Gość Soul Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 (edytowane) No cóż, nie ukrywajmy też, kto gra w slashery na padzie od xboxa? A w najlepszego slashera jaki w ogóle powstał mam tu na myśli NGB to na jakim padzie myślisz było grane? Dziś będę miał swoją wersję gry, oczywiście na ten lepszy sprzęt, sprawdzi się Edytowane 16 października 2015 przez Soul Cytuj
Figaro 8 209 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 No cóż, nie ukrywajmy też, kto gra w slashery na padzie od xboxa? A w najlepszego slashera jaki w ogóle powstał mam tu na myśli NGB to na jakim padzie myślisz było grane? Dziś będę miał swoją wersję gry, oczywiście na ten lepszy sprzęt, sprawdzi się Trzeba było się zadowolić Sigmą na PS3 hehe Cytuj
Gość Soul Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Wybacz ale przy NGB to nawet nie leżało. 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Pierwsze przejscie gry na "warriorze" zajęło mi 4 godziny 16 minut...Dodam jednak, że nie zaglądałem w każdy kąt i nie robiłem misji pobocznych. Podtrzymuję swoją opinię na temat gry. Najlepsze etapy to pierwszy i ostatni. Walki nie są bardzo trudne, jak ktos ma problemy to może wykupić kontynuacje. Wkurzają gangbangi, czasem gorsze niż w Dark Souls 2. Na tym poziomie trudnosci nie inwestowałem w statystyki ani nie kupowałem/nie modyfikowałem sprzętu. Transformers Devastation to moim zdaniem gra, którą powinni sprzedawać za max 100 zł na psn/xbla. Nie zdziwię się, jesli niedługo pojawi się w goldzie/plusie. Jest to dosyć przyjemny tytuł ale tytuł klasy B. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Dobra gra, spoko muzyka i fajnie sie napierdala. Faktycznie krotka, to 110zl za pudełka na past geny to chyba optymalna cena. Cytuj
Figaro 8 209 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Hideki Kamiya gra w Transformers Devastation. Polecam, dużo fajnych rozmów. Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Gra z poczatku troche mnie zniechecila, ale po godzinie, gdy czlowiek juz zalapie mechanike gra sie mega przyjemnie! Walki na wyzszym poziomie trudnosaci sa wymagajace i widowiskowe, podobnie jak walki z bosami ! Przyklad z samego poczatku gry: Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 14 listopada 2015 Autor Opublikowano 14 listopada 2015 Gra się przyjemnie. Taka mocno uboga, Bayo (to przez ten unik równoznaczny z spowolnieniem czasu oraz tempo rozrywki). Oprawa graficzna jest miła dla oczu, ale to głównie przez efekciarstwo i fakt, że roboty jak żywo przypominają te z znakomitej kreskówki z lat osiemdziesiątych, ponieważ tło jest ubogie i proste, ale na nim się nie skupiamy. Muzyka jakaś tam leci, nie przeszkadza. Odgłosy wydawane przez roboty vide transformacja, to piękny wspomnień czar. Rozwój postaci jest średnio intuicyjny, ale dobrze, że jest. Po niezbyt zachwycającym (delikatnie rzez ujmując) Rise of the Dark Spark raczej jest to powrót do formy (dopiero pierwszy poziom ukończyłem - 96min to zajęło). Dark of the Moon na poprzedniej generacji bardzo mi się podobało, jest szansa na powtórkę z rozgrywki o ile nie wkradnie się monotonia. Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 27 grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 grudnia 2015 Cyfrowa wersja do kupienia jest z tytułu promocji za niecałe osiemdziesiąt zł. Kto wcześniej nie nabył, nawet nie ma się co zastanawiać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 grudnia 2015 Opublikowano 27 grudnia 2015 https://cdp.pl/transformers-devastation-pud-ps4.html pudełko za 99zł Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 (edytowane) Ale ten xbox w polsce jest niepopularny. Chciałem na xone kupić transformers i nigdzie nie ma tylko na ps4 w tej cenie. No nic kupie na ps4. Mam nadzieję że fun będzie duży dla fana serialu z lat 80 tych i najlepszego filmu o transformersch. Czy w grze jest któryś z kawałków stana buscha? Edytowane 28 grudnia 2015 przez blantman Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Nie ma dotyku Busha. Dobrze, że nie wziąłeś wersji na Xone bo to jakieś techniczne nieporozumienie. Według digitalfoundry cała gra na xa to jeden wielki drop animacji. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Jeszcze ta piosenka Kurde to mój film dzieciństwa . Wezmę w takim razie na pc skoro na x'sie zwalony port. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 bo moje ps4 ciężko rzęzi i wole używać lepsze sprzęty jak mogę. PS4 czeka na mocarne exy. chce moja premierową czwóreczkę wykorzystać do persony 5 czy last guardiana. a boję się ze nie dożyje Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 8 stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 stycznia 2016 (edytowane) "Transformers, to ukryta moc".Jak to mawiali w latach osiemdziesiątych młodzi chłopcy, chyba, że akurat skakali z koleżankami po gumie. Do nich bowiem oraz do miłośników fenomenalnej Bayo, jest skierowana ta pozycja, a to z tytułu urzekającej stylistki, jak i szkieletu rozgrywki. Sama gra technicznie wrażenia nie robi, jakby się tak przyjrzeć na spokojnie, to tło jest strasznie proste i skąpe w detale, dodatkowo przez 4 godziny (niemal 3/4 gry właściwej) poruszamy się po tych samych lokacjach. Na szczęście wartka akcja nie pozwala na to zwracać uwagi. Gra jest szalenie dynamiczna i efektowna, co istotne płynna. Roboty prezentują się kapitalnie, zupełnie jakby ktoś je wyciągnął z kastet VHS, na których niemal trzy dekady temu cieszyły miliony fanów. Soczysta kolorystyka tylko całości dopełnia. Niesłychanie miła dla oczy pozycja.Muzyka ani nie przeszkadza, ani specjalnie do boju nie zagrzewa. Odgłosy walki trzymają poziom, jak ona sama. Całość bowiem, to taka uproszczona Bayonetta, w której główną rolę odgrywają uniki. Gra się bardzo, ale to bardzo przyjemnie. Dodatkowo rozgrywka jest świetnie wyważona, a jedyne co przeszkadza, to kamera podczas sekcji platformowej (na szczęście tylko dwie takie są w grze).Monotonia nie ma się prawa wkraść, ponieważ przygody Autobotów nie są przesadnie (idealny tytuł na łikend). Po trybie fabularnym do zaliczenia jest ponad 40 wyzwań. Do czasu ukazania się NieR wyborna wręcz odskocznia od typowych pozycji.Niezwykle uniwersalna, przyjemna w odbiorze, atrakcyjna wizualnie, generująca wspomnień czar z dzieciństwa gra.8/10 - grafika;7/10 - audio;8/10 - grywalność;8/10 - ocena końcowa; Edytowane 8 stycznia 2016 przez Sylvan Wielki Cytuj
XM. 10 869 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Ogrywał ktoś wersje na PS3? Jak się sprawuje? Jest 60 klatek? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Ludki piszo, że przez większość czasu jest solid 60fps, bo czasem dropy się zdarzają. Cytuj
XM. 10 869 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Ale mówisz cały czas o wersji na pastgeny, tak? Jeśli tak to mimo wszystko bardzo dobre wieści, chyba sobie kupie jednak wersje na PS3. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 it runs solid on the ps3. there are some very minor fps drops here and there, but for the most part it stays steady http://www.gamefaqs.com/boards/168611-transformers-devastation/72617056 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Zdobył ktoś platynkę ?Trudna ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi