Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Żal czytać posty klapków. Przez 10 lat to samo, gdy inni grają, ci dalej się podniecają grami w które zagrają za dwa lata.

W co niby gracie przez ostatnie pół roku?

A wy? xd

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Czyli MS przegrał E3 bo pokazał gry na ten rok, a zapowiedzi na przyszły przeniósł na GC? XD

Microsoft zrobił kapitalną konfę, niemal perfekcyjną, za(pipi)istą. Jedynym wyjściem Sony, żeby wygrać, było pokazanie jakiejś megatony. 

Sony pokazało trzy MEGATONY, gry, na które ludzie czekali latami. 

Dlatego wygrało, dlatego ludzie zapamiętają to, a nie fakt, jakie gierki ma Xone na 2015 :(

I na które będą czekać nadal :D

Też "żałuję", że MS nie pokazał nie wiem, 10 gier żebym później czytał w 2016 że jednak nie wyjdą. To jest właśnie cała beka, że klapki zachowują się jak stado owiec co roku. 

Opublikowano

Czyli MS przegrał E3 bo pokazał gry na ten rok, a zapowiedzi na przyszły przeniósł na GC? XD

Microsoft zrobił kapitalną konfę, niemal perfekcyjną, za(pipi)istą. Jedynym wyjściem Sony, żeby wygrać, było pokazanie jakiejś megatony. 

Sony pokazało trzy MEGATONY, gry, na które ludzie czekali latami. 

Dlatego wygrało, dlatego ludzie zapamiętają to, a nie fakt, jakie gierki ma Xone na 2015 :(

Dokładnie! Ludzie po prostu dostali to, na co czekali latami i żadne gry pokazane i wypuczone w tym roku tego nie zmienią.

Za 2 lata ludzie nie będą wspominać komfy M$ czy Ea/ubi tylko SONY bo rzucili megatony, które zapisały już zapisały się na kartach gamingowej historii.

Obie konsolki mają swoje plusy i minusy i sam to widzę, bo posiadam obie (krótko mam xo, ale już zauważyłem, że to wcale nie jest zła konsola, ba jest to naprawdę dobry sprzęt na TĘ CHWILĘ, bo oferuje fajne gry, a pod koniec tego roku dojdą następne).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Myślałem, że 2015 rok to wypas, ale 2016 to jakaś masakra :obama:

Chyba kazdy podswiadomie wie ze polowa gier i tak zostanie przesunieta.

Opublikowano

Myślałem, że 2015 rok to wypas, ale 2016 to jakaś masakra :obama:

Chyba kazdy podswiadomie wie ze polowa gier i tak zostanie przesunieta.

:shotgun:

Exy plejstejszyn mogą sobie przesuwać, wali mnie to byleby multiplatformy zostawili. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ale to MS zapowiedział Crackdowna, Scalebound i Phantom Dust samymi CGI... (ech zresztą się nie wtrącam, przepychanki są głupie)

Opublikowano

Żal czytać posty klapków. Przez 10 lat to samo, gdy inni grają, ci dalej się podniecają grami w które zagrają za dwa lata.

A wy? xd

Order? Bloodborne? Helldivers?

Opublikowano

A wy? xd
W PCars ktore bezdyskusyjnie dyskwalifikuje wersje na XOne, teraz Ty.
Opublikowano

Order :dynia:

Widzę, że nie ma sensu z toba rozmawiac skoro wymieniasz takie "hity" jak order.  :rofl2:

@expert

W Wiedźmina 3, który bezdyskusyjnie dyskwalifikuje wersję na PS4. 

A wiadomo, że Wiedźmin>jakieś samochody. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wymieniam gry exclusive a nie hity. Nie każdy ex jest od razu hitem (vide Lococycle xD).

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

No ale po co wymieniać crapy? To tak jakbym ja wymieniał jakieś lococycle czy ryse przy exach ms. Taką obroną samemu sie sra do własnego gniazda. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Trzeba nie mieć godności człowieka aby bronić lineup Sony na ten rok 

Opublikowano

No ale po co wymieniać crapy? To tak jakbym ja wymieniał jakieś lococycle czy ryse przy exach ms. Taką obroną samemu sie sra do własnego gniazda.

Suteq kupiłem-xboxone-i-jedyna-gra-na-niego-mi-się-nie-podoba Sutqowski.

Opublikowano

Hmm wszyscy podjarani konfami i masakracja PS4 a ja widziałem tylko dwie,DWIE gry które faktycznie zrobiły jakieś wrażenie. Nowy Deus i Horizon reszta meh.. Tak zaraz podniesie sie bulwers bo Shenmue 3 i remake FF7 ale w tych przypadkach nie pokazali właściwie nic więc z hajpem sie wstrzymam.

Btw czas kupić jakiegos kompa do grania taka mnie świadomośc dopadła w czasie tego E3. :/

Opublikowano

A wy? xd

Order? Bloodborne? Helldivers?

no i ogolnie w multiplatformy w HD

ja tam bede miał w co grać w tym roku do oporu na ps4 mimo że exów moze dużo nie ma

- bloodborne

- wiedzmin

- order (2 wieczory;p)

- mgs5

- penwie obczaje fallou4

- pewnie obczaje assasina

większość z tych gier to gry dające setki godzin zabawy (a nie 6 jak copokoektóre) więc ja mam grania od cholery. powiem wiecej - gdyby miała sie pojawić jeszcze jakaś swietna gra w tym roku (czy to ex czy nie) to już bym sie rpzestał wyrabiać z czasem

Opublikowano

No ale po co wymieniać crapy?

Nie grałem w The Order więc nie mam zamiaru się wypowiadać na temat jego jakości. Rozumiem, że ty masz tą pozycję ograną wzdłuż i wszerz?

Opublikowano

Nie grałem w The Order więc nie mam zamiaru się wypowiadać na temat jego jakości. Rozumiem, że ty masz tą pozycję ograną wzdłuż i wszerz?

Ta gra jest tak liniowa, ze tylko wzdluz idzie ja ograc :dynia:

Opublikowano

Co by nie pisać, to E3 zdecydowanie było w tym roku mocne. Było też zwycięstwem konsol. Bo te pokazały, że mogą wzbudzić emocje, że mogą dowalić mocnymi markami, że wciąż są tymi które definiują rynek. Co więcej, oba światy - PC-ta i konsol przenikają się, ale na tym przeważnie zyskują konsole. Jasne, przy okazji transfuzji może przedostać się jakaś patologia bo świat PC zdrowy nie jest, ale jeśli np. będzie możliwe modowanie na konsolach, to PC straci kolejny argument do bycia zakupionym. Konsole bowiem będą sprzętami, które zaoferują to co PC-ty, a nawet więcej. Ex'y, eventy, marketing, cała ta pompa wsparta milionami dolarów od producentów. Do tego prężna społeczność w wielu grach, większe zyski wydawców, lepsze traktowanie przez tychże wydawców konsol, i ogólnie wszystko intuicyjne i dostępne. PC choć stara się jak może emulować konsole, to pewnych rzeczy nie osiągnie. I dlatego takie E3 jak te, będą tylko podkreślały panowanie konsol...

Opublikowano

Ta gra jest tak liniowa, ze tylko wzdluz idzie ja ograc :dynia:

:dynia:

Co dopiero usunąłem twojego dżołka o orderze z sygnatury, a tu na moich oczach tworzysz materiał na kolejną.

Opublikowano

Wut
Opublikowano

Wut

Po prostu przykro mi jest, nie mogę tego przeboleć że zostałeś xbotem. 9loybNL.png

Opublikowano

A Ty klapem. :frog:

Opublikowano

Trzeba nie mieć godności człowieka aby bronić lineup Sony na ten rok 

ja w tym roku dostałem ex który na bank będzie w moim top 3 tej generacji. w grudniu P5 która jest odrodzeniem jrpg i po prostu bdb markę, a już we wrześniu Somę, o której boner może zapomnieć. Więc tak Halo, Forza, Fable i TR to dla mnie lol argument

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Persone ogram sobie na PS3  :yao:  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.