie rozdziałką i frejmrejtem duh

Opublikowano

mysle, że bedzie 60 na ps4/xo i 30 na ps360

Opublikowano

Vince DiCola, the composer of The Transformers: The Movie and Angry Birds Transformers, wrote original music for the game alongside Kenny Meriedeth.

...Bożenko...

Opublikowano

O spoko, ciekawe czy tez w klimatach z filmu, czy to juz nie przejdzie raczej w dzisiejszych czasach

Opublikowano

Szykuje się kolejny świetny slasher od Patynowych. Szkoda tylko, że nie istnieje w tej grze żadna zniszczalność otoczenia o co aż się prosi w przypadku Transformersów. 

Opublikowano

Obejrzałem trochę gameplayu (bo wiadomo, ludzie już grają) i jak na razie natknąłem się na następujące wady:

- Frank Welker...głosy podkładane jego postaciom wcale nie brzmią jak Megatron i Soundwave! Już Starscream brzmi bardziej jak (RIP) Latta niż Welker jak sam Welker! Soundwave byłby ok ale mówi IMO zbyt wolno i nie ma tego techno-pierdolnięcia :/ Megatron to już w ogóle tragedia.

- Seekers...Nie ma podziału na Ramjet/Dirge/Thrust. Są coneheady w jednym kolorze robiące za mięso armatnie...

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Pewnie rozdziałką i frejmrejtem duh

No nie "duh", bo framerate w przypadku slashera to istotna sprawa. Byłbym skłonny zaakceptować niższą rozdziałkę i gorszą grafikę, jeśli gra śmiga w 60fps, niczym MG Rising. Jeśli faktycznie mieliby zrobić blokadę 30fps, to nawet niska cena by mnie nie przekonała do zakupu. Stąd pytanie.
Opublikowano

DmC na PS3 chodziło w 30 klatkach i też dobrze się grało. Choć odpalając potem Revengeance...

Opublikowano

No to ładnie cdp wysyła dopiero 14/15 pazdziernika xD

Kara za cebulę.