Skocz do zawartości

Transformers: Devestation

Featured Replies

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Platinum Games tworzy grę Transformers?     Jezu, niech jeszcze dadzą jakąś muzykę Stana Busha do tego         To teraz jeszcze prawdziwy sequel Fall of Cybertron od High Moon poproszę.

• https://www.youtube.com/watch?v=nBFnKMewqiQ

• Ok. Złożyłem preordera. Nie mogę się doczekać!   bonus: Głos dosyć udanie nasladujący Chrisa Lattę (RIP), legendarnego lektora, który podkładał pod min. Starscreama i Cobra Commandera w G.I.Joe

Opublikowano

No właśnie nie. Dziwna sprawa, bo przecież dzisiaj była premiera.

Opublikowano

Nie wysłano w ogóle kopii do recenzji. 

Gra jest też w pudełku.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Są już dwie recki:

Destructoid - 8,5

Metro UK - 8/10

Na forach, ci co mają, piszą, że świetny slasher.

Opublikowano

Podobno daje to radę :D

Opublikowano

jako grywalne tak

W takim razie meeeeeeh. Mialem to kupic ale Autoboty sa smutne :/

Opublikowano

Sam jesteś smutny. To jedyna bajka, w której bardziej lubiłem tych dobrych

Opublikowano

No to ładnie cdp wysyła dopiero 14/15 pazdziernika xD

Kara za cebulę.

Jaką cebule? I ogolnie premiera chyba została przesunieta bo takie samo info dostalem z konsoleigry

Opublikowano

Właśnie dostałem maila, że cdp.pl wysłało grę.

Opublikowano

Wygląda na to, że Platynowi zrobią jeszcze dwie gry z Transformersami (Devastation rozpoczyna nowe uniwersu czy coś takiego). Będą chyba wychodzić co roku. Fajnie :)

Opublikowano

Jeszcze gry nie mam i juz się cieszę na siquele. Skąd to info?

Opublikowano

To tylko takie przypuszczenie po jakiejś notce prasowej Hasbro i Activision, nic potwierdzonego.

Opublikowano

Ja sie nie obraze, bo to najlepsza gra z Transformerami.

Opublikowano

Pograłem, przeszedłem pierwszy etap. Gra mi się podoba chociaż ciągle jedno i to samo to jednak dynamiczny system walki i klimat wyrabiają. Za to cut scenki to (pipi)a jakis skandal. Epoka renderów na ps2.

Opublikowano

Tego się nie spodziewałem... :/  straszny fail z ich strony na xbox one. Ta gra to przecież żaden cud technologiczny
Opublikowano

masz ty rozum i godnosc czlowieka?

Grales w fall of cybertron, czy tylko ot tak sobie piszesz bez pomyslenia?

Opublikowano

Niestety, ta gra nie dorasta do pięt wspomnianej przez Czezkiego FOC. Nie przeszedłem jeszcze całego Devastation ale im dłużej gram tym bardziej się przekonuję, że to tylko sredniak, takie (na razie) 6/10, którego ratuje Optimus Prime i wcielający się w jego rolę Cullen.

Opublikowano

masz ty rozum i godnosc czlowieka?

Grales w fall of cybertron, czy tylko ot tak sobie piszesz bez pomyslenia?

przeszedlem war for cybertron i fall of cybertron, fajne multi, jedynka miala coopa, bardzo mi sie podobaly obie. No ale tutaj wygrali dla mnie klimatem G1.