Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Tk - 90 minut

Jak wgl mozna wolec Xboxa nad marke SONY? Na platformy tej drugiej powstaly gry takie jak ICO, SOTC, OKAMI, The Last of Us, FF7 i to kilka tylko wymienionych.

Fajnie, ograłem te wszystkie gierki - nadal nie lubię soony.

to oby się ku.rwiszony nie spóźniły :shotgun:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

A ja poważnie czekam na jednego remastera COD MW/2/3, reszte remasterów zakopać.

Szczeznij. 

Co ja Ci poradze ze czasem po pracy mam ochote na szybkie dwa mecze w dobrego szybkiego shooterka.

Opublikowano

To se w cs go pograj

Opublikowano

Czekam jak na konferencji EA zapowiedzą, że beta Battlefront jest do ściągnięcia z PSS. 20 sekund po tym ogłoszeniu PSN padnie :banderas:

dlatego ja ogladam na ps4,zeby szybko wbic do ps store :D ale wydaje mi sie,ze tym razem to xbox dostanie bete kilka dni wczesniej.

Opublikowano

albo w kwejk lajw. czezky ty będziesz streamował konfe całą z małym pre-show czy co?

Opublikowano

Tak Colin, zawsze było 90 min. 90 min miażdżenia, bomb wodorowych i rozszczepiania atomów ;)

Opublikowano

CZUJE LEKKI HAJPIK TO CO EMO CZAT INTERIA?

Opublikowano

Twitch.tv/daveczezky

Czat

Opublikowano

bomb wodorowych i rozszczepiania atomów ;)

W bobie wodorowej akurat jadra sa laczone :potter:

Opublikowano

czekam na obniżenie ceny konsoli lub wydanie wersji dla biedoty bez obudowy czy coś, aby taniej.

Opublikowano

no właśnie

Opublikowano

przecież one są tanie jak kartofle

Opublikowano

Przy takiej mizernej mocy to i tak za drogie.

Opublikowano

piweczko już czeka w lodówce, jeszcze 25min pracy i lecę siedzieć z kutagiem w łapie przed xone

Opublikowano

czekam na obniżenie ceny konsoli lub wydanie wersji dla biedoty bez obudowy czy coś, aby taniej.

będzie tania wersja dla biedoty z nowym padem, oculus riftem i dyskiem zewnętrznym segate 1tb za 200 dolców.

Opublikowano

Halo, Forza,Tomb Raider - jeszcze coś ma być?

dwa ostatnie chetnie zobacze

porwałeś ten samolot, dostałeś kupe siana za okup, nie żartuj że Cie nie stać na Xboxa

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

U mnie też jaranko, oby mnie to nie zgubiło :frog:

Mam Cie na oku. :problem:

Opublikowano

będzie tania wersja dla biedoty z nowym padem, oculus riftem i dyskiem zewnętrznym segate 1tb za 200 dolców.

oculusa niech se w dupę wsadzą, dysk niech mi zmniejszą do 250 i mogę brać. Po wakacjach oczywiście bo jeszcze trzeba na last minute do egiptu  :cebula:

Halo, Forza,Tomb Raider - jeszcze coś ma być?

dwa ostatnie chetnie zobacze

porwałeś ten samolot, dostałeś kupe siana za okup, nie żartuj że Cie nie stać na Xboxa

stwarzam pozory żeby się CBŚ nie przyje.bało kminisz.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

dysk 250 :yao: obie forzy, dojdzie fm6, gtav, i już masz 200 giga na luzie zajęte. pinćset to minimum ale 1tb to sam bym przygarnął.

Opublikowano

Please stand by :banderas:

Opublikowano

Na pewno MS dzisiaj pokaze cos poza trojka gigantow na jesien, skoro wszystkie tytuly na 2016 wylecialy na gamescom. Tym bardziej nie moge sie doczekac. Fajnie jest byc graczem.

Opublikowano

A ja poważnie czekam na jednego remastera COD MW/2/3, reszte remasterów zakopać.

z chęcią przyjmę, ale tylko jeśli multi będzie z MW. W przeciwnym razie kierunek piec.
Opublikowano

Jeszcze moze nich dadza wersje Xbona z pudelkiem zapalek i napendem z gory  :yao:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.