Opublikowano 6 października 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=4DwCDhM3uYM Menasor i Devastator w jednym pojedynku
Opublikowano 6 października 20159 l No właśnie nie. Dziwna sprawa, bo przecież dzisiaj była premiera.
Opublikowano 6 października 20159 l Niby tylko cyfrowa ale to i tak dziwne, że recenzji jeszcze nie ma. Nie ma żadnej średniej na Metacritic jeszcze. Tylko user score. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/transformers-devastation Edytowane 6 października 20159 l przez Nemesis
Opublikowano 6 października 20159 l Nie wysłano w ogóle kopii do recenzji. Gra jest też w pudełku. Edytowane 6 października 20159 l przez Figaro
Opublikowano 6 października 20159 l Są już dwie recki: Destructoid - 8,5 Metro UK - 8/10 Na forach, ci co mają, piszą, że świetny slasher.
Opublikowano 7 października 20159 l jako grywalne tak W takim razie meeeeeeh. Mialem to kupic ale Autoboty sa smutne
Opublikowano 7 października 20159 l Sam jesteś smutny. To jedyna bajka, w której bardziej lubiłem tych dobrych
Opublikowano 7 października 20159 l No to ładnie cdp wysyła dopiero 14/15 pazdziernika xD Kara za cebulę. Jaką cebule? I ogolnie premiera chyba została przesunieta bo takie samo info dostalem z konsoleigry
Opublikowano 13 października 20159 l Wygląda na to, że Platynowi zrobią jeszcze dwie gry z Transformersami (Devastation rozpoczyna nowe uniwersu czy coś takiego). Będą chyba wychodzić co roku. Fajnie
Opublikowano 13 października 20159 l To tylko takie przypuszczenie po jakiejś notce prasowej Hasbro i Activision, nic potwierdzonego.
Opublikowano 13 października 20159 l Pograłem, przeszedłem pierwszy etap. Gra mi się podoba chociaż ciągle jedno i to samo to jednak dynamiczny system walki i klimat wyrabiają. Za to cut scenki to (pipi)a jakis skandal. Epoka renderów na ps2.
Opublikowano 15 października 20159 l Tego się nie spodziewałem... straszny fail z ich strony na xbox one. Ta gra to przecież żaden cud technologiczny
Opublikowano 15 października 20159 l Ja sie nie obraze, bo to najlepsza gra z Transformerami. masz ty rozum i godnosc czlowieka? Grales w fall of cybertron, czy tylko ot tak sobie piszesz bez pomyslenia?
Opublikowano 15 października 20159 l No cóż, nie ukrywajmy też, kto gra w slashery na padzie od xboxa?
Opublikowano 15 października 20159 l Niestety, ta gra nie dorasta do pięt wspomnianej przez Czezkiego FOC. Nie przeszedłem jeszcze całego Devastation ale im dłużej gram tym bardziej się przekonuję, że to tylko sredniak, takie (na razie) 6/10, którego ratuje Optimus Prime i wcielający się w jego rolę Cullen.
Opublikowano 16 października 20159 l Ja sie nie obraze, bo to najlepsza gra z Transformerami. masz ty rozum i godnosc czlowieka? Grales w fall of cybertron, czy tylko ot tak sobie piszesz bez pomyslenia? przeszedlem war for cybertron i fall of cybertron, fajne multi, jedynka miala coopa, bardzo mi sie podobaly obie. No ale tutaj wygrali dla mnie klimatem G1.